Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun yol için ayaklık
Unlimited
12.June.2013, 13:11
Arkadaşlar merhaba,
Mct 250'lerin ayaklıkları oldukça küçük. Bunun yerine Regallerde olan ayağın tam oturacağı ayaklıklar taktırmak istiyorum. Hem sağ hem sol tarafa taktırılır mı ve nerden bulabilirim? Daha önce bu işi yapan arkadaş varsa bilgilendirsin lütfen.
Arkadaşlar merhaba,
Mct 250'lerin ayaklıkları oldukça küçük. Bunun yerine Regallerde olan ayağın tam oturacağı ayaklıklar taktırmak istiyorum. Hem sağ hem sol tarafa taktırılır mı ve nerden bulabilirim? Daha önce bu işi yapan arkadaş varsa bilgilendirsin lütfen.
mert denemek lazım ama benim tahminim uyması lazım RR ayakları yukarıda linki olan demirtaş motorsiklet ali ustada ve servislerde bulabilirsin 8)
telefon açıp ali ustaya olup olmayacağını sorabilirsin yardımcı olur 8)
Unlimited
14.June.2013, 12:27
Celil abi teşekkür ederim soracağım.
ozguralic
14.June.2013, 15:19
Mert,
Bu işi Harun çözer bence istersen bi uğra eğer önceki işten memnun kaldıysan. 8)
abiler mct'nin ayaklarıyla uymuyor diye biliyorum mct denemedim ancak kanuni seyhan 250 denedim olduramamıştım
bu arada tavsiye motor koruma demirine güzel bir çift ayaklık taktırın sürücü selesinin arkaya sırt desteği önede bir rüzgarlık yayıla yayıla yol alın :)
sercan.m
07.April.2014, 23:51
Abiler desteklerinizi bekliyorum. Uzun yol ayaklik lazim arastirmalarimda 0 larinin 80tlden basladigini gordum lutfen benim icin cok onemli alttakimlar bacaklarin kapali durmasindan dolayi overheat yapiyor:? yardimlariniza talibim onemli bir konu benim icin :cry:
Erkan 28
08.April.2014, 00:15
Abiler desteklerinizi bekliyorum. Uzun yol ayaklik lazim arastirmalarimda 0 larinin 80tlden basladigini gordum lutfen benim icin cok onemli alttakimlar bacaklarin kapali durmasindan dolayi overheat yapiyor:? yardimlariniza talibim onemli bir konu benim icin :cry:
Sercan 80 Tl iyi fiyat bende bakıyorum ama 80 Tl nin altında hiç görmedim .
sercan.m
08.April.2014, 00:18
Yurtdisi sitelere falanda baktim kargo fln bu fiyatlara geliyor
CELİL
08.April.2014, 00:30
Bence en ucuz yol cbf 150 veya muadili makinaların çok ucuz olan katlanabilir artçı ayaklığını alıp ön koruma demirine delik delip veya kelepçe uydurarak ucuza yapılabilir 8)
sercan.m
08.April.2014, 00:33
Delerek değilde abi kekepceli birsey uydurnak lzim sanki sayin yenimod.umuz erkan28 bey bu konularda basarili :mrgreen: yapabilirmiyiz hocam
Bence en ucuz yol cbf 150 veya muadili makinaların çok ucuz olan katlanabilir artçı ayaklığını alıp ön koruma demirine delik delip veya kelepçe uydurarak ucuza yapılabilir 8)
CELİL
08.April.2014, 00:51
Regal Raptor 250 E9 Yolcu Basamağı Adet
http://www.regalraptor.org/image/cache/data/1q1qq-500x500-228x228.jpg (http://www.regalraptor.org/image/cache/data/1q1qq-500x500-500x500.jpg)
Üretici: Regal Raptor (http://www.regalraptor.org/regal-raptor)
Fiyatı: 35.40TL
Erkan 28
08.April.2014, 10:58
Delerek değilde abi kekepceli birsey uydurnak lzim sanki sayin yenimod.umuz erkan28 bey bu konularda basarili :mrgreen: yapabilirmiyiz hocam
Sercan
1. ci şu beyi bi kaldıralım ya kendimi kötü hissediyorum :mrgreen::cheesy:
2. ci kelepçe olayını tornacıda yada başka bir şekilde halledebilirsem uzun yol ayaklığını 10 TL. ye halledebilirim diye düşünüyorum.
kelepçe zor değil aslında ama görüntüsü güzel bir parça bulmam lazım :cheesy:
sercan.m
08.April.2014, 11:23
ErkanCIĞIM :mrgreen: Bu konuda RRforum olarak sizi Uzman Proje Müdürü olarak aramızda görmekten onur duyarız.
Sercan
1. ci şu beyi bi kaldıralım ya kendimi kötü hissediyorum :mrgreen::cheesy:
2. ci kelepçe olayını tornacıda yada başka bir şekilde halledebilirsem uzun yol ayaklığını 10 TL. ye halledebilirim diye düşünüyorum.
kelepçe zor değil aslında ama görüntüsü güzel bir parça bulmam lazım :cheesy:
sercan.m
08.April.2014, 11:25
bende şu çalışmaları yapmaktayım
1) türkiyedeki bir kaç parçacıya msj attım toplu alımda bir şey yapabilirler mi diye
2) Yurtdışı siteleri kovalıyorum galiba 1inde yakaladım kargo konusu onemli cvp bekliyorum
Erkan 28
08.April.2014, 12:01
bende şu çalışmaları yapmaktayım
1) türkiyedeki bir kaç parçacıya msj attım toplu alımda bir şey yapabilirler mi diye
2) Yurtdışı siteleri kovalıyorum galiba 1inde yakaladım kargo konusu onemli cvp bekliyorum
sercan link atarmısın bende bi bakayım. Bu arada bizim forumda neden tornacı yok ki :(
sercan.m
08.April.2014, 12:51
ö.m. attım Yurtdışı işi patladı gumruk vergisini tabi olmasak bile kargo ücreti kurtarmıyor. Yurtiçi satın alma veya üretim işine yönelmeliyiz
UCANLAZ
08.April.2014, 13:00
Bende isteyebilirim bu parçadan ama orjinal bişey olması lazım.Toplu alımda belki ucuza gelir
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-dragstar-xvs650-uzun-yol-ayakligi-157148076/detay
Erkan 28
08.April.2014, 15:12
ö.m. attım Yurtdışı işi patladı gumruk vergisini tabi olmasak bile kargo ücreti kurtarmıyor. Yurtiçi satın alma veya üretim işine yönelmeliyiz
Sercan linkler patlak verdi :mrgreen: birşey gözükmüyor.
Bende isteyebilirim bu parçadan ama orjinal bişey olması lazım.Toplu alımda belki ucuza gelir
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-dragstar-xvs650-uzun-yol-ayakligi-157148076/detay
Serdar toplu alsak bile en fazla 10 tl indirirler.[smilie=greencolorz:
UCANLAZ
08.April.2014, 15:41
Doğrudur Erkan ama yan sanayi kromaj sıkıntılı,çok çabuk paslanıyor.Bayrak direğine baktım geçen paslanmış.Yeni bir kromajcı var demiştin,onu denemek lazım,Benim bir arkadaşın klasik arabası sanayide toplanıyor.Ona sordum kromaj işlerini nereye yaptırıyorlar diye İzmir'de bir firmaya gönderiyorlarmış kargoyla.Buralarda güvenemiyorlar demekki.Bu arada Çanta demirlerini ilk görüştüğümüzde alırım :p
Erkan 28
08.April.2014, 15:54
Doğrudur Erkan ama yan sanayi kromaj sıkıntılı,çok çabuk paslanıyor.Bayrak direğine baktım geçen paslanmış.Yeni bir kromajcı var demiştin,onu denemek lazım,Benim bir arkadaşın klasik arabası sanayide toplanıyor.Ona sordum kromaj işlerini nereye yaptırıyorlar diye İzmir'de bir firmaya gönderiyorlarmış kargoyla.Buralarda güvenemiyorlar demekki.Bu arada Çanta demirlerini ilk görüştüğümüzde alırım :p
Serdar çanta demirleri hazırda bayrak direklerinin yay bölümü tam paslanmaz değilmiş, su gördüğünde koyveriyor kendini. kromajcı birkaç kişiyle görüştüm yaylara kroma değilde polisajcıya götürmeniz lazım dedi .:shock:
UCANLAZ
08.April.2014, 17:51
Kendimi bildim bileli İstanbul'da bu kromaj işi her forumda bela olmuştur,Hiçte çözüme ulaşmamıştır.En iyisi deri kaplamak :(
sercan.m
09.April.2014, 00:53
Serdar toplu alim icin kendilerine msj attim oglen hala cvp gelmedi
uzun boylu iseniz ya da bacaklarınız oranla uzunsa pek faydalı olmuyor, yüksek meblağ ödemeden önce olan birinde demenizde fayda var
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.