Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese merhaba
Arkadaşlar ben yıllardır motor hayali ile yanıp tutuşuyorum ve sonunda ailemi ikna ettim ve en geç 1 aya RR umu alıcam. Denizli'denim bende. Ve daha önce hiç vitesli motosiklet kullanmadım fakat beni 4-5 sene idare edicek bi makine almalıyım aklımda daytona 350 var çok beğeniyorum başlarken zorlanırım farkındayım ama bir arkadaşım 125cclik motoru ile temel olarak öğreticek sizce de mümkün müdür? Hepinize selam olsun aranıza katılmak mutluluk verici..
cihan54
08.May.2013, 08:39
Hoşgeldin sefalar getirdin Buğracım. RR tercih etmekle iyi etmişsin. Denizli bayii memnun kalınan bir kişilik.. Ayrıca Izmir temsilcimiz Engin (marlox) de seni bu konuda bilgilendirebilir, o da motorunu oradan aldı.. 125cc ile antrenman fikri de on numara.. Çok zorlanmayacağını düşünüyorum. Doğru yoldasın 8) Bizimle daimi olursun umarım :happy:
Merhaba Buğra aramıza hoş geldin :D
daha önce motor kullandığın için kısa sürede alışırsın sıkıntı olmaz makinayı almadan arkadaşın makinasında mümkün olduğunca çalışma yap sana çok faydası olacaktır işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Aileye hoşgeldin keyifli forumlar motor işini gözünde büyütme isteyince oluyor ;)
Hoşgeldin sefalar getirdin Buğracım. RR tercih etmekle iyi etmişsin. Denizli bayii memnun kalınan bir kişilik.. Ayrıca Izmir temsilcimiz Engin (marlox) de seni bu konuda bilgilendirebilir, o da motorunu oradan aldı.. 125cc ile antrenman fikri de on numara.. Çok zorlanmayacağını düşünüyorum. Doğru yoldasın 8) Bizimle daimi olursun umarım :happy:
Çok teşekkür ederim hoş bulduk umarım bir gün hepinizle yakından tanışma şerefine erişirim uzun zamandır takip ediyordum sizi :)
Aileye hoşgeldin keyifli forumlar motor işini gözünde büyütme isteyince oluyor ;)
Hoşbulduk galiba motorunuzu siz de Denizli'den almışsınız Nur motordan mı aldınız acaba?
Bu arada sana da selam olsun Celil abi :)
ozguralic
08.May.2013, 17:24
Hayırlı olsun. hoşgeldin. nazar
cihan54
08.May.2013, 19:09
Çok teşekkür ederim hoş bulduk umarım bir gün hepinizle yakından tanışma şerefine erişirim uzun zamandır takip ediyordum sizi :)
Biri bizi gözetliyor :mrgreen: Celil abi bu konuya değinelim, gizli gözetlenmeleri nasıl ortadan kaldırırız :p Şaka bir yana, insanların forumu incelediklerinde içerik ve samimiyeti memnun edici bulmaları biz RR ailesi için iftiharla karşılanacak bir durum kanımca...
Celil abi sevgiler Salih abi saygılar :?
aynen nur motordan almıştım da nerden biliyorsun? :D
aynen nur motordan almıştım da nerden biliyorsun? :D
Bu başlıkta cihan54 nickli üye söylemişti nasıl alışverişten memnun kaldın mı fiyatta yardımcı oldular mı?
cihan54
08.May.2013, 23:36
Bu başlıkta cihan54 nickli üye söylemişti nasıl alışverişten memnun kaldın mı fiyatta yardımcı oldular mı?
Bana kısaca Cihan de :lol::mrgreen:
Bana kısaca Cihan de :lol::mrgreen:
Eyvallah Cihan abi çoğunluk hepiniz abim olursunuz daha yaş 18 :)
cihan54
09.May.2013, 00:20
Tamam hadi bakalım.. ayrılma buralardan 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.