Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : merhaba RR Ankara sürücüleri

veterinerhekim
07.May.2013, 10:11
merhaba adım Değer. 22 yaşındayım. Aydın Adnan Menderes Üni. veteriner fakültesinde öğrenciyim. motor sevdası ilk olarak arkadaşıın hyosung gt250 sine binmekle başladı ama öyle çok heves edipte bi motor almadım... taaki bi chopper curiser tarzı bir motor kullanana kadar. ilk motorum rr250e-9 u cok ucuza almıştm ancak motor konusunda cok sıkıntı cıkartıyordu hemen elden cıkardım ve elimdeki paraya keeway supershadow250 aldım. birsüredir bu motoru kullanıyorum ve tam yaz geldi tam gezme havaları fln derken talihsiz bir kaza... sonuç motor ve benim sol bacak pert.. şu an okula gidemiyorum hastanedeyim ankaraya ailemin yanına gelicem eylule kadar ileşirsem eylulde ankara üni veteriner fakültesinde okumaya devam edicem.. tabi ankarada sizlerle tanışmayı ve birlikte motor sürmeyi çok isterim.. sonuçta tüm choopercılar ailedir.. kardeştir
saygılar

DR.ALP
07.May.2013, 10:19
Değer hoşgeldin8)geçmiş olsunnazar..benim biladerde veteriner hekim..Baba emekli veteriner hekim..Dede Türkiye nin ilk veterinerlerinden..bir an evvel sağlığına kavuşman dileğiyle:cheesy:

Emrehan
07.May.2013, 10:36
Hoşgeldin Değer. Geçmiş olsun.

Bir an önce iyileş de yol yapalım biraz. :cheesy:

CELİL
07.May.2013, 11:11
Merhaba Değer aramıza hoş geldin :D
geçmiş olsun işallah kısa sürede sağlığına kavuşur ara verdiğin eğitimine ve mortoruna kavuşursun 8)

cihan54
07.May.2013, 11:27
Hoşgeldin Baytar :| Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Oldukça kötü bir kaza geçirmişsin anladığım kadarıyla... Kötü bir tecrübe olmuş ama bu da sana artı kazandırır diye düşünüyorum...

Hem Aydın taraflarında (Dr.Alp) hem Ankara taraflarında (Börülcem Tanis) çok tatlı insanlar var, bu konuda şanslısın 8)

veterinerhekim
07.May.2013, 12:10
hepinize teşekkür ederim..
Evt Cihan dediğin gibi böyle tecrübeler insana artı kazandırıp biraz daha olgunlaştırıyor.. Aslında cok dikkatli kullanırım ve hız yapmayı pek sevmem chopperın keyfini sürmek isterim. Kaza sırasında kavşakta araç soldan çarptı. Kafası güzel adam sağ ön koltuga çamaşır makinesi koymuş olay yeri fotoraflarında falan var. Resmiyette 8de2 araç sürücüsü suclu. Tabi araç sürücüsü bir dikkat ediyorsa bizim iki kat dikkatli olmamız lazım ve o çamasır makinesini görmem lazımdı

ecel felek
07.May.2013, 12:46
çok geçmiş olsun..allah beterinden korusun

Emre
07.May.2013, 13:23
Geçmiş olsun, inş. en son kazan bu olur :(

Bu arada aramıza da hoş geldin 8)

nevo_T-gidon
07.May.2013, 23:43
Değer geçmiş olsun...

Umarım en kısa sürede iyileşirsin,

duzunay
08.May.2013, 10:30
geçmiş olsun Deger. Bir an önce iyleşmen dileğiyle. Aramıza Hoş geldin :cheesy:

mustanq
09.May.2013, 13:36
abi hoş geldin geçmiş olsun bu arada bende kırıkkale üniversitesinde veterinerlik okuyorum saygılar

AHRAZ
09.May.2013, 17:54
selam,güzel yazmışın ,hoşuma gitti, öncelikle büyük geçmiş olsun, işte kafesçiler bazen bu kadar hayvan olabiliyor malesef. geçen de karşıyaka da bir hyundai içine 45 50 li yaşlarda 6 ayyaş doluşmuş trafikte terör estiriyorlardı, hatta elemanlardan biri arabadan indi, diğerleri de bir anda basıp gittiler bıraktılar herifi dımdızlak yolun orta yerinde...

seninle motor sürmeyi çok isterim, umarım kısa zamanda iyileşir yollara dönersin.

Ankara ekibi +1

veterinerhekim
12.May.2013, 21:51
Teşekkür ederim. İşte arada eğlecenin sınırını fazla kaçrabiliyor insanlar. Adamada yazık o anda neye ugradugunı şaşırmıştır herhalde... inş birlikte motor sürme fırsatımız olur çok sevinirim.. motorum pert olmuş bu arada sigortadan cok az para ödediler artık yeni bi motor nasıl alırım bu öğrenci halimle bilemiyorum.. Benim için chopper tarzı olsun 2 tekeri olsun yeter yemin ediyom dışarı çıkamadıgım için pencereden bakıyorum yoldan scooter ile gecenleri bile kıskanıyorum :roll:

AHRAZ
13.May.2013, 13:09
Teşekkür ederim. İşte arada eğlecenin sınırını fazla kaçrabiliyor insanlar. Adamada yazık o anda neye ugradugunı şaşırmıştır herhalde... inş birlikte motor sürme fırsatımız olur çok sevinirim.. motorum pert olmuş bu arada sigortadan cok az para ödediler artık yeni bi motor nasıl alırım bu öğrenci halimle bilemiyorum.. Benim için chopper tarzı olsun 2 tekeri olsun yeter yemin ediyom dışarı çıkamadıgım için pencereden bakıyorum yoldan scooter ile gecenleri bile kıskanıyorum :roll:

Valla çok insancılsın maşşallah, kalmadı senin gibi ince düşünen bireyler. Şu aralar yaşadığım bazı sıkıntılardan dolayı insanlardan iyice nefret etme dönemlerimdeyim , tam bu esnada böyle humanist düşüncelerle karşılaşmak biraz olsun yumuşattı içimdeki öfkeyi. Tekrar teşekkürler,

Kardeşim sana gönlüne göre güzel bir motor bulmak boynumuzun borcu olsun;

Hatta batıkent taraflarına yakınsan benim makinamı da kullanabilirsin, haftasonları biniyorum genelde(daha çaylağım), uzak kalma motordan :D değişmeli bineriz :D

Hep hayal ettiğim motorcuların kardeşliğini gerçekleştirmek ve uygulayabilmek için bir fırsat gibi gördüm senin durumunu nedense :D

veterinerhekim
13.May.2013, 14:35
Eyw sağolasın.. Bak şimdi sevindim canlandım birden :smile: Bende batıkentte Osmanbey çarşısı tarafında oturuyorum.. Bi ayağa kalkıp tek basıma yuruyebilecek duruma geleyim hayalini gerçekleştirmek için yardımcı olurum evelallah :smile:

Zafer
13.May.2013, 18:02
Eyw sağolasın.. Bak şimdi sevindim canlandım birden :smile: Bende batıkentte Osmanbey çarşısı tarafında oturuyorum.. Bi ayağa kalkıp tek basıma yuruyebilecek duruma geleyim hayalini gerçekleştirmek için yardımcı olurum evelallah :smile:

Geçmiş olsun kardeşim rabbim tekrarini nasıp etmesin.

MERTUNC
13.May.2013, 18:28
Öncelikle geçmiş olsun genç kardeşim. Motor kazaları çok kötü sonuçlara yol açabiliyor. Ben yıllarca acil serviste çalışmış bir hekim olarak her türlü motor kazası gördüm. Şahsen motor kullanmaya yeni başladım. Acizane tavsiyem şudur ki; herşeyden önce güvenlik gelir. Güvenlik kasktan başlayıp kullandığın ayakkabıda bitiyor. Gerisi Allahın takdiridir. Gelelim motorsiklet tutkusuna. Motorsiklet tutkusunun bu denli bağımlılık yapabileceğini daha önce kimse bana anlatamazdı. Rüzgarı saçlarında hissedip, virajlı bir yolda motoru yatırarak dönmenin keyfi hiç bir şeyde yok. Şehir içi yolda motor kullanırken ne kadar korkuyorsam, tenha yollarda da bir okar keyf alıyorum. Şimdilik hoşcakal. Umarım en kısa sürede şifa bulursun...

boxerboy
13.May.2013, 19:28

bende gelirim... ankara +1 her zaman :)

AHRAZ
13.May.2013, 23:37
bende gelirim... ankara +1 her zaman :)

Tabii ki de mirim... 3lü ızdırab stayla...