PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Micro SD kart sorunu (çözüldü)

ozguralic
24.May.2013, 14:06
Arkadaşlar telefonumda micro SDHC 8 gb hafıza kartı kullanıyorum. Ama bunu bir adaptörle bilgisayara takınca kart görünmüyor. Adaptör sağlam aynı tip başka kartı okuyor

sizce neden olabilir?

Ahmet Çakıl
24.May.2013, 15:42
Adaptör 8gb desteklemiyor olabilir eğer eski bir adaptörse.

ozguralic
24.May.2013, 17:36
sürekli kullanıyordum bu adaptörü, şimdi yeni aldım o da aynı. adaptör sorunsuz :?

REALİST
24.May.2013, 17:53
Arkadaşlar telefonumda micro SDHC 8 gb hafıza kartı kullanıyorum. Ama bunu bir adaptörle bilgisayara takınca kart görünmüyor. Adaptör sağlam aynı tip başka kartı okuyor

sizce neden olabilir?

SD kart özerinde lock düğmesi var kapalı olabilir ozaman korumalı oluyor değilsede kartı içindeki küçük karttan ayır tekrar tak vede olmuyorsa bilgisayarından taratma vardı bağlı makinaları oraya gir şu anda iş yerindeki ingilizce olduğundan tarif edemiyorum oda olmazsa telefondan bilgisayara bluetooth ile at uzun sürer ama olur yada teli bilgisayara kablo ile bağla :mrgreen: gerçi bunları sende biliyosundur ama bazen insan takıldımı gözü bişey görmüyor8)

sercan.m
24.May.2013, 18:16
Adaptor sd kartın kendi adaptoru değilse HC olayını desteklemiyor olabilir.

ozguralic
25.May.2013, 03:06
Sorunu çözdüm..

aslında bilgisayar görüyormuş ama sürücü ismi verememiş. Easeus diye bir program vardı kartı taktım sonra o programı çalıştırdım. diskleri tararken buldu ve elle isim verdim şimdi mutluyuz.

ilgilenenlere teşekkürler.8)