PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : regal raptor dd250 e-9

KARTAL
01.July.2013, 19:32
mrb siteyi yeni farkettım regal hakkında daha fazla bılgım oldu bazı sorularım olucak bana yardımcı olursanız cok sevınırım bende regal raptor dd250e-9 modelı var alalı 2 ay oluo zıncırınde bollasma var bunu gerdırme yoluyla halledebılırmıyım yada dırek degıstırmemmı gerekıo bu bırıncısı ıkıncısı ara sıra hararet lambası yanıo ama fanlar devreye gırıo devır daım calısıo normalde bunun sebebı ne olabılır

CELİL
01.July.2013, 19:49
Merhaba hakan aramıza hoş geldin :D
(kendini tanışma başığında tanıtırsan seviniriz)
http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27

RR un hayırlı olsun keyifle bin işalah nazar
zincirin ayar payı varsa boşluğunu alabilirsin veya servise yaptırabilirsin ayar payı yoksa zincirin değişim zamanı gelmiş değiştirmek lazım
(arka lastik göbek vidasının yatağında dışa doğru vidayı geri çekicek boşluk varsa ayar payı var demektir )
hararet müşürün sorunlu olabilir ama yinede kontrol altında tutmak lazım lamba yandığında makinanın radyatöründen hararet su dumanı vermiyorsa büyük ihtimalle müşürdür servise göstermekte fayda var kolay gelsin 8)

KARTAL
01.July.2013, 22:30
mrb hosbulduk verdıgınız bılgıler ıcın t.ederım dedıgınız gıbı gerdırme payı var gıbı gozukuo ama ustaya gıttıgımde zıncırın deısmesı gerek bunlarda gerdırme olmas dedı aklımı karıstrdı ya ugrasmak ıstemedı dıe dusundum orta sehpa olsa kendım gerıcem ustaya gerek kalmıycak aslında hararet musurune gelınce sanırım sorun ondan dedıgınız gıbı ısık yandıgında radyatorden duman falan gelmıo

CELİL
01.July.2013, 22:44
mrb hosbulduk verdıgınız bılgıler ıcın t.ederım dedıgınız gıbı gerdırme payı var gıbı gozukuo ama ustaya gıttıgımde zıncırın deısmesı gerek bunlarda gerdırme olmas dedı aklımı karıstrdı ya ugrasmak ıstemedı dıe dusundum orta sehpa olsa kendım gerıcem ustaya gerek kalmıycak aslında hararet musurune gelınce sanırım sorun ondan dedıgınız gıbı ısık yandıgında radyatorden duman falan gelmıo

Gerdirme olmayan makina olmaz bence başka usta bul 8)