Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : DAYTONA 350cc

aydinn
24.June.2013, 18:28
herkese selamlar ben regal raptor daytona 350 cc almak istiyorum makineyi kullanan arkadaşlar bilgi açısından yardımcı olabilirmi? yedek parça, yakıt, yaptığı km/h, titreme varmı, çıkardığı arızalar nelerdir, ilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim kesinlikle almayı düşünüyorum.

aydinn
24.June.2013, 18:44
herkese selamlar ben regal raptor daytona 350 cc almak istiyorum makineyi kullanan arkadaşlar bilgi açısından yardımcı olabilirmi? yedek parça, yakıt, yaptığı km/h, titreme varmı, çıkardığı arızalar nelerdir, ilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim kesinlikle almayı düşünüyorum.

ozguralic
24.June.2013, 19:04
Sıfır mı alacaksan sorun yok, herhangi bir problemde garantiden hallediliyor.

İkinci el alacaksan 2011 modellerdeydi sanırsam şanzıman problemi olabiliryor ama onu da ilk sahibi yaptırmadıysa garantisi bitmeden yaptırabiliryorsun.

Beyaz rengi çok güzel duruyor tavsiye ederim. Kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi vereceklerdir

ozguralic
24.June.2013, 19:07
Aynı konuyu iki kez açmışsın birleştirdim. Eğer konuları bulmakta zorlanırsan sağ üstte arama butonu var. Oraya kendi nickini yaz konuların çıkacaktır.

Üyeler bölümünden kendini kısaca tanıtmanı rica ederim.

Hoşgeldin.

Bugra
24.June.2013, 19:16
Usta ben yeni aldım motor süper bi şey sıfır aldım daha bir problemle karşılaşmadım ama gel gelelim daha 200 km yaptım :D bence durumun müsaitse 0 al kafan rahat olsun beyaz spor duruyor siyah olansa daha sert asi tabi benim fikrim bu ben bu yüzden siyah aldım benim motorumda bi titreme sorunu falanda yok yada ben hissetmiyorum diyelim:D

aydinn
24.June.2013, 21:05
teşekkür ederim ilginize bende beyazını düşünüyorum birde parça ve servis sıkıntısı yaşarmıyım acaba ben çanakkale de yaşıyorum servisi varmıdır acaba ç.kalede

aydinn
24.June.2013, 21:08
hayırlı olsun buğra allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin nasip olursa 2 aya kadar bende çekiyorum altıma sıfırını ;)

Bugra
24.June.2013, 21:22
Dostum parça sıkıntısı allah korusun bi kaza durumu olmadığı sürece yaşayacağını sanmıyorum çünkü daha hiç duymadım şu parçam bozuldu lazım diyen ama abilerimden duyduğum kadarıyla İstanbul'daki Ali Ustadan çoğu parçayı bulabilirsin :) Çanakkale'den de foruma kayıtlı üyeler var onlar biliyolardır yetkili servislerin nerede olduğunu

Bugra
24.June.2013, 21:23
hayırlı olsun buğra allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin nasip olursa 2 aya kadar bende çekiyorum altıma sıfırını ;)

Eyvallah :) bu arada sana da şimdiden hayırlı olsun umarım bir gün hepinizle tanışmak nasip olur :)

aydinn
24.June.2013, 22:20
Eyvallah :) bu arada sana da şimdiden hayırlı olsun umarım bir gün hepinizle tanışmak nasip olur :)

eyw. sağolasın hayırlısıyla alalımda gerisi kolay 8)

CELİL
25.June.2013, 00:54
merhaba Aydın aramıza hoş geldin :)
(kendini tanışma başlığında tanıtırsan sevinirz)

parça sorunumuz yok çanakkalede bulamasan bile istanbuldaki bayilerden kargo ile 2-3 günde elinde olur
kronik arıza olarak 2011 de üretilen makinaların bazılarında şanzuman pulu hatalı takıldığından vitesden atma yaptı serviste garantiden ücretsiz halledildi

EKER MOTORLU ARAÇ.LTD.ŞTİ - SATIŞ
BIROL AVCI - KEMALPASA MAH. TEKKE SOK. NO:66/1 ÇANAKKALE 286.618 12 76 - 542.212 61 21- www.ekerdtm.com (http://www.ekerdtm.com/eker/)

aydinn
26.June.2013, 00:48
merhaba Aydın aramıza hoş geldin :)
(kendini tanışma başlığında tanıtırsan sevinirz)

parça sorunumuz yok çanakkalede bulamasan bile istanbuldaki bayilerden kargo ile 2-3 günde elinde olur
kronik arıza olarak 2011 de üretilen makinaların bazılarında şanzuman pulu hatalı takıldığından vitesden atma yaptı serviste garantiden ücretsiz halledildi

EKER MOTORLU ARAÇ.LTD.ŞTİ - SATIŞ
BIROL AVCI - KEMALPASA MAH. TEKKE SOK. NO:66/1 ÇANAKKALE 286.618 12 76 - 542.212 61 21- www.ekerdtm.com (http://www.ekerdtm.com/eker/)

peki 2013 modellerinde sorun çıkaran denk geldimi hiç verdiğin bilgiler içnde çok teşekkür ederim

CELİL
26.June.2013, 10:50
peki 2013 modellerinde sorun çıkaran denk geldimi hiç verdiğin bilgiler içnde çok teşekkür ederim

2013 lerde henüz hatalı makina duymadık 8)