Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi RR?
orhan80
16.May.2013, 00:35
herkese selamlar tekrar.bi kaç motorsıklet markası hakkında daha onceden sorular sormustum.şuan RR almakta kararlıyım 250-350 cc alıcam ama hangı modelinin bana tam olarak uygun olabılecegınden emin değilim.boyum 1.76 kilom 75 ama gayet güçlüyümdür sizce hangı modelını almalıyım?(spyder-daytona..vs)
hepsinin üstüne otur...o sana söyler:cheesy:
herkese selamlar tekrar.bi kaç motorsıklet markası hakkında daha onceden sorular sormustum.şuan RR almakta kararlıyım 250-350 cc alıcam ama hangı modelinin bana tam olarak uygun olabılecegınden emin değilim.boyum 1.76 kilom 75 ama gayet güçlüyümdür sizce hangı modelını almalıyım?(spyder-daytona..vs)
Motorları canlı görmediysen hemen bi bayiye git ve bak fotoğraflarda daha küçük gelmişti bana ama canavar gibi makinalar ben daytona da karar kıldım Alp abinin de söylediğin gibi motorları gör üstüne otur hatta fotoğrafını çektir sonra kararını verirsin zaten
al kardeş bu linkteki konuyu incele, burada marlox adlı üyemiz rr nin üç modelinin de kısa açıklayıcı bilgilerini bir araya toplamış ordan faydalanabilirsin.
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7484
cihan54
16.May.2013, 08:36
Doktorum Alp abim güzel yörelim gerekeni söylemiş, bize de ona katılmak düşer :happy: bırak motor seni seçsin, içine biri sinecektir zaten 8)
Orhan 2 makinanında kasası büyüktür motor gücü olarak ilk başlangıçta 250cc rahatlıkla yeterli çok uzun yol yapmayı düşünüyorsan 350cc daha doğru olur herkesinde dediği gibi bayiye git makinaların üzerine otur o zaman makina sana hangisinin senin oldugunu söyler 8)
ecel felek
16.May.2013, 14:27
merhaba orhan...bende seninle aynı durumda idim...bende bayii ye gittim ikisinede baktım benim boyumda 1.78 ve ben daytona 350 likden yana karar verdim...eminim motorların ikisinide görünce daytonaya karar vereceksin...ama mutlaka git bak derim bende...şimdiden hayırlı olsun
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.