Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor Kullanımı Hakkında

cemoo
21.Haziran.2013, 18:37
Arkadaşlar forumda yeniyim onun için bu konu benzerleri açıldıysa kusura bakmayın:) ben ilk defa raptor kullanıcam ve prof. bir motorcu değilim. kullanım rahatlığı hakkında bana bilgi verir misinz? boyum 1,82 kilom 95. Kullanmak zor mudur çünkü bu tarz bir motor kullanmadım hiç. Yan bu tarz motorlarda kullanmayı öğrenebilir miyim?

ozguralic
21.Haziran.2013, 18:41
Hangi modelle ilgileniyorsun ?

CELİL
21.Haziran.2013, 18:43
Merhaba cemal :)
choper makinaları kullanmak çok rahat ve kolaydır kısa sürede alışırsın hiç motor kullanmamış arkadaşlarımız bu makinalarda kısa sürede kendi başlarına kullanmaya başladılar sorun olmadı 8)

cemoo
21.Haziran.2013, 18:51
valla arkadaşlar çok model de bilmiorum:) gecen gün birine oturdum sanırsam 250 lik daytonaydı çünkü üzerinde dd işareti vardı. çok hoşuma gitti ama bacak boyuma göre kısa mı onu tam anlayamadım

cemoo
21.Haziran.2013, 18:52
Bu arada sahibi çin malı diye baya bi kötüledi. su soğutmalı olduğunu biliorum ama uzun yola dayanmaycagını söledi bana ona ben pek inanmadım. ama başlangıc için ii bir motor oldugunu söledi

ozguralic
21.Haziran.2013, 18:59
Sahibinin kötülemesi ilginç olmuş. Uzun yoldan kasıt eğer 5000 km felansa bu motorla o mesafeleri rahat gidersin. Saat başı mola vererek.

En önemli konu yağına suyuna dikkat etmek.

cemoo
21.Haziran.2013, 19:06
yani bencede sahibinin kötlemesi bi garipti. Ama keyfli gözüküyor yani almayı düşünüoyurm ayrıntılı bi araştırmadan sonra

CELİL
21.Haziran.2013, 19:08
Bu arada sahibi çin malı diye baya bi kötüledi. su soğutmalı olduğunu biliorum ama uzun yola dayanmaycagını söledi bana ona ben pek inanmadım. ama başlangıc için ii bir motor oldugunu söledi

enteresan o arkadaş ya makinasını tanımıyor yada makinasında sorun var bizler makinalarımızın uzun yola dayanıklılığnı sürekli vurgularız çünki sorunsuz çok uzun yollar yaptık 8)
senin bindiğin makinanın küçük kasa 250e-9 klasik kasa oldugunu düşünüyorum modellere bakmak için yukarıda motosikletcim in linkine tıklayıp bakabilirisin 8)

cemoo
21.Haziran.2013, 19:16
Peki oradan bakıp yine dönücem buraya ilginiz için saolun arkadaşlar:)

cemoo
21.Haziran.2013, 19:22
Peki aklıma gelmişken sorayım arkadaşlar.. Şehiriçi trafikte kullanımı nasıldır ben istanbuldayım suan işe gidip gelmek sorun oluyo benm için. Yakıt tüketimi nasıldır bilgi verebilir misiniz?

CELİL
21.Haziran.2013, 19:29
Peki aklıma gelmişken sorayım arkadaşlar.. Şehiriçi trafikte kullanımı nasıldır ben istanbuldayım suan işe gidip gelmek sorun oluyo benm için. Yakıt tüketimi nasıldır bilgi verebilir misiniz?

küçük kasalar şehir içinde daha rahat ama diğer kasalara zamanla alışıyorsun
250 cc makinalar şehir içi ortalama 4 litre yakar 8)

cemoo
21.Haziran.2013, 19:32
yani 4 lt yi ne kadar zamanda tüketirim? Biraz daha ayrıntı verebilir misin?

CELİL
21.Haziran.2013, 19:35
yani 4 lt yi ne kadar zamanda tüketirim? Biraz daha ayrıntı verebilir misin?

pardon 100 km de ortalama 4 litre 8)

Bugra
22.Haziran.2013, 00:03
Regal çinlidir ama emin ol en iyisi ben daytona da öğrendim kullanmayı gerçekten hiç bir zorluğu yok ve çok eğlenceli olduğunu söyleyebilirim gerisi için abilerim her türlü soruna cevap veririm benim gibi bi çaylaktan bu kadar :)

bedo
22.Haziran.2013, 01:31
valla arkadaslar benım motorum sehır ıcınde 17 krş yakıyor ınsan gıbı gıdersen ...ama yok ben hayvan gıbı gazlarım dersen 22 bıle yaktırdıgım oldu....

bedo
22.Haziran.2013, 01:34
Sahibinin kötülemesi ilginç olmuş. Uzun yoldan kasıt eğer 5000 km felansa bu motorla o mesafeleri rahat gidersin. Saat başı mola vererek.

En önemli konu yağına suyuna dikkat etmek.

valla abı ben 220 km durmadan yaptım fazla yormadı benı ama ben 170 cm 55 kg bı adamım bıde 70 80 gıttım ruzgar da asırı degıldı...viraj oldumu motor zevk verıyor bence...

marlox
22.Haziran.2013, 08:50
kısa sürede alışırsın takma kafana...

cemoo
25.Haziran.2013, 12:26
Arkadaşlar ilginiz için cok tesekkürler yardımlarınız için de. mutlaka alıcam ama daytona klasik olur heralde kasasını cok beğendm çünkü. Çaylak olan benm bu arada bugra estagfurullah:)

cemoo
25.Haziran.2013, 12:40
Peki uygun fiyatlı bulabileceğim 250 lik daytonaların olduğu bir yer yada site bilio musunz arkadaşlar? sahibinden dışında?

Bugra
25.Haziran.2013, 14:49
Peki uygun fiyatlı bulabileceğim 250 lik daytonaların olduğu bir yer yada site bilio musunz arkadaşlar? sahibinden dışında?

Sıfır olarak motosikletcim.com uygun yukarıda da reklamı var zaten bi görüş orayla istersen :)