PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara +1

karatay
11.June.2013, 01:03
form üyesi arkadaşlar merhaba formdaki saygı çerçevesindeki paylaşımlarınız ve dostlugunuza imrendim Ankara da bende varım demek istiyorum beni de aranıza alırsanız mutlu olurum daha önce emrehan kardeşimle tanıştık motor alma kararım da celil abinin formdaki arkadaşlarla mesajları ve organizasyonları etkili oldu. almam konusunda da yardımcı olursanız sevinirim hepinize teşekkür ederim. benim adım salih

cihan54
11.June.2013, 01:04
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Emrehan'la tanıştıysan tamam sıkıntı yok, şeker gibi adamdır :happy:

leon
11.June.2013, 01:05
8)Hoş geldin adım mustafa

Emrehan
11.June.2013, 01:16
Salih hoşgeldin. Sonunda geldin. :p:cheesy:

Al artık şu motoru da beraber sürelim bir an önce. :D

karatay
11.June.2013, 01:18
cevaplar için sağolun birazda geç oldu ama mustafa daytonadan memnunmusun tavsiye edermisin

karatay
11.June.2013, 01:24
emrehan seni görünce sevindim bu ay sonuna kadar inşallah tamam ankara asfaltları eriyecek. fırsat buldukça organizasyonların için olacam

Emrehan
11.June.2013, 01:26
emrehan seni görünce sevindim bu ay sonuna kadar inşallah tamam ankara asfaltları eriyecek. fırsat buldukça organizasyonların için olacam

Asıl ben seni görünce sevindim. Üye olmaktan vazgeçtin sanmıştım. Önceki rumuzundaki (beyaz) teknik sorundan dolayı küstün sandım. :)

Tekrar hoşgeldin. nazar

karatay
11.June.2013, 01:36
yoooo vaz geçmek yok birde motoru alabilirsem ikinci elde olabilir. formda ankaradan bir ilan var ama görmek lazım dogru motora dogru fiyatı vermek istiyorum.