Orijinalini görmek için tıklayınız : daytona 350-asya ghost 350 farkları nelerdir?
giardiasis
09.May.2013, 18:52
Öncelikle herkese merhaba. Aranıza katılmak üzereyim hayırlısı ile önümüzdeki sınavda ehliyetimi almış olacağım. kararsız kaldığım nokta ise başlıkta belirttiğim gibi RR daytona 350 ile asya ghost arasında kararsız kalmam.Aralarındaki farklar nelerdir. Başlangıç motoru için fazlamı güçlü gelir yoksa normalmidir? Fiyat olarak asya biraz daha uygun gibi (ikinci elleri) ikinci el almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim? şimdiden teşekkür ederim.
regal al memnun kal :D
aramıza şimdiden hoşgeldin
asya da alsan regal de bu ailde bir motor sevdalısına her zaman yer var...
fiyat olarak asya uygun olsada emin ol regal çin malları arasında enn kalitelisi hatta o bir çin bile değil bence :D
Anilgardiyan
09.May.2013, 19:05
Asya Ghost ile Regal Raptor Daytona aynı hiç bir farkı yok diyen cok kişi var ama , aynı fabrika ürünü ve şu anda Asya bu makineyi üretmiyor , Kalite ve görüntü aynı gibi sanılsa da , aynı değil , Asya'nın kalite oranı %45 lere kadar daha düşük . Fiyatının yüksek olması da , Asya'nın bu şekilde motor üretmesinin cok az oldugu için , Asya düşünülcekse ghost 350'dense Pars cok daha kaliteli ve oturaklıdır .
bu konu cok fazla acıldı , biraz araştırma yapabilirseniz zaten bu konuyla ilgili herşeyi görür ve değerlendirirsiniz. mesela 2 tane konu :
http://regalraptor.net/forums/showthread.php?t=6940&highlight=asya+ghost
http://regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7418&highlight=asya+ghost
daytona250
09.May.2013, 20:08
içinin rahat olmasını istiyorsan ve sonrasında ''keşke'' demek istemiyorsan regal al..
Merhaba Metin aramıza hoş geldin :D
Asya ya bulaşma kalitesi RR la aynı değil ve artık asya makinayı getirmeyi bıraktı sorun yaşarsın 8)
ibanez_one
09.May.2013, 21:19
Asya İle Paranı Çöpe Atmış Olursun...En Basiti Satmak İstesen Bile Satamazsın...Kesinlikle Bulaşma Derim...
ozguralic
10.May.2013, 01:01
Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz, regal varken asya alınmaz 8)
Selamlar;
Bir Asya Ghost kullanıcısı olarak şunları söyleyebilirim.
1-Asyanın Servis ağı pek iyi değil. Ghost modelini pek tanımıyorlar. Asyanın en iyi servisi içerenköy "Sevpa" servisidir. Bu konuda ben şanslıyım benim bulunduğum semttedir.
2- Daytonayı da 1 günlüğüne de olsa kullanma fırsatım oldu. Ghost ile arasında gözüme çarpan bir değişiklik görünmedi. Radyatör kapağından,gidonuna,pegine kadar incelemiştim. Değişiklik yoktu ki zaten şuana kadar ben bir çok parçayı direkt emre motordan aldım ve ghost ile hehrangi bir uyum sorunu yaşamadım.
3-Ghost ve Daytona arasında titreşim olayında kesinlikle fark yok.
4-Max sürat olarak benim motorumda 135-136 hatırladığım kadarıyla daytona biraz daha gidiyordu en azından burada 140-145 üstü yaptım diyen vardı. Tabi bunu ben test etmedim o yüzden fikir beyan edemeyeceğim.
5-Ghost şuan 8500 TL Daytona da sanıırm 10500 civarı.
6-Gaz tepkimesi de aynı.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Keyifli sürüşler.
giardiasis
12.May.2013, 13:24
yazan okuyan cevap veren herkese çok teşekkür ederim. ödeme sıkıntısından dolayı daytona alamayacağım ama RR den vazgeçmeyip 250e-9b alacağım ikinci el. biraz düşündüm bunun için yeni başlayacağım ve acemi olduğumu bilerek 0 motor alıp düşürüp çarpıp birşey yaparsam o motora çok üzülürüm vicdanım buna elvermez he bu demek değilki ikinci el alacağım motorla çarpıp düşsem birşey olmaz. tabiki üzülücem benim bi parçam olacak sonuçta. hoşbulduk tekrardan :) istanbul esenlerde oturuyorum bu arada. ve alırken hangi ustaya götürmeliyim tanıdık veya tavsiye verebilecek olan varmıdır?
yazan okuyan cevap veren herkese çok teşekkür ederim. ödeme sıkıntısından dolayı daytona alamayacağım ama RR den vazgeçmeyip 250e-9b alacağım ikinci el. biraz düşündüm bunun için yeni başlayacağım ve acemi olduğumu bilerek 0 motor alıp düşürüp çarpıp birşey yaparsam o motora çok üzülürüm vicdanım buna elvermez he bu demek değilki ikinci el alacağım motorla çarpıp düşsem birşey olmaz. tabiki üzülücem benim bi parçam olacak sonuçta. hoşbulduk tekrardan :) istanbul esenlerde oturuyorum bu arada. ve alırken hangi ustaya götürmeliyim tanıdık veya tavsiye verebilecek olan varmıdır?
Makinaya baktırmak için
Ilk tercih yukarıda linki olan demirtaş moto.Beşiktaşta ali usta var sefaköyde de motorland var
Bu arada bende motoru satmak zorunda kalıyorum. Konu linki aşağıdadır.
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7551
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.