PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım lutfen

orhuntheboy
21.June.2013, 19:10
arkadaslar avrupa yakasında oturuyorum eksoz u kestırmeyı dusunuyorum bıldıgınız bı yer varmı en guzek ve uygun fıyata yaptırabılcegım ? ayrıca benm on balatalardan vides dusurdgum zaman ozellıkle 1 de ses yaptıgını ve sallandıgını goruyorum sıkıntı ne olabılır ?

CELİL
21.June.2013, 19:17
arkadaslar avrupa yakasında oturuyorum eksoz u kestırmeyı dusunuyorum bıldıgınız bı yer varmı en guzek ve uygun fıyata yaptırabılcegım ? ayrıca benm on balatalardan vides dusurdgum zaman ozellıkle 1 de ses yaptıgını ve sallandıgını goruyorum sıkıntı ne olabılır ?

Orhun servisler yapıyorlar ama çok fiyat çekiyorlar oto sanayiye ugrayıp çok daha uyguna yapan yer bulabilirsin
frenler için vidalarında gevşeme varmı kontrol ettir ses cik cik ise hepimizde var 8)

orhuntheboy
21.June.2013, 19:21
pekala tesekkur ederım oyle yapım ozaman , bu arada ses cık cık degıl o zaten var fren sıktıgım zaman balatanın sallandıgnı goruyorum tak tak dıye sallanıyo dedgın gibi vidalarda gevseme olablır sagolasın :cheesy:

smith
22.June.2013, 04:05
Sadece on balatadan degil on maşa amortisorlerden birinde keçe patlagi olabilir..Bi yağ akması falan mevcutmudur..? frenlere akabilir.frenler yağ yüzünden tutmayabilir de

orhuntheboy
22.June.2013, 15:09
yağ akması suanlık yok anlamadım nerde skntı oldugunu 1 vides de yada vides dusurdugum de balatalar sallanıyo bunu da yenı yapmaya basladı. ve baska bi yerden tak tak sesler alıyorm buda arkama bırını aldgm zaman oluyo onu hıc cozemedm nerden geldıgını bı kac kere yazdım forumda zıncır uzunlgndan olablr dedıler ama bılmıyorm servıs de biseyden anlamıyo ıllakı problemı sen soylıceksn sura burda dıye yoksa onlar da yalan