PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorsiklet Alarmı

korhan_751
05.June.2013, 17:21
Arkadaşlar Fiyatı çok uygun bir alarm buldum ve hemen yapıştım aldım :) sesini denedim çok yüksek sesi var. ayrıca motoru uzaktan çalıştırma özelliğinede sahip ama daha önceki motorumda bu özelliği fazla kullanmadığım için onun montajını yaptırmıyacağım. sadece alarm özelliğini kullanmayı düşünüyorum alarmın fiyatı 35 lira montaj içinde 20 lira veririm ve kafamı 55 lira ile rahata erdiririm :)

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/425317_10200797978445148_1922714835_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/386_10200797977845133_1026121969_n.jpg

Levent
05.June.2013, 17:28
Korhan kardeşim montaj için para vermene gerek yok. Daytona'nın koltuğunu sök, altından tam senin alarma uygun soket çıkıyor. sadece soketini bağlıyorsun. Başka hiç bir numarası yok.
Boşu boşuna para vermene gerek yok. 8)

Ankara'da olsaydın ben sana yardım ederdim.

CELİL
05.June.2013, 17:59
Korhan hayırlı olsun güle kullan 8)

korhan_751
05.June.2013, 18:03
Korhan kardeşim montaj için para vermene gerek yok. Daytona'nın koltuğunu sök, altından tam senin alarma uygun soket çıkıyor. sadece soketini bağlıyorsun. Başka hiç bir numarası yok.
Boşu boşuna para vermene gerek yok. 8)

Ankara'da olsaydın ben sana yardım ederdim.

çok teşekkür ederim bu bilgi için eve gider gitmez bugün bunula uğraşıcam :)

celil abi çok sağol :)

korhan_751
05.June.2013, 21:25
arkadaşlar alarmın montajı çok basitmiş sadece sokete takıyorsunuz :) harika oldu şu an daytonamla gurur duydum hazır soket yüzünden :D

CELİL
05.June.2013, 21:38
arkadaşlar alarmın montajı çok basitmiş sadece sokete takıyorsunuz :) harika oldu şu an daytonamla gurur duydum hazır soket yüzünden :D
korhan makinada alarm ın soketini takacak boş soketmi var 8)

korhan_751
05.June.2013, 21:45
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/600579_10200798978550150_985446639_n.jpg

evet abi hiç aküye filan bağlamıyorsun boş soket var selenin altında, ona alarmın soketini takıyorsun sinyaller,uzaktan çalıştırma özelliği hepsi çalışıyor. toplamda 3 dakikalık bir iş :)

uzaktan çalıştırma özelliği bizim motorlarda işe yaramıyor çünkü motorun debriyajındaki modül bunu engelliyor debriyajı sıkıp uzaktan çalıştırma tuşuna basınca motor çalışabiliyor. tabi ayaklığında kapalı olması gerek.

CELİL
05.June.2013, 21:48
Bak bunu sevdim bilmiyorduk tekrar güle güle kullan nazar8)

korhan_751
06.June.2013, 13:00
arkadaşlar alarm almak isteyenler kaçırmasınlar bizim takması çok pratik satış linkini aşağıda verdim

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-uygun-fiyata-motorsiklet-alarmi-126678171/detay/

Zafer
06.June.2013, 13:20
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/600579_10200798978550150_985446639_n.jpg

evet abi hiç aküye filan bağlamıyorsun boş soket var selenin altında, ona alarmın soketini takıyorsun sinyaller,uzaktan çalıştırma özelliği hepsi çalışıyor. toplamda 3 dakikalık bir iş :)

uzaktan çalıştırma özelliği bizim motorlarda işe yaramıyor çünkü motorun debriyajındaki modül bunu engelliyor debriyajı sıkıp uzaktan çalıştırma tuşuna basınca motor çalışabiliyor. tabi ayaklığında kapalı olması gerek.

Bu bilgi cok iyi oldu bende aldım aynısını ama 1 aydır fırsat bulupta taktıramamıstım ben takarım artık. fotolar biraz daha detaylı olsaydı iyi olurdu ama guzel bir paylasım olmus kardeşim teşekür ederiz.:cheesy:

ozguralic
06.June.2013, 14:30
Celil Abi sen biliyorsundur bizim koltuk altında da bu soketten var mıdır? Alsak takabilir miyiz? :D

korhan_751
06.June.2013, 14:30
gönül rahatlıyla takabilirsin seleyi kaldırınca soketin karşılığını bul ve alarma tak. sadece dikkat etmen gereken olay sireni su almayan bir yere çift taraflı bantla yapıştırman : )

CELİL
06.June.2013, 14:37
Celil Abi sen biliyorsundur bizim koltuk altında da bu soketten var mıdır? Alsak takabilir miyiz? :D
özgür bende aynı soruyu korhana sordum bende bilmiyordum yeni kasalarda varmış ama eski kasalara bakmak lazım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

REALİST
06.June.2013, 17:06

Bizim spayderlarda da varmıdır acaba aynı yer Celil abi bunuda sen bulucan galiba :mrgreen:

CELİL
06.June.2013, 20:18
Bizim spayderlarda da varmıdır acaba aynı yer Celil abi bunuda sen bulucan galiba :mrgreen:
Daytona da varsa spyder'dada vardır tesisatları aynı 8)

Zafer
07.June.2013, 10:33
Daytona da varsa spyder'dada vardır tesisatları aynı 8)

Aynen celil abi spyderda da var dün itariyla bende taktım alarmı.:?:8)

korhan_751
07.June.2013, 16:11
Alarm hem hırsıza karşı aşırı caydırıcı, hemde motoru picuv picuv diye kapatınca yada açınca ayrı bir hava katıyor yani :D

REALİST
07.June.2013, 16:49
zorla kanıma girdin Korhan picuv falan erittin beni verdik siparişi bakalım bu arada zam gelmiş 53TL ye gelio inşallah takabilirim yada 3000 bakımım geldi Büyük insan Ali ustadan rica ederiz artık :)

korhan_751
07.June.2013, 17:04
zorla kanıma girdin Korhan picuv falan erittin beni verdik siparişi bakalım bu arada zam gelmiş 53TL ye gelio inşallah takabilirim yada 3000 bakımım geldi Büyük insan Ali ustadan rica ederiz artık :)

talep olunca fiyatı yükseltmiş çakal demekki :/

pişman olmayacaksın ben çok memnun kaldım :)

korhan_751
07.June.2013, 17:05
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-uygun-fiyata-motorsiklet-alarmi-126678171/detay/

bende hala daha 39 lira gözüküyor bu arada ?

Zafer
07.June.2013, 17:54

takması cok basit koltuğu sökünce boş soketi göreceksin zaten sonra çift taraflı bantlarıyla uygun yere yapıştıracaksın. ben taktım 10 dk mı aldı. kolay gelsin.8) yardima ihtiyacın olursa pazar günü gelebilirim araman yerli. 507 272 25 68

REALİST
07.June.2013, 18:08
Haftasonuda çalışıyorum dostum 13-30..22-00 arası c.tesi-Pazar yolun Cevahire düşerse memnuniyet duyarım 0537 426 56 53 desteğin için teşekkür ederim malzeme sorun değil Koştaşta ne istersen var :mrgreen: reklamlar...reklamlar...Koçtaşa geliyorum motorumu çok seviyorum ahanda slogan :mrgreen: bu arada daha alarm gelmediki haftasonuna hayatta yetiştiremezler :(

Zafer
07.June.2013, 18:23
Haftasonuda çalışıyorum dostum 13-30..22-00 arası c.tesi-Pazar yolun Cevahire düşerse memnuniyet duyarım 0537 426 56 53 desteğin için teşekkür ederim malzeme sorun değil Koştaşta ne istersen var :mrgreen: reklamlar...reklamlar...Koçtaşa geliyorum motorumu çok seviyorum ahanda slogan :mrgreen: bu arada daha alarm gelmediki haftasonuna hayatta yetiştiremezler :(

Tamam geldiğinde haber ver cevahir yolumun üzerinde. :D

rr250e9kırmızı
08.June.2013, 15:06
merhabalar arkadaşlar bu alarm sistemi için bizim 250 lik regalde böyle kurulum soketi varmı yoksa ben yine disk kilidini kullanmaya devam mı edeceğim :(

rr250e9kırmızı
08.June.2013, 15:09
korhan kapatma şekli güzelmiş picuv picuv ha :D:D

CELİL
08.June.2013, 15:34
merhabalar arkadaşlar bu alarm sistemi için bizim 250 lik regalde böyle kurulum soketi varmı yoksa ben yine disk kilidini kullanmaya devam mı edeceğim :(
henüz bilinmiyor anlayan bir arkadaşın söküp bakması lazım
bende az önce 10 dk.da elimde olan alarmı makinaya taktım tarif edldiği gibi çok kolaymış :cheesy:

korhan_751
08.June.2013, 15:35

kapatma şekli harika :D seleyi vidalarından sök orda benim paylaştığım resimdeki gibi bir soket varsa alarmı kesme biçme bantlama olmadan direk takabilirsin :)

rr250e9kırmızı
08.June.2013, 16:06
ya arkadaşlar bu regal raptor ne gizemli bir motormuş gün geçtikçe birşeyler çıkıyor hazine mübarek yav :D

REALİST
08.June.2013, 16:45
Yakında selenin altından ceset çıkarmış burda biri ölmüş :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ozn
08.June.2013, 18:00
Ben de siparişi verdim.Önümüzdeki hafta benımde daytonamın alarmı olucak :).Sol sehpada yani ayaklıkta müşir oldugunu söledi onu iptal edebiliriz sanırım?Sonra havamdan geçilmez :)))

Levent
09.June.2013, 09:40
Arkadaşlar bir detayı paylaşmak isterim.

Sireni çift taraflı bantla koltuk altında bir yerlere yapıştırın ama en önemlisi beyini (yani diğer kutu) mutlaka iskelet üzerine çift taraflı bantla yapıştırın.
Ya nasıl olsa buradaki kablo kalabalığının üzerinde yer var orada dursun demeyin. Beyinde darbe sensörü var. Eğer iskelet üzerinde olursa hafif bir darbe ile bile devreye giriyor.
Gece motorunuzu mesken eden kedilerden de korunursunuz. Bir kere o keskin sesi yediklerinde motorunuzun onlar için yatak olmadıklarını anlayacaklar. :cheesy:

Size marka olarak inwells'i tavsiye ederim. Carub'da bazen sorun yaşanabiliyormuş.
http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=inwells%20motosiklet%20alarm

Bu arada mutlaka otomatik marşı iptal edin. Montaj diyagramında hangi kablo olduğu yazıyordur. O kabloyu kesin.

CELİL
09.June.2013, 15:12
Ben de siparişi verdim.Önümüzdeki hafta benımde daytonamın alarmı olucak :).Sol sehpada yani ayaklıkta müşir oldugunu söledi onu iptal edebiliriz sanırım?Sonra havamdan geçilmez :)))
Ozan yan ayak müşürünün fişi var sökülebiliyor kolay bir şey servise uğradığında söyle parasız hallederler 8)

REALİST
09.June.2013, 15:23
Evet bende iptal ettim motoru ısıtmak istediğinde hep üstünde oturmak zorunda kalmıyorsun Ali usta 10 dakida hallediyor büyük insan 8)

REALİST
09.June.2013, 15:26
Birde bu lambayı sipariş verdim bakıcam duruma göre öne yada arkaya bağlıyabilirim malum akşamları benim yol çok karanlık Hastal Kemerburgaz arası sıkıntılı .
KDV Dahil: 18,87 TL

http://images.hepsiburada.net/assets/OA/300/OA_2365381.jpg

REALİST
10.June.2013, 23:39
Arkadaşlar Alarm başarılı bugün bağladım 10 dakikamı almadı süper alarmın bir özelliğide diğelimki kontağı açık bıraktınız adam co almış kaçıyo motoru hiiiç peşine koşmaya gerek yok pis bir gülücük ve alarm kumandasının kitleme düğmesine basıyorsun korhanın dediği gibi picuvv ve hop motor stop :mrgreen: bu keyif için 100TL de verirdim :mrgreen:

REALİST
10.June.2013, 23:42
[quote=REALİST;135178]Birde bu lambayı sipariş verdim bakıcam duruma göre öne yada arkaya bağlıyabilirim malum akşamları benim yol çok karanlık Hastal Kemerburgaz arası sıkıntılı .
KDV Dahil: 18,87 TL

http://images.hepsiburada.net/assets/OA/300/OA_2365381.jpg

Bu arada bu lamba geldi oldukça küçük ama süper bişi içi mavi ortasında flaş patlıyor arka stopun oraya biyere bağlatabilirsem süper olucak gece yolda farkedilir olmak isteyenlere.

korhan_751
11.June.2013, 00:41
Arkadaşlar Alarm başarılı bugün bağladım 10 dakikamı almadı süper alarmın bir özelliğide diğelimki kontağı açık bıraktınız adam co almış kaçıyo motoru hiiiç peşine koşmaya gerek yok pis bir gülücük ve alarm kumandasının kitleme düğmesine basıyorsun korhanın dediği gibi picuvv ve hop motor stop :mrgreen: bu keyif için 100TL de verirdim :mrgreen:

motoru çalan adam dumur olur :D bizim motorlara özellik olarakta birebir uyumlu bir alarm. uzaktan çalıştırma özelliği var lakin ayakta ve debriyaj pedalında olan müşür yüzünden bu özelliği kullanamıyoruz bence kullanmaya gerekte yok. hassas olması için beynin şaseye çıt çıt larla bağlamakta fayda var. kumandaları çok kaliteli kolay kolay dağılmayan birşeye benziyor.

Zafer
11.June.2013, 17:49
motoru çalan adam dumur olur :D bizim motorlara özellik olarakta birebir uyumlu bir alarm. uzaktan çalıştırma özelliği var lakin ayakta ve debriyaj pedalında olan müşür yüzünden bu özelliği kullanamıyoruz bence kullanmaya gerekte yok. hassas olması için beynin şaseye çıt çıt larla bağlamakta fayda var. kumandaları çok kaliteli kolay kolay dağılmayan birşeye benziyor.

korhan kardeşim debriyaj müşür yok ben ayaktakini iptal ettiğimde uzaktan calıstıra biliyorum daytonadamı var sadece senin dediğin acaba. ama bencede uzaktan calıstırmaya gerek yok motor çalıştıktan sanrada marşa basmaya devam ediyor kısa bir surede olsa.

Zafer
11.June.2013, 17:51

güle güle kullan.8)

Ömer
12.June.2013, 11:22
Sabah sabah çok fena gaza geldim alarm sipariş verdim.
Daha motoru almadan masraf başladı :)

Ozn
13.June.2013, 17:11
Alarmı mı taktım.yarım saatimi aldı nereye sabitlesem diye kararsız kaldım biraz :).Şu tuş ne işe yarıyomuş dedim 5 santim yerınden oynadı motor viteste bırakmışım kalpğ atışım değişti motor gidiyo diye :D

CELİL
13.June.2013, 17:42
Alarmı mı taktım.yarım saatimi aldı nereye sabitlesem diye kararsız kaldım biraz :).Şu tuş ne işe yarıyomuş dedim 5 santim yerınden oynadı motor viteste bırakmışım kalpğ atışım değişti motor gidiyo diye :D
geçmiş olsun eski makinada benimde başıma gelmişi makinayı zor yakalamıştım :mrgreen:

Emre
13.June.2013, 22:34

Olayı gözümde canlandırdımda komik olmuştur baya kesin :mrgreen:

Ridos
20.April.2014, 16:31
cyclone alarm taktım ben gayet kullanışlı ayıca kumanda sı anahtar ucludur ... bide alarm ın devrede olduguna dair kücük lamlabası var akşam çok hoş görunuyor :D

emcho
21.April.2014, 11:26
ben alarm taktırıken adama sordum bu jak ne diye.servis abi o beyin kontrolü için pc'ye bağlanıyor demişti.bildiğin yemiş beni :) sonra aküden hat alıp kendim bağlamıştım.akşam hemen söküp o jaka bağlarım artık.: bilgilendirme için teşekkür.:cheesy:

Hayalet
21.April.2014, 12:09
Varmi bu alarmin yeni bir linki? Satmis bitmis gibi...uzaktan calisma özelligi olan

Ali ÜNVERDİ
23.April.2014, 20:24
Arkadaşlar daytona 350 -- 2013 model motorda ben bu soketi bulamadım bizim motorlarda bu hazır soket yok mu? ben mi bulamıyorum. Tek bir boş soket var kırmızı soket vites müşörlerinin soketi onun dışında soket bulamadım.Yardımlarınızı rica ediyorum. İnswell alarm aldım bağlıyamıyorum.

CELİL
23.April.2014, 22:07
Bizim 2011 - 2012 model spyder ve daytonalarda var yeni makinası olan bir arkadaş biliyorsa cevaplasın tam yeri ilk sayfadaki resimde var 8)

Ali ÜNVERDİ
23.April.2014, 23:46
Teşekkür ederim Celil bey

ukant
26.April.2014, 22:03
Sele nasıl sökülüyor? Arkada iki yıldız vida var onu söküp öndekini çek çıkar mı yapıyoruz? Henüz denemedim ama yanlış bir şey yapmayım diye soruyorum.

CELİL
26.April.2014, 22:23
Sele nasıl sökülüyor? Arkada iki yıldız vida var onu söküp öndekini çek çıkar mı yapıyoruz? Henüz denemedim ama yanlış bir şey yapmayım diye soruyorum.

Evet öyle yapıcaksın arkadaki 2 vidayı söküp arkaya doğru çek çıkar 8)

Raptor
22.May.2014, 18:01
Arkadaşlar ,Carub olan modeli taktım.Gerçekten de çok kolaydı montaj.Aynen anlatıldığı gibi soketle bitti iş.Alarmdan da çok memnun kaldım açıkcası.Ufacık darbede ötüyor ve en güzel yanı alarm uzun süre çalmıyor.Sarsıntı kesildiği anda duruyor alarm.Oynamaya devam ettiğiniz sürece dahada yükselerek devam ediyor.Yani kendi kendine çalıp rahatsız etme durumu yok.Yakınında sarsıntı gürültü olsa bile en fazla 3-4 saniye çalıp susuyor.
Bu arada benim motorda otomatik çalıştırmada aktif oldu.Burda kafamı karıştıran,2 vida ile koltuğu söken her türlü motoru çalıştırır.Bu durumda tek koruma direksiyon kilidi kalıyor değilmi?

Kazım
03.September.2014, 11:02
Merhaba,

Carub marka alarmı ben de sipariş vermiştim, motosikletten hiç anlamam fakat dün akşam arkadaşların bahsettiği şekilde koltuğu söktükten sonra kolay bir şekilde monte ettim. Ayaklık müşürünüde iptal etmeye çalıştım, birkaç deneme yaptım fakat doğru kabloyu bulamadım....

Alarm oldukça kullanışlı, ufak sarsıntılarda 3-5 saniye çalıp susuyo, etrafı fazla rahatsız etmiyor...Ama sitedeki çocuklar şimdiden oynayıp durmaya başladılar :)

Ben 59 TL ye aldım, sustalı anahtarlı olanını tercih ettim, direksiyon kilidi anahtarını sustalıya takacam ve bir anahtar eksilmiş olacak...

http://i.hizliresim.com/Dopdv1.jpg

Ruberjack
25.September.2014, 01:49
Sen nereden aldın. Bizim motor tamircilerinde var mi bu.

Ahmet Ateşler
03.October.2014, 20:38
Carub marka benim spyder a olmadı soket uyuyor ama bağlantılarda sıkıntı var sanırım artık bi ustaya gidecez :)

ibanez_one
03.October.2014, 22:13
Arkadaşlar Dandik Bişey Almayın Aküden Yer Başınıza Bela Olur:cry:

Ali ÜNVERDİ
03.October.2014, 23:21
2013 DD LER YOK Benim kinde bu soket yoktu ben bütün tesisatı yenşiden bağladım uzun iş oldu hazır soket yoktu.

Kazım
04.October.2014, 18:34
2013 DD LER YOK Benim kinde bu soket yoktu ben bütün tesisatı yenşiden bağladım uzun iş oldu hazır soket yoktu.

Benimkide 2013 Daytona Ali Abi, bende büyük beyaz boş bir soket vardı, çok kolay bir şekilde bağladım...