PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : egsoz yanigi

feridun
27.May.2013, 19:29
arkadaslar 500 km de motorumun egsozunda yanik olustu servise goturdugumde bunun kronik bir sorun oldugu devirsiz kullanimdan kaynaklandigini garantiye girmedigini soylediler sizce egsoz yanigi bundan dolayi olur mu yoksa motorda bir sey varmidir.

CELİL
27.May.2013, 20:00
arkadaslar 500 km de motorumun egsozunda yanik olustu servise goturdugumde bunun kronik bir sorun oldugu devirsiz kullanimdan kaynaklandigini garantiye girmedigini soylediler sizce egsoz yanigi bundan dolayi olur mu yoksa motorda bir sey varmidir.

Feridun eksoz yanığı sorunu katalizatörlü olan makinaların bazılarında oldu sebebi katalizatörün sorunlu olması servise katalizatörlerı hemen söktür üretimsel bir sorun ama malesef garantiden degişmesi gerekirken garantiye sokmuyorlar 8)

Bugra
27.May.2013, 23:03
İlk önce hemşerim bi abimle karşılaştığıma sevindim. Abi motoru NurMotor servisine mi götürdün?

marlox
28.May.2013, 09:57
üretimsel bir sorun nasıl olurda garantiye girmez ki??? benim ön fren tutmuyordu üretimsel bir sorun garantiden hallettirdim biraz yüklenin bence...

CELİL
28.May.2013, 11:50
Ben 3 gün önce marmara bölge satış sorumlusuna yüklendim ama sonuç olmadı herkes ısrarcı olursa belki bir sonuca ulaşırız

feridun
28.May.2013, 12:32
evet bugra nur motora goturdum

feridun
28.May.2013, 12:35
benim anlamadigim sey kullanici hatasi diyorlar ama egzosun sadece birinde kararma oluyor otekine niye hicbirsey olmuyor

feridun
28.May.2013, 12:47
bugra bende seni tanidigima sevimdim bu siteden muratla tanistim denizlili arkadaslari beklerim (denizliye yolu dusen arkadaslarada kapim acik)
istasyon caddesinde eski tekden hastanesi karsisinda aydin canta

mrtckrt
28.May.2013, 23:20
Feridun kardeşim geçmiş olsun uzun bir ayrılık oldu seninle daha yeni tanışmıştık neyse cuma günü denizli deyim bi çayını içmeye gelirim eğer katalizörü henüz sökmediysen beraber sökelim ok? Ben kendim sökmüştüm kolay birşeyi yok

feridun
29.May.2013, 12:59
daha sokmedim murat sen gel de egzosa bi bakarsin egzos sesine de bi cozum bulalim kendine iyi bak

mrtckrt
30.May.2013, 01:07
Ok kardeşim bi problem olmazsa cuma akşamüstü yanına uğrarım kendine dikkat et