PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : keeway supershadow

rosewood
22.June.2013, 23:18
merhaba arkadaşlar 2 gun önce ilk motorumu aldım ve ilk surusumu gerçekleştirdim..tercihim keeway supershadow dan yana oldu..2007 model 5 bin km de ..tabii bu konuda pek bir tecrubem yok..sizler nasıl bilirsiniz bu motoru merak etmekteyim...benim comez halimle şimdilik anladığım motor baya atak (19 beygir)..ve titreşimi hiç yok(v motor)..

birkaç yıl beni rahat goturceğe benziyor ..daha sonra inşallah hayallerimi susleyen daytona ya kavusacağım..

CELİL
22.June.2013, 23:38
Merhaba deniz Hayırlı olsun RR' sonra en dayanıklı makinadır seni fazla üzmez rahat kullanırsın 8)
ve işallah en kısa sürede gönlündeki daytona'ya kavuşursun :)

rosewood
23.June.2013, 00:23
teşekkürler celil abi..yeri gelmişken birkaç tavsiye de istiyeyim...motor için hangi sigorta şirketini önerirsiniz ..ucuz olarak ve ne marka kask almalıyım..200 lira civarı butcem var kask için?

CELİL
23.June.2013, 00:39
teşekkürler celil abi..yeri gelmişken birkaç tavsiye de istiyeyim...motor için hangi sigorta şirketini önerirsiniz ..ucuz olarak ve ne marka kask almalıyım..200 lira civarı butcem var kask için?

deniz siğorta işi sıkı araştırma gerektiriyor herbiri çok farklı fiyatlar veriyor ama genel olaral argo ve axa siğorta iyi fiyat veriyor ama hepsinden fiyat alıp karşılaştırma yapmak lazım

kask olarak en güvenli kask fullface kaslaklardır fakat yaz sıcağında kullanmak çok zor bu yüzden benim tercihim sağlam vizörlü yarım kask ama bu konuda herkesin farklı tercihleri var 8)

Unlimited
26.June.2013, 12:33
LS2 'lere bak derim çene açılır ve fena değil o fiyat için. En azından fikrin olur

ozguralic
26.June.2013, 13:03

Sigorta meselesi biraz sorunlu, reklam gibi olmazsa bizim sitede bir arkadaş sigortacı ve en uygun fiyatı o verdi.

İnternetten araştır Bursa Ekinoks sigorta Murat Turan.

rosewood
26.June.2013, 20:12
Sigorta meselesi biraz sorunlu, reklam gibi olmazsa bizim sitede bir arkadaş sigortacı ve en uygun fiyatı o verdi.

İnternetten araştır Bursa Ekinoks sigorta Murat Turan.
reklam olmaz hocam da Bursa' ki sigortacıdan nasıl yaptıracağım?

rosewood
26.June.2013, 20:13
LS2 'lere bak derim çene açılır ve fena değil o fiyat için. En azından fikrin olur
ls2 çok kişide goruyorum sanırım bu fiyat aralığında en cok kullanılan markalardan biri..muhtemelen benim de tercihim olacak

ozguralic
26.June.2013, 21:38
kargoyla alırsın poliçeni

rosewood
28.June.2013, 21:39
sigortayı hallettim..sonuç alianz..kask olarak ls2 düşünmekteyim..motorun rolanti ayarı bir hayli yuksekti fazla benzin yakacağını soylediler biraz düşürdük..bu seferde gaz vermediğimde sönmeye başladı..bu rölanti azlığı cokluğu ne kadar etkiliyor yakıt tüketimini..eğer ki cok farketmiyorsa ben yuksek rolanti de kullanma taraftarıyım..sanki motorun cekişi vites aralıkları vs de düştü..

Emix
28.June.2013, 22:57
sigortayı hallettim..sonuç alianz..kask olarak ls2 düşünmekteyim..motorun rolanti ayarı bir hayli yuksekti fazla benzin yakacağını soylediler biraz düşürdük..bu seferde gaz vermediğimde sönmeye başladı..bu rölanti azlığı cokluğu ne kadar etkiliyor yakıt tüketimini..eğer ki cok farketmiyorsa ben yuksek rolanti de kullanma taraftarıyım..sanki motorun cekişi vites aralıkları vs de düştü..

senkron ayarı yapılsın kendine gelir o

hayırlı uğurlu olsun hep almak istemişimdir engel çıkmıştır o motor için :)

rosewood
29.June.2013, 15:05
senkron ayarı yapılsın kendine gelir o

hayırlı uğurlu olsun hep almak istemişimdir engel çıkmıştır o motor için :)
saol dostum darısı başına inşallah..senkron olayı nedir ki? motorda baya bi acemiyim de

Emix
29.June.2013, 21:22
saol dostum darısı başına inşallah..senkron olayı nedir ki? motorda baya bi acemiyim de

Çift Karbüratör var motorunuzda ikisininde aynı şekilde aynı anda çalışmasını sağlar hava yakıt oranını düzeltir ve fabrika verilerinde yol almanızı sağlar işinin ehli bir usta inceden çok güzel bir ayar yapar paketçi ustalarına uğramayın bile :)

Rona
30.June.2013, 09:47
Çift Karbüratör var motorunuzda ikisininde aynı şekilde aynı anda çalışmasını sağlar hava yakıt oranını düzeltir ve fabrika verilerinde yol almanızı sağlar işinin ehli bir usta inceden çok güzel bir ayar yapar paketçi ustalarına uğramayın bile :)
Bu motorlarda virago 250 de dahil tek diaframlı çift boğazlı bir karbüratör görev yapar sekron ayarı diye birşey yoktur ayar içinde,mevcut olan tek ayar vidasından ayarlanır.Hava ayarı basittir.Standart hava ayar prosedürüne( Hava ayar vidası sonuna kadar sıkılır 2.5 tur tekrar açılır.) göre bile gayet güzel ortalama bir ayar tutturabilirsiniz.O kadar kastırıp köstürülecek bir durumu yoktur.:mrgreen:
Fikriniz olması açısından da linkteki videodan yararlanabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=neaBAYm8iss

Emix
30.June.2013, 19:25
Bu motorlarda virago 250 de dahil tek diaframlı çift boğazlı bir karbüratör görev yapar sekron ayarı diye birşey yoktur ayar içinde,mevcut olan tek ayar vidasından ayarlanır.Hava ayarı basittir.Standart hava ayar prosedürüne( Hava ayar vidası sonuna kadar sıkılır 2.5 tur tekrar açılır.) göre bile gayet güzel ortalama bir ayar tutturabilirsiniz.O kadar kastırıp köstürülecek bir durumu yoktur.:mrgreen:
Fikriniz olması açısından da linkteki videodan yararlanabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=neaBAYm8iss

unutmuşum bu ayrıntıyı çift boğaz tek diafram.. :) çift karbüratör sanıyordum yanılttıysam kusuruma bakmayın

Rona
01.July.2013, 11:12
unutmuşum bu ayrıntıyı çift boğaz tek diafram.. :) çift karbüratör sanıyordum yanılttıysam kusuruma bakmayın

Estağfurullah ne kusuru.Olabilir böyle şeyler her kez her motoru bilecek diye bir kaide yok.Bu motorların karbüratörü ilk bakıldığında çift gibi görünüyor fakat tek karbüratördür.Bu özelliğinden dolayı da yakıt ekonomisi sağlar (100 km de ort 3lt.benzin harcar)Genel ve mekanik olarak basit yapıdadır.bakımları inanılmaz ucuzdur.Ben 4 sene sıkıntısız kullandığımdan biliyorum.8)

rosewood
01.July.2013, 12:14
Estağfurullah ne kusuru.Olabilir böyle şeyler her kez her motoru bilecek diye bir kaide yok.Bu motorların karbüratörü ilk bakıldığında çift gibi görünüyor fakat tek karbüratördür.Bu özelliğinden dolayı da yakıt ekonomisi sağlar (100 km de ort 3lt.benzin harcar)Genel ve mekanik olarak basit yapıdadır.bakımları inanılmaz ucuzdur.Ben 4 sene sıkıntısız kullandığımdan biliyorum.8)

ilk uzun yolumu carşamba günü yapacağım 2 kişi ikimiz toplamda 150 kiloyuz..tam depo kaç litre alıyor ve sizce ortalama kaç kilometre gidebiliriz ? yolumuz 300 km..mola vermeden tamamlamamız sizce mümkün mü?(4 senelik tecrübeyi bulmuşken rahatsız etmek lazım :):D

Emix
01.July.2013, 12:33
ilk uzun yolumu carşamba günü yapacağım 2 kişi ikimiz toplamda 150 kiloyuz..tam depo kaç litre alıyor ve sizce ortalama kaç kilometre gidebiliriz ? yolumuz 300 km..mola vermeden tamamlamamız sizce mümkün mü?(4 senelik tecrübeyi bulmuşken rahatsız etmek lazım :):D

yakıta kiloya girmeyeceğim

300 km öldüm kaldım ahım şahım uzun bir mesafe değil ancak hem motorun hem sizlerin sağlığı açısından 15 dakika da olsa mola vermeniz yararınıza olacaktır molasız yolculuklar çok yorucu oluyor

ben uykusuz halimle arabayla dün sabah 6'da yola çıkıp git gel toplamda 750 km yol yaptım sadece yakıt ikmaline mola verdim ama molaları uzun tuttum biraz dinlendim hafif egzersiz yaptım eve geldiğimde uykum vardı ama vücut yorgunluğum yoktu dinç tim motosiklet kadar yormuyor araba ancak araba 68 model olup klima olmayıp içi komple deri güneşten sauna gibi olmuş sırtınız terli bir yolculuk düşünün ve direksiyonda da inanılmaz bir boşluk.. insan farkında olmadan yoldan çıkıyor kol sürekli sağ sol sağ sol arabayı yolda tutmaya çalışmaktan aklım kaydı

Rona
01.July.2013, 14:41

*Depo 9 lt alır.
*Deponun son damlasına kadar 320 km yol alıyor.O yolu gidiş dönüş 20 lt benzinle rahat rahat katedersiniz.
*2 kişi gidilecekse lastik basınçlarını arka 34 psi ön 32 psi gibi ayarlarsanız daha rahat gidersiniz.
*Bahsettiğin yola çıktığınızda mola vermeden gidebilirsiniz fakat gittiğiniz yerde sizi motorun üzerinden kalıp şeklinde almaları gerekebilir.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Uzun yolda ister istemez mola verirsin zamanını da sizin vücudunuz belirleyecek zaten ama ortalaması 1-1.5 saatte bir mola vermektir.

rosewood
02.July.2013, 18:11
*Depo 9 lt alır.
*Deponun son damlasına kadar 320 km yol alıyor.O yolu gidiş dönüş 20 lt benzinle rahat rahat katedersiniz.
*2 kişi gidilecekse lastik basınçlarını arka 34 psi ön 32 psi gibi ayarlarsanız daha rahat gidersiniz.
*Bahsettiğin yola çıktığınızda mola vermeden gidebilirsiniz fakat gittiğiniz yerde sizi motorun üzerinden kalıp şeklinde almaları gerekebilir.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Uzun yolda ister istemez mola verirsin zamanını da sizin vücudunuz belirleyecek zaten ama ortalaması 1-1.5 saatte bir mola vermektir.
teşekkürler :cheesy:1 mola işimizi görür bu durumda hem benzin hem dinlenme malum depo kucuk benzinimiz bitip yolda kalmayalım

rosewood
09.July.2013, 12:56
ilk uzun yolumu yaptım 2 kişi artı sırtımda 20 kiloluk bir canta...mesefa 300 km...motor gık demedi öncelikle onunla baslıyayım gercekten temiz bir motor almışım iki kişi yüklü sekilde 120km ye kadar cıktık ki tavsiye etmiyorum..yavasla dedim de arkadas hızı kesti...100 km de yuklu sekilde ortalama 3 litre benzin yakıyor..aksam olunca farlar yetersiz kalıyor kesinlikle değiştirilmesi gerek akşam yolculuğu yapılacaksa..ve bir de chopper ın olmazsa olmazı yan cantalar acilen lazım gibi..şimdilik bu kadar herkese iyi sürüşler

rosewood
25.December.2013, 00:22
sitede motor satmak serbest mi bilmiyorum ama motorum askerlik dolayısıyla satıyorum arkadaslar..sahibinden deki ilanım onaylanınca burada paylaşacağım..keeway supershadow 2007 model 6500 km de cok temiz garaj motoru 3500 lira pazarlıksız fiyatı..
http://http://www.sahibinden.com/ila...8264683/detay/ (http://http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-keeway-bu-temizlik-ve-bu-fiyata-baska-yok-148264683/detay/)

askerliğimi ertelettğim icin satıstan cekildi