Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu site nasıl

rr250e9kırmızı
13.June.2013, 00:05
arkadaşlar merhaba internette gezerken bizim motorların yedek parçasını satan internet sitesi buldum vede çok detaylı malzemeler var çokda hoşuma gitti bu siteden alışveriş yapan varmı nasıldır acaba
http://www.deltamotorluaraclar.com/index.php?route=product/category&path=60_117&page=1

CELİL
13.June.2013, 00:31
arkadaşlar merhaba internette gezerken bizim motorların yedek parçasını satan internet sitesi buldum vede çok detaylı malzemeler var çokda hoşuma gitti bu siteden alışveriş yapan varmı nasıldır acaba
http://www.deltamotorluaraclar.com/index.php?route=product/category&path=60_117&page=1 birde fiyatlar olsaydı iyi olurdu (fiyatları belkide üye olunca görünüyor olabilir)8)

leon
13.June.2013, 00:34
birde fiyatlar olsaydı iyi olurdu (fiyatları belkide üye olunca görünüyor olabilir)8)Merhaba ustata sepete ekle tıkla fıyat çıkıyor8)

neyyQ
13.June.2013, 01:12
Fiyatlar gayet makul gözüküyo. Klasik yan çantalar demirleriyle beraber 200 lira. Her yerde 400e görüyorum.

ozguralic
13.June.2013, 09:43
üye olunca fiyat gösteriyor :D

Can ben 20 kadar ürün attım listeye fiyatlar hiç ucuz değil, 12.5 tl lik tele 20 tl demiş, ön çamurluk 65 tl bunlar 80 e satıyor vs.

ama avantajı her parça bulunabiliyor..

kask kilidi diye orjinal bi parça gördüm Celil Abi nereye takılıyor bilgin var mı? güzel bişeye benziyor.

http://www.deltamotorluaraclar.com/index.php?route=product/product&product_id=977

sercan.m
13.June.2013, 11:14
evet bu kask kilidi olayını bende merak ediyorum nasıl kullanılıyor acaba ?

CELİL
13.June.2013, 11:55
kask kilidi eski makinaların hepsinin üzerinde vardı zamanla titreşimden vidaları gevşeyip düşüp kayboluyordu bu yüzden sizin makinalarda yoktur
yeri sol yan nikalaj kapağının arka yanında altta şaseye bağlanıyor ama kullanışlı değil kaskı tokasından takıp aşağı sarkıtıyorsun o zamanda kask sıcak eksozun üzerine yapışıyordu kullanmıyorduk 8)

ozguralic
13.June.2013, 11:58
Evet ya orada bi braket var delikli hep merak ediyordum oraya ne takılıyordu diye.

Teşekkür ederim Celil Abi 8) Ben parçayı almayı düşünüyorum bi şekilde kullanırım :)

CELİL
13.June.2013, 12:46
çanta fiyatına dikkatli bakınca 1x 200 yazıyor yani tek fiyatı 200 çifti 400tl 8)
kranka 550 tl yazmış çok yüksek normalde 350tl
şanzuman dişli takımına 350tl yazmış bayiler 270 diyor 180 tl ye internette veren yer var
bunun dışında bazı parçalar piyasanın altında ve uygun ve zenğin çeşit çok iyi 8)

korhan_751
13.June.2013, 16:12
bu kask kilidi olayı daytonalarda yok kilit yerinide yapmamışlar.

neyyQ
14.June.2013, 00:56
çanta fiyatına dikkatli bakınca 1x 200 yazıyor yani tek fiyatı 200 çifti 400tl 8)
kranka 550 tl yazmış çok yüksek normalde 350tl
şanzuman dişli takımına 350tl yazmış bayiler 270 diyor 180 tl ye internette veren yer var
bunun dışında bazı parçalar piyasanın altında ve uygun ve zenğin çeşit çok iyi 8)

Çanta seti diyor abi açıklama da. Tek haliyle kimse almaz ki o çantayı, anca motoru yan yatırır kırarsan alırsın. Yani o şekilde zaten sattığı adam ertesi gün iade eder dalgamı geçiyosun diye :d valla benm rastgele baktığım ürünler bi çok siteden uygun fiyatlı, öyle denk geldi heralde.

Emrehan
14.June.2013, 01:13
Ben bugün denedim sipariş veremedim arkadaşlar. "Kargo bilgisi yok" şeklinde bir hata veriyor. Telefonla ulaşıp sormak lazım. :?

Emre
14.June.2013, 11:34
Celil abi bu kask kilidi benim motorda da var ama o kancayı kaskın neresinden geçireceğimi anlayamadım. Kaskın üzerinde bu şekilde bir halat mı olması lazım? Benim kaskta (LS2) öyle bir olay yok o zaman.

ozguralic
14.June.2013, 11:37
Celil Abi görene kadar atayım mı :mrgreen:

Emrecim tahminimce o ince bölgeden kask kayışını geçirip öyle kilitliyorsun. Kaskı da koltuk üzerine felan bırakacak kadar serbestlik sağlıyor :|

CELİL
14.June.2013, 11:47
Celil abi bu kask kilidi benim motorda da var ama o kancayı kaskın neresinden geçireceğimi anlayamadım. Kaskın üzerinde bu şekilde bir halat mı olması lazım? Benim kaskta (LS2) öyle bir olay yok o zaman.

Celil Abi görene kadar atayım mı :mrgreen:

Emrecim tahminimce o ince bölgeden kask kayışını geçirip öyle kilitliyorsun. Kaskı da koltuk üzerine felan bırakacak kadar serbestlik sağlıyor :|

üzerindeki anahtarı çevirince kromaj olan mil aşağı doğru iniyor arası açılıyor o aradan kaskın kayışının sabit tarafını araya sokuyorsun sonra kiliti çevirip mili yukarı doğru kitliyorsun kayış arada sıkışıyor çıkmıyor 8)

Emre
14.June.2013, 11:50
üzerindeki anahtarı çevirince kromaj olan mil aşağı doğru iniyor arası açılıyor o aradan kaskın kayışının sabit tarafını araya sokuyorsun sonra kiliti çevirip mili yukarı doğru kitliyorsun kayış arada sıkışıyor çıkmıyor 8)

Peki abi kaskın kayışının orayı koparmak çok basit değil mi? Yani kilitlendiğine değmiyecek bir iş galiba dimi? Doğru mu anladım yani? :mrgreen:

CELİL
14.June.2013, 11:52
Peki abi kaskın kayışının orayı koparmak çok basit değil mi? Yani kilitlendiğine değmiyecek bir iş galiba dimi? Doğru mu anladım yani? :mrgreen:
kask kayışını koparmayı dene bakalım koparabiliyormusun kesersen olur ancak ama sonra bir daha kasklı kullanamazsın 8)

Emre
14.June.2013, 13:00
kask kayışını koparmayı dene bakalım koparabiliyormusun kesersen olur ancak ama sonra bir daha kasklı kullanamazsın 8)

Tamamdır abi motorun başına gidince bir inceleyecem, kask motorda da. Özgür sende ona göre alırsın :p

ozguralic
21.June.2013, 18:12
Kask kilidini aldım arkadaşlar, montajı biraz zor gibi ama halledicem full aksesuar olsun motor :mrgreen:

Emre
21.June.2013, 18:38
Ben hala kaskın neresinden bağlanacağını anlayamadım :(

Benim kaskta öyle ortası delik, kesmeden çıkmayacak bir bölüm yok ya da ben olayı anlayamadım. Çene ayar bölümünde bir yer var ama oradan bağlarsam adam tokadan açıp çıkarabilir. Benim kaskta mı yok acaba? :mrgreen:

CELİL
21.June.2013, 18:47

Benim kaskta öyle ortası delik, kesmeden çıkmayacak bir bölüm yok ya da ben olayı anlayamadım. Çene ayar bölümünde bir yer var ama oradan bağlarsam adam tokadan açıp çıkarabilir. Benim kaskta mı yok acaba? :mrgreen:

özgür takınca sana bir resim çeksin :mrgreen:8)

ozguralic
21.June.2013, 19:01

Emrecim kaskın sabit tokalı olan kısmındaki bez kısımı ince yerden geçirip kilitlersen, sabit tokayı sökemeyeceği için çalamazlar.

özgür takınca sana bir resim çeksin :mrgreen:8)

Tamam celil abi bu haftasonu inş. montaj yaparım.

:mrgreen::mrgreen:

ozguralic
27.June.2013, 16:46
Arkadaşlar bu siteden sipariş vermeyin ben verdim gaz telini yanlış gönderdiler ve 125 liralık alışveriş yaptım fatura yok ortada, kağıt parçasına liste yapıp yollamış, geçen hafta teli gönderdim değiştirsinler diye, hatalarını kabul de etmiyorlar benim yanlış sipariş ettiğim konusunda ısrarcılar. Muhtemelen kargo ücretini de bana kitleyecekler.

Uzak durulması gereken bir yer. Hala arayıp sormasam teli gönderecekleri yok.