Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanısalım :)
garnetvolkan
10.June.2013, 00:29
merhaba arkadaslar sizi uzuun zamandır takip ediyorum .haftaya bende motorlu olucam ınşallah :)8)
ibanez_one
10.June.2013, 00:31
Hayırlısı Olsun Usta...Hoşgeldin...İsim, Yaş Falan Tanıtırsan Kendini Seviniriz...8)
merhaba arkadaslar sizi uzuun zamandır takip ediyorum .haftaya bende motorlu olucam ınşallah :)8)
Merhaba Volkan aramıza hoş geldin :)
kendini çok çok detaylı anlatmışsın :mrgreen:
yeni spyder in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kulanmak nasip etsinnazar8)
Ankara + 1
cihan54
10.June.2013, 01:28
Ooo Ankara :cheesy: Hoşgeldin Ankara :lol: Cansın Ankara 8) Emrehan yakala :p
alptekin_458
10.June.2013, 02:27
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıyorum. yarın motorum da geliyor. RR DD250 E6C aldım. rodaj konusunda özellikle dikkat etmem gereken var mı yazarsanız sevinirim.görüşmek üzere
cihan54
10.June.2013, 08:17
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıyorum. yarın motorum da geliyor. RR DD250 E6C aldım. rodaj konusunda özellikle dikkat etmem gereken var mı yazarsanız sevinirim.görüşmek üzere
Yüksek devirlere çıkma yeter 8) sen de hoşgeldin...
ozguralic
10.June.2013, 10:03
Güle güle kullan. Keyifli forumlar nazar
Emrehan
10.June.2013, 10:39
Hoşgeldin Volkan. Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. nazar
Forumu takibe devam. :cheesy:
merhaba Alp aramıza hoş geldin:)
kendin için yeni bir başlık aç sana oradan cevap verelim arkadaşın başlığı karışmasın 8)
garnetvolkan
10.June.2013, 14:19
merhaba arkadaslar 25 yasındayım bankacıyım ben :D leventle tanıstık ışıl motorda o çok tavsiye etti sizi yelek falan da spariş ediyomussunuz geziler falan yapıyomussunuz :D hatta yagmura yakalanmıssınız kızılcahamam da bende ıstıyoruum :D spyder alıcam haftaya inşallah motorların gelmesini bekliyoruz :D
merhaba arkadaslar 25 yasındayım bankacıyım ben :D leventle tanıstık ışıl motorda o çok tavsiye etti sizi yelek falan da spariş ediyomussunuz geziler falan yapıyomussunuz :D hatta yagmura yakalanmıssınız kızılcahamam da bende ıstıyoruum :D spyder alıcam haftaya inşallah motorların gelmesini bekliyoruz :D
Volkan bu daha iyi oldu 8)
ankara moderatörümüz tanış (emrehan)da bankacı meslekdaşsınız
yelek konusuda siparişi satıcıya verdim 1-2 güne kadar alıcam bu partiyi yakalamak istiyorsan hemen söylemen lazım bir daha alım zor olur 8)
garnetvolkan
10.June.2013, 14:29
evet hemen istiyorum abı :D
ne yapmamız gerekıyo peki :D
evet hemen istiyorum abı :D
ne yapmamız gerekıyo peki :D
ilğili sayfaya bedenini yaz yelek bedeli olan 110tl yi benim hesaba hemen atman gerekiyor bende satıcıya aktarıcam
Celil f. üstün Akbank ıban no: TR980004601024888000000720
konu ile ilğili sayfa aşagıdaki linkte:
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7126&highlight=deri+yelek&page=3
garnetvolkan
10.June.2013, 14:51
abi ben bu ay çook açıldım motordan dolayı benim kalsın o zaman aslında içim gitmiyo diyil :(
abi ben bu ay çook açıldım motordan dolayı benim kalsın o zaman aslında içim gitmiyo diyil :(
tamam bütçe meselesi zor iş 8)
garnetvolkan
10.June.2013, 14:55
çok anlayışlısın abı saol :):cheesy:
garnetvolkan
10.June.2013, 15:22
abı sence en kadar bütçeyle ve nası bı kask almalıyım başlangıcı olurmu bu ışın de cc yükseltme gibi :D çaylaklığın dibiyiim :D
abı sence en kadar bütçeyle ve nası bı kask almalıyım başlangıcı olurmu bu ışın de cc yükseltme gibi :D çaylaklığın dibiyiim :D
kask önemlidir ilk başlangıçtan itibaren bütçenin yettiği en iyi kaskı almak lazım model olarak tam kapalı fullface en güvenlidir ama yazın sıcaktan kullanmak zordur ben yarım açık vizörlü kask kullanıyorum memnunum 8)
garnetvolkan
10.June.2013, 20:40
abi yaklasık bı saat once hyosung bayısıyle konustum.adamlar regal raptor alma diyorlar.1000 km gelince tamıre sokmaya başlıyosun dıyo.bana acaba bayısı oldugu ıcın mı bunları soyledı ?yoksa gercekten bana bu alet sıkıntı çıkarır mı ? kafam bi trilyon oldu bu ne saçma bişy olmaya başladı kafamda :D :D
cihan54
10.June.2013, 21:14
:p valla bana da rakip firmamı sorsan ben de yerden yere vururum :p
abi yaklasık bı saat once hyosung bayısıyle konustum.adamlar regal raptor alma diyorlar.1000 km gelince tamıre sokmaya başlıyosun dıyo.bana acaba bayısı oldugu ıcın mı bunları soyledı ?yoksa gercekten bana bu alet sıkıntı çıkarır mı ? kafam bi trilyon oldu bu ne saçma bişy olmaya başladı kafamda :D :D
rakip kendi makinasının dışındakileri kötüler gerçek olan hyogv 250 motoru bizim makinalarınkinden daha kalitelidir doğru ama parçaları daha pahalı ve bizim makinaların kasası tartışmasız ondan daha iyi 8)
garnetvolkan
10.June.2013, 21:54
abı ne olursa OLSUN BU MOTORUN zevkıne varcm ben alcm bunu :)
abı ne olursa OLSUN BU MOTORUN zevkıne varcm ben alcm bunu :)
kafanda soru işareti kalmasın bizim motor kötü değil ve adamın dediği gibi 1000 kmde falan sıkıntı çıkarmaz ben tek turda 2500 km yol yaptım değil arıza bakıma bile girmeden eve döndüm sağlam makinadır 8)
PeaceMan
10.June.2013, 22:25
Selamlar... İsmim Barış ... Senelrdir içimde yanıp tutuşan motor sevdasını alevlendirdim ve aranıza katıldım.. kalıcı ve aktif olmayı umuyorum... :))
cihan54
10.June.2013, 22:29
Selamlar... İsmim Barış ... Senelrdir içimde yanıp tutuşan motor sevdasını alevlendirdim ve aranıza katıldım.. kalıcı ve aktif olmayı umuyorum... :))
Hoşgeldin Barış.. Ayrı başlık da açsan iyi olur 8)
garnetvolkan
10.June.2013, 22:29
woowww abi gazına gelmem normal mi :)
Merhaba Barış :D
yeni sana özel bir başlık aç oradan devam edlim 8)
yeni başlık liki:
http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.