Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım .. ön maşa yamuldu :S
gökhan cihan
24.May.2013, 15:49
regal raptor dd250 e 9b model moturumla geçtiğimiz gün bir kaza geçirdim kazada ön çamurluk sol kumanda ve kumandanın üstünde bulundugu demir sanırım ön maşa diyorlar yamuldu . internetten dediğim parçanın satışını bulamadım temin edebileceğim bir yer bilen arkadaşlar fiyat ve adres verebilirmi veya başka bi türlü düzeltilebilirmi ? fazla bi yamulma yok aslında ama rahatsız edici bi kolum daha önde duruyor :D yardımlarınız için saolun ..
Gökhan aramıza hoş geldin geçmiş olsun
Kumandanın üzerinde durduğu demir gidon(direksyon )parçaları sayfanın üzerinde reklam linki olan sponsorumuz demirtaş motosiklette bulabilirsin kargoyla 2 günde gelir tekrar geçmiş olsun kolay gelsin8)
gökhan cihan
24.May.2013, 16:53
öncelikle hoşbulduk abi. demirtaş motora baktım yalnız çelişkide kaldım http://www.regalraptor.org/index.php?route=product/product&path=59_66&product_id=176 bu parçadan bahsediyoruz değilmi ..? :D ve mesnet ön maşa diye bir parça var ondada bir yamulma olabilirmi acaba . tam anlatmam gerekirse sağ kumandanın oldugu taraf düz normal yalnız sol tarafa geçince biraz yamukuk var yamukluk az oldugu için mesnet te bir yamukluk varmı kestirmesi zor . hafif bir kazaydı motor yavaş bir şekilde sola yattı mesnetin bu kadar kolay yamulma ihtimali varmıdır .? şimdiden teşekürler..
Gökhan geçmiş olsun bu konu ile ilgili celil abi sana gerekli yardımda bulunacaktır sende bir yandan kendini bize tanışma başlığı altında şöyle güzelce bi tantırmısın....
gökhan menet kolay kolay yamulmaz sağlam bir malzemedir
linkini verdiğin parça T gidon makinanın direksiyon demiri senin makinada T gidonsa budur
ama tam hangi parçalara ihtiyacın olduğunu netleştirmek lazım bir sevise uğra makinayı göster onlar sana değişmesi gerekenleri söyler istersen orda yaptırırsın istemezsen para ayarlayıp geleyim dersin gdersin 8)
gökhan cihan
24.May.2013, 17:52
saolun . bencede bi servise götürmek şuan için en sağlıklısı olucak . tanışma başlıgı altına konu açtım hoş geldim :D
cihan54
24.May.2013, 21:16
Tabi yaa hoşgeldin tabi.. doğru yerdesin 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.