Orijinalini görmek için tıklayınız : canavarın doğuşu
garnetvolkan
04.July.2013, 15:13
:x dun montajı tamamlanan motorumu sedat bey eve kadar bıraktı saolsun :D
aksam bı cesaret atladım ustune .motor bekledıgımden daha kuvvetlı gucu altınızda hıssdıyorsunuz.donuslerde baslarda bıraz sıkıntı cektım ama alıstım artık sorun olmuyor .
önce hayalını kuruyorsunuz sonra paranız oluyor acaba alsammı dıye dusunuyorsunuz sonra alıyorsunuz :) ve motor evın onn de kuzu gibi yatarken neden aksam olmuyor bu iş yerınde dıye soylenmeye başlıyorsunuz :)
ben 350 cc almak ısteyen herkeze tavsıye ederım on numara bı motor goruntusuyle mılletın dıkkatını fazlasıyla çekiyor. Egzoz sesi daha açılmamasına rağmen gayet tatmın edici .ben bi kere daha kendimi taktir ediyorum bu motoru aldıgım için :D
bana yardım eden levent (smith ) ve celil abiye teşekkür ediyorum .ehliyetimi aldığım zaman sizinle gezilere gelmek istiyorum :)
garnetvolkan
04.July.2013, 15:16
resim atamıyorum yardım edermısınız :)
cihan54
04.July.2013, 15:25
resim atamıyorum yardım edermısınız :)
BURADAN (http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=6081) yardım alabilirsin.
Facebook adresin varsa oradaki resimlerine sağ tıkla, resmin URL'sini kopyala de, buraya gel cevap yazdığın yerde hemen üzerindeki butonlarda sarı buton var, ona yapıştır, yallah 8)
Emrehan
04.July.2013, 15:30
Volkan tekrar hayırlı uğurlu olsun yeni motorun. nazar
O "akşam olsa da motoruma kavuşsam" hissini çok iyi biliyorum. Tahmin ediyorum hepimizin başına gelmiş olan tatlı bir heyecan bu. :D
Resim yükleme konusunda aşağıdaki başlık yardımcı olacaktır:
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=6081
Merakla bekliyoruz fotoğrafları. :cheesy:
Levent
04.July.2013, 15:31
Hayırlı olsun Volkan.
Kazasız belasız sürmen dileğiyle. 8)
garnetvolkan
04.July.2013, 15:56
http://www.regalraptor.net/forums/album.php?albumid=41
album olusturdum burdan gorebılırmısınız :)
cihan54
04.July.2013, 15:58
http://www.regalraptor.net/forums/album.php?albumid=41
album olusturdum burdan gorebılırmısınız :)
Mantıklı fikir :happy: ama ben hala Nazarlığı göremedim :ntr: tekrar uyarıyorum, çok Nazara gelen bir makinedir, demedi deme..
garnetvolkan
04.July.2013, 16:01
Mantıklı fikir :happy: ama ben hala Nazarlığı göremedim :ntr: tekrar uyarıyorum, çok Nazara gelen bir makinedir, demedi deme..
evet abı motoru aldıgım sedat bey de onu dedı bı tane nazar boncugu şoyle kocamanından tak dedi =))
engineagle06
04.July.2013, 23:13
kardeşim hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin nazar
Ben bi tane nazar boncuğu aldım direksiyonun tam ortası boş oraya yerleştirdim bandana da bağladım çok tatlı duruyor arkadaşların dediği gibi çok nazar değiyor ve dikkat çekiyor ben gatada çalışıyorum ve işe motorla gidiyorum komutanlar ve şirkette ki arkadaşlar hayran kalıyor ve almak istiyor :) Herkesin dikkatini çeken bir makina nazar
görüşmek üzere en kısa zamanda hep beraber toplanıp ankaranın tozunu attırıp hayran bırakalım derim :)
Saygılar
Engin Eagle :) nazar
Volkan Allah kaza bela vermesin keyifle bin işallah nazar8)
şimdi en zevkli döneme girdin her dakikka makinanın yanına gidip görmek binmek için fırsat kollıcan 8)
gokhan0679
04.July.2013, 23:47
Hayirli olsun . Gule gule kullan kardesim. Allah kaza bela gostermesin.
caglar
05.July.2013, 12:42
hayırlı olsun maşallah nazar ankara grubu baya kalabalıklaşmaya başladı bu çok iyi :mrgreen: :cheesy:
garnetvolkan
05.July.2013, 12:50
dun gece bı hevesle sıldım parlattım heryerını dedım bı tur atayım .aksam trafık de pek yogun degıl ama oturdugum sokak bıraz dar.kavsakta karsıya gecerken frene basacagıma gaza bastım karsıda galerının 2012 model accent arabasına bır hısımla daldıım .arabada 450 lıra hasar cıktı .benım vıtes kolum kırıldı NAZAR DEYDI ARKADASLAR NAZARRR . TIRNAGIMI KIRDIM . GOZUM COK FENA KORKTU. ACEMILIK DEDIKLERI ŞEYI KAVRAMIS OLDUM .MOTORUN KUVVETİNİ ANLAMIS OLDUM .ÜZÜLÜYORUM COK FENA DAHA PLAKAM BİLE ÇIKMADI.ALLAHTAN BAŞKA BİŞY YOK MOTORDA NE KADARA MAL OLUR BANA SADECE VİTES KOLU DEĞİŞTİRİCEM :(
cihan54
05.July.2013, 12:55
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun..
Geçmiş olsun Volkan Allah beterinden korusun hepimizin bunun gibi sıkıntılarıları oldu canın sağ olsun nazar
o parçanın yenisi 120 tl civarıydı ama oto sanayilerde 30-40 tl kaynak yapıyorlar 8)
Karşı tarafın masrafı için trafik siğortanı yaptırdıysan rapor tut masrafı siğorta ödesin
Bunla geçmiş olsun arkadaşım sıkma canını olur sakın gözün korkmasın tuzu biberi bunlar.
Emrehan
05.July.2013, 13:11
Ah be kardeşim... :(
Neyse bununla geçmiş olsun diyelim; canına zarar gelmemiş olmasına şükredelim. nazar
ozguralic
05.July.2013, 13:49
dun gece bı hevesle sıldım parlattım heryerını dedım bı tur atayım .aksam trafık de pek yogun degıl ama oturdugum sokak bıraz dar.kavsakta karsıya gecerken frene basacagıma gaza bastım karsıda galerının 2012 model accent arabasına bır hısımla daldıım .arabada 450 lıra hasar cıktı .benım vıtes kolum kırıldı NAZAR DEYDI ARKADASLAR NAZARRR . TIRNAGIMI KIRDIM . GOZUM COK FENA KORKTU. ACEMILIK DEDIKLERI ŞEYI KAVRAMIS OLDUM .MOTORUN KUVVETİNİ ANLAMIS OLDUM .ÜZÜLÜYORUM COK FENA DAHA PLAKAM BİLE ÇIKMADI.ALLAHTAN BAŞKA BİŞY YOK MOTORDA NE KADARA MAL OLUR BANA SADECE VİTES KOLU DEĞİŞTİRİCEM :(
geçmiş olsun. biraz sabırsız davranmışsın ama neyse ki cana bişey gelmemiş. :cry:
engineagle06
05.July.2013, 14:41
Çok geçmiş olsun kardeşim Hemen git bi nazar boncuğunu da tak gerçekten üzüldüm şimdi :( Bununla geçmiş bitmiş olsun
garnetvolkan
05.July.2013, 14:42
sigortamda yoktu cebımden odedım artık .oraya vercegım para adamın masrafına gıttı :(
mrtckrt
05.July.2013, 14:54
Kardeşim geçmiş olsun
Ama ucuz anlatmış sın yine buna da şükür
Ben motoru alalı yaklaşık 1 yıl oldu ama hala acemiyim
Acemi olmak iyidir insanın bir parça daha temkinli olmasını sağlar
Tekrar geçmiş olsun
sigortamda yoktu cebımden odedım artık .oraya vercegım para adamın masrafına gıttı :(
canın sağ olsun yapacak bir şey yok artık :(
eralp_goksu
05.July.2013, 15:18
Cok gecmis olsun. Neyse ki daha buyuk bir hasar yok..
Levent
05.July.2013, 16:39
Volkan geçmiş olsun kardeşim, çok daha ciddi de olabilirdi.
Bazen yapılan hafif kazaya bile şükrediyorsun. Allah beterinden saklasın.
Kırılan vites ayaklığı yaklaşık 20-30 tl'ye kaynak yapılabilir. Sana çok masraf çıkarmaz.
Sedat abinin yanına gidersen seni yönlendirirler.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.