Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul - samsun motoru nasıl gotururum
orhuntheboy
26.May.2013, 23:59
İstabulda okuyorum ama samsunda oturuyorum bu yaz motorumu samsuna goturcem fakat nasıl goturebılırm surerek goturmenın dısında = ) ayrıca samsunda ragal raptor servısı varmı bılenınız varsa cok makbule gecer .
merhaba orhun mersedes trevego otobüslere makinanın gidonunu (direksiyonu)bağlantı ayağından sökünce sığıyor otogarda muavinlerle görüşüyorsun pazarlık yapıyorsun 150 gibi bir fiyata taşıyorlar 8)
servis:
YANTUR TİCARET - SATIŞ / TEKNİK SERVİS
KEMAL YANTUR - PAZAR MAH. CAMİİ SOK. NO:17 SAMSUN 362.431 57 51 - 555.800 54 65 - yantur@hotmail.com
Erkan 28
27.May.2013, 12:31
Orhun ehliyet yok galiba sende yoksa sabah çıksan akşam varırsın samsuna, ve mükemmel bir seyahat olur senin için :cheesy:
ozguralic
27.May.2013, 12:54
Orhun ehliyet yok galiba sende yoksa sabah çıksan akşam varırsın samsuna, ve mükemmel bir seyahat olur senin için :cheesy:
Tecrübe konuştu.. :mrgreen:
Bir alternatif de Ambar firmaları olarak düşünebilirsin. Fakat yükleme sırasında başında ol, ve brandasıyla güzelce sar derim.8)
Erkan 28
27.May.2013, 13:16
Tecrübe konuştu.. :mrgreen:
Bir alternatif de Ambar firmaları olarak düşünebilirsin. Fakat yükleme sırasında başında ol, ve brandasıyla güzelce sar derim.8)
Ambar işi sakat gibi geliyor bana yüklerken indirirken başında olman lazım
onurbahattin
28.May.2013, 11:01
İstabulda okuyorum ama samsunda oturuyorum bu yaz motorumu samsuna goturcem fakat nasıl goturebılırm surerek goturmenın dısında = ) ayrıca samsunda ragal raptor servısı varmı bılenınız varsa cok makbule gecer .
dostum mrb en iyi yol otobüs ,otogara git acentelere sor 150tl 200tl arası alıyorlar bagaja ben antalyadan bir tane böyle getirdim 1 ay ancak oldu,kardeşim buzamana kadar en az 5 adet getirdi farklı şehirlerden rreyzing,chopper ,scooter ... vs spider sığmıyor maşa uzun ön tekeri söküyorsun oluyor diğerleri içinde aynalarını söksen kafi,depo dolu deme almazlar yada boşalt bukadar ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.