Orijinalini görmek için tıklayınız : ben de geldimm
horon tepen zeybek
29.May.2013, 17:29
iyi günler arkadaşlar, tecrübelerinize dayanarak bendeniz gibi bir amatöre neler önerirsiniz??
Emrehan
29.May.2013, 17:41
Hoşgeldin Sana, motorun hayırlı uğurlu olsun. nazar rr dy 250 Cooper diye bir model Türkiye'de yok. İngiltere'de model isimleri farklı olabilir ama; motorunun bir fotoğrafını paylaşırsan bizdeki hangi modele karşılık olduğunu tespit edip ona göre tavsiyelerde bulunmaya çalışalım. :cheesy:
Tekrar hoşgeldin, umarım forumda daimi olursun. nazar
:D:D:D:D:D dostum ayran mı içtin gelmeden :D:D:D
bu nasıl bir nick bu nasıl bir geliş böyle maşallah :D enerjine hayran oldum
seni biraz daha net tanıyabilirmiyiz...
adın yaşın memleketin mesleğin falan filan
ecel felek
29.May.2013, 20:44
hoş geldin horon tepen zeybek...:)taaaa oralardan bizi bulduğuna göre sağlam bir motor seversin.daimi olmanı dileriz
Merhaba arkadaşım aramıza hoş geldi :D
sana özel mesaj attım okursun 8)
cihan54
30.May.2013, 00:32
izmirli misin :happy: hoşgeldin sefalar getirdin. Selam olsun gurbetteki RR'cılara da :)
REALİST
30.May.2013, 12:44
iyi günler arkadaşlar, tecrübelerinize dayanarak bendeniz gibi bir amatöre neler önerirsiniz??
Uy kesulayım saağa haçan lazmisun kestiremedum ama hoş geldun pen lazum :mrgreen:
Nerdensun,
Nasilsun,
Kimlerdensun,
Ha bu niki nerden buldun,
Motorun varmi,
Almayi mi düşeneysun,
Haçan ne deysun,
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen:
http://www.sanalda1numara.net/attachments/gifler/19636d1352411951t/horon-tepen-gifler-superlerr-horonniy7.gif
REALİST
30.May.2013, 12:47
Merhaba arkadaşım aramıza hoş geldi :D
sana özel mesaj attım okursun 8)
Celil Abi bizde kankan değilmiyiz bize niye özel mesaj atmıyorsun:mrgreen: Ben geldiğimde atmamıştın mesela size atmışmıydı arkadaşlar konu mu açsam acaba :mrgreen: cevapları bekliyorum :mrgreen:
Celil Abi bizde kankan değilmiyiz bize niye özel mesaj atmıyorsun:mrgreen: Ben geldiğimde atmamıştın mesela size atmışmıydı arkadaşlar konu mu açsam acaba :mrgreen: cevapları bekliyorum :mrgreen:
barış arkadaş profil bilğilerinde bayan ve isim hakkında bilği istedim seninkileri biliyorum zaten istiyorsan sanada özel mesaj atarız canın sağ olsun 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.