Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese merhaba
Uğur Yalçın
08.May.2013, 00:13
Merhaba arkadaşlar adım Uğur bugün aranıza yeni katıldım .Ankarada oturuyorum motorumu yeni aldım dd250e-9b istanbuldan getitdirdim. Henüz daha tam alışamadım özellikle kalkışlarda bazen stop ettiriyorum otomatikden vitesliye geçince biraz garipsedim haliyle ama çok memnunum
Unlimited
08.May.2013, 00:31
Uğur bende yeniyim ama hoş geldin . Kazasız belasız günlerde kullan inşallah . Zamanla alışırız hep beraber motorlara da burdaki dostlarada :)
kürşat ışık
08.May.2013, 00:34
motorun hayırlı olsun uğur..
tekerin düz bassın..
REALİST
Hosgeldin cabuk alısırsın aynı sorunları yasıyan arkadaslar oldu scooter baska vitesli baska motorun hayirli muhabbetin daim olsun biraz daha kendinden bahsetmen gerekiyor .
Ultragore
hayırlı olsun .Kazasız belasız sürüşler
ecel felek
08.May.2013, 02:07
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...hoşgeldin
Emrehan
08.May.2013, 02:23
Ankara + kaç oldu bugün sayamadım. :p
Hoşgeldin Uğur Abi. Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun; kazasız belasız mutlu huzurlu keyifli günlerde kullan. nazar
Arada sırada beraber de sürelim. 8)
cihan54
08.May.2013, 08:32
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, kalkışta gazı çevirin elinizi korkak alıştırmayın efem 8)
Emrehanıma gün doğdu valla :mrgreen:
Merhaba Uğur aramıza hoş geldin :D
yeni RR un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar8)
vitesli makina ilk başta değişik gelir ama çok kısa sürede elin ayağın alışır kolay gelsin 8)
aileye hoşgeldin uğur keyifli forumlar
ya bu Ankara baya bi kalabalık olmaya başladı
Tanis toplanın bir gün de hepberaber bi yoklama alın bakalım sizin nüfus pat dedi gitti :D
Uğur Yalçın
08.May.2013, 20:04
Herkese çok teşekkür ederim hoşbuldum ben özel bir şirketde firma temsilciliği yapıyorum yaşım 43 iş yerim çankaya yıldızda evim batıkentte hergün git gel 60 km yapıyorum. Ankaralı regalcilerle tanışmayı çok isterim sizlerin tecrübelerinizdende faydalanmakda isterim.
Herkese çok teşekkür ederim hoşbuldum ben özel bir şirketde firma temsilciliği yapıyorum yaşım 43 iş yerim çankaya yıldızda evim batıkentte hergün git gel 60 km yapıyorum. Ankaralı regalcilerle tanışmayı çok isterim sizlerin tecrübelerinizdende faydalanmakda isterim.
uğur ankara ekibi kalabalık aşağıdan bakabilirsin 8)
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7482
ozguralic
08.May.2013, 23:03
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim nazar
hayırlı olsun, keyfini bozacak hiçbir şey yaşamaman dileklerimle. Ankara gümbür gümbür :)
+1
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.