Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardıma ihtiyacım var ?

serhan sezer
10.May.2013, 22:42
Slmlar herkese bende rr spyder 250 var dün sabah motorumda hiç bişey yoktu kullandım park ettim akşam motorumu çalıştırmaya indim fakat çalışmadı kontağı açıyorum hiçbir tepki yok ne farlar yanıyo ne marş basıyo korna bile çalışmıyor alet ölmüş gibi ne olmuştur sizce akünün üstündeki sigortayı kontrol ettim sağlam yardım ederseniz sevinirim.... :(:(

Besim
10.May.2013, 22:56
Akü bitmiş diyeceğim öyle birden bire bitmez belli eder. Sendeki tam kesinti olmuş bence sigortalar ya da kutup başlarından olabilir.

CELİL
10.May.2013, 22:58
Slmlar herkese bende rr spyder 250 var dün sabah motorumda hiç bişey yoktu kullandım park ettim akşam motorumu çalıştırmaya indim fakat çalışmadı kontağı açıyorum hiçbir tepki yok ne farlar yanıyo ne marş basıyo korna bile çalışmıyor alet ölmüş gibi ne olmuştur sizce akünün üstündeki sigortayı kontrol ettim sağlam yardım ederseniz sevinirim.... :(:(
Merhaba serhan geçmiş olsun
iki sigorta var ikisinede baktınmı sağlam görünüyorsa siğorta ayakları oksit yapmış geçirmiyor olabilir
bunun dışında akü boşalmış olabilir aküyü kontrol et 8)

serhan sezer
10.May.2013, 22:59
bir tane sigorta buldum oda akünün üstünde başka nerde var sigorta aküyede baktım ama herhangi bi çıkık bişey yoktu ?

CELİL
10.May.2013, 23:05
bir tane sigorta buldum oda akünün üstündebaşka nerd evar sigorta aküyede baktım ama herhangi bi çıkık bişey yoktu ?
iki siğorta yan yana akünün üstündedir makina 2012 ve üstü modelse tek siğortadır
elektirik gelmemesi akü, siğorta veya bağlatı yerlerindeki temassızlıktan olur
siğortayı sök yeni siğorta takarak dene bence %90 siğorta veya bağlantısındaki temassızlıktandır 8)

serhan sezer
10.May.2013, 23:22
tamam abi 2011 model motor yarın bi bakıyım akünün üstündeki sigortayı yedeğiyle değiştirmiştim olursa tekrar dönerim teşekkler