Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : evet benimde başıma geldi sonunda.

Anilgardiyan
08.July.2013, 16:13
dün şiledeyken hiçç bi sıkıntı olmayan motorum 2'den boşa almaya başladı benimde , başıma gelmedi diye mutlu olmuştum ama geldi malesef bugün gittim motorlande bıraktım perşembe günü alıcam bakalım nolucak :)

Zafer
08.July.2013, 16:31
Geçmiş olsun kardeşim

Anilgardiyan
08.July.2013, 16:39
Geçmiş olsun kardeşim

sağol agacımm

gokhan0679
08.July.2013, 17:01
umarım önemli birşey yoktur kardeşim. geçmiş olsun..

Erkan 28
08.July.2013, 17:21
boşver şimdi vitesten atmayı fındık ezmelerimiz geldimi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

rr250e9kırmızı
08.July.2013, 20:45
dün şiledeyken hiçç bi sıkıntı olmayan motorum 2'den boşa almaya başladı benimde , başıma gelmedi diye mutlu olmuştum ama geldi malesef bugün gittim motorlande bıraktım perşembe günü alıcam bakalım nolucak :)

geçmiş olsun aynısı bendede olmuştu tamirciye götürdüm adamın dediği vites atarken vites pedalına sert bir şekilde bas dedi ve öyle at vitesi o zaman atmaz dedi öyle atarsa o zaman getir bende dedim abi ne alakası var motor 2 ye geçiyor sonra boşa çıkıyor dedim usta sen benim dediğimi yap dedi usta diyeli 1 ay oldu ve dediğini uygulamaya başlayalı 1 ay oldu ve usta haklıymış biraz sert basıyorum vites pedalına ne boşa çıkıyor nede atıyor :)

AyhanBağcı
08.July.2013, 22:05
Bazılarında olan genel problem bu, servise götürün garanti kapsamında hallediyorlar, fabrikasyon hata yani :) geçmiş olsun..

CELİL
08.July.2013, 23:07
Geçmiş olsun anıl sıkma canını biliyorsun çözümü kolay garantiden hallediliyor 8)

Anilgardiyan
09.July.2013, 03:37
umarım önemli birşey yoktur kardeşim. geçmiş olsun..

yok yok önemli bişey yok , celil abi sayesinde bir de neredeyse 1 yılda 2 spyder tecrübesi edinerek çıkan hiç bir sorun daha moralimi bozmuyor :D o yüzden kafam rahat gittim motoru bıraktım geldi başka bişey olsa aklım kalır . sağol teşekkür ediyorum :)

Anilgardiyan
09.July.2013, 03:38
Bazılarında olan genel problem bu, servise götürün garanti kapsamında hallediyorlar, fabrikasyon hata yani :) geçmiş olsun..

biliyorum abi ukalalık gibi olmasın , bildiğim için konuyu gülerek açtım :D

Anilgardiyan
09.July.2013, 03:40
geçmiş olsun aynısı bendede olmuştu tamirciye götürdüm adamın dediği vites atarken vites pedalına sert bir şekilde bas dedi ve öyle at vitesi o zaman atmaz dedi öyle atarsa o zaman getir bende dedim abi ne alakası var motor 2 ye geçiyor sonra boşa çıkıyor dedim usta sen benim dediğimi yap dedi usta diyeli 1 ay oldu ve dediğini uygulamaya başlayalı 1 ay oldu ve usta haklıymış biraz sert basıyorum vites pedalına ne boşa çıkıyor nede atıyor :)

ama 2.dişli sıkışıyor işte o zaman , daha büyük problemle karşılaşılacagına gidip garantiden halletmek daha mantıklı diye düşünüyorum sana da tavsiye ederim bu durumu :D

Anilgardiyan
09.July.2013, 03:42
Geçmiş olsun anıl sıkma canını biliyorsun çözümü kolay garantiden hallediliyor 8)

biliyorum abi bildiğim için kafam rahat çok cool takılıyorum baktım 2 den atmaya başladı yanımda korhanda vardı dedim aha benim motorda başladı 2'den boşa atmaya dedim güldüm :D işte hemen gidip bıraktım motorlande :)perşembe alıcam hayırlısıyla bakalım . sağol abi ilgin için :)

marlox
09.July.2013, 11:32
bende anıl senin gibi olmuyor olmuyor diyordum geçenlerde ilk defa bende de oldu ama tekrarlamadı bakalım bir daha olursa götürcem bende servise... ama kolay bir işlem olduğunu duymuştum sadece bir pul değişimi yapılıyormuş bu nedenle içinde kuşku olmasın hakkı ile sapasağlam olur maşallah...

korhan_751
09.July.2013, 13:14
sorunun erkenden tespit edilip çözülmesi senin için daha iyi oldu. şimdi bekle bakalım motorun çıkmasını : )

rr250e9kırmızı
09.July.2013, 13:30
ama 2.dişli sıkışıyor işte o zaman , daha büyük problemle karşılaşılacagına gidip garantiden halletmek daha mantıklı diye düşünüyorum sana da tavsiye ederim bu durumu :D

valla paşa benim garanti yok benim makina resimde gördüğün gibi 2006 model şu anda sıkıntı yaratmıyor az sert basıyorum vites pedalına öyle gidiyoruz boşa çıktığı falanda yok artık bakalım haklısın bir konuda ama

Anilgardiyan
09.July.2013, 21:19
bende anıl senin gibi olmuyor olmuyor diyordum geçenlerde ilk defa bende de oldu ama tekrarlamadı bakalım bir daha olursa götürcem bende servise... ama kolay bir işlem olduğunu duymuştum sadece bir pul değişimi yapılıyormuş bu nedenle içinde kuşku olmasın hakkı ile sapasağlam olur maşallah...
bir pul değişimi yapılıyor amaa motor bloğu 2 ye bölünüp şanzuman açılıyor , işi bilen için kolay iş :)

Anilgardiyan
09.July.2013, 21:24
sorunun erkenden tespit edilip çözülmesi senin için daha iyi oldu. şimdi bekle bakalım motorun çıkmasını : )

az galdı kanka az galdı :D

Anilgardiyan
12.July.2013, 19:09
motoru çarşamba günü teslim aldım , aldığımda gaza bastıkça devirdaim yerinden yani motorun sağ alt kısmından su fıskırıyordu tekrar soktum servise uğraştık ettik kaç kere açtık yaptık olmadı , en son ustamız sağolsun , devirdaym pulunu cebinde unutmuş sonrasında halledildi ve , tıkır tıkır motor bir sıkıntı yok Allah'a cok şükür :)

CELİL
12.July.2013, 19:13
motoru çarşamba günü teslim aldım , aldığımda gaza bastıkça devirdaim yerinden yani motorun sağ alt kısmından su fıskırıyordu tekrar soktum servise uğraştık ettik kaç kere açtık yaptık olmadı , en son ustamız sağolsun , devirdaym pulunu cebinde unutmuş sonrasında halledildi ve , tıkır tıkır motor bir sıkıntı yok Allah'a cok şükür :)
Geçmiş olsun güle güle kullan nazar8)
ustanın iyisi makinayı söküp toplayınca motordan vida arttırırmış derler ama bizim makinalar çinli olduğundan fazla parçası yok usta açıkta kalıyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Anilgardiyan
13.July.2013, 02:10
Geçmiş olsun güle güle kullan nazar8)
ustanın iyisi makinayı söküp toplayınca motordan vida arttırırmış derler ama bizim makinalar çinli olduğundan fazla parçası yok usta açıkta kalıyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hiç sorma abi ya her vidanın ve her pulun bir görevi varmış onu anladımm bizim motorlarda :D

Zafer
13.July.2013, 09:12
hiç sorma abi ya her vidanın ve her pulun bir görevi varmış onu anladımm bizim motorlarda :D

Benimde başıma geldı arkadaşlar dun sabah hersey normaldi işe geldım ve guzlece park ettim sonra cuma namazına gıttık yıne bı sotun yoktu mesai biti bindim atımıza 500 mtre sonra basa attı ne olu dedim kendi kendime neyse tekrar 2 attım yine attı yine attı :cry::(
motorland yolumun üzerindey di biraktım zorda olsa ayrıldık bi kaç gunlugune.

Anilgardiyan
13.July.2013, 12:37
Benimde başıma geldı arkadaşlar dun sabah hersey normaldi işe geldım ve guzlece park ettim sonra cuma namazına gıttık yıne bı sotun yoktu mesai biti bindim atımıza 500 mtre sonra basa attı ne olu dedim kendi kendime neyse tekrar 2 attım yine attı yine attı :cry::(
motorland yolumun üzerindey di biraktım zorda olsa ayrıldık bi kaç gunlugune.

asma suratını boşuna agacım , makineyi pırıl pırıll sıkıntısız geri alacaksın :) gecmiş olsuun , başına gelebilecek en büyük sorun bu olsun :) geri alırken senden 70 TL gibi bir ücret isteyecekler , bujiyle yağ değişti diyecekler , onu verme , benden de istediler biraz çirkeflik yaptımm dedim öyle şey olmaz , hani herşey garantiden yapılacaktı dedim ve düzellttim ortalıgı :D

CELİL
13.July.2013, 13:21
Zafer sanada geçmiş olsun garanti bitmeden ortaya çıkması avantajlı bir durum yoksa cepten işçiliği fazla tutardı 8)

Zafer
13.July.2013, 14:08
asma suratını boşuna agacım , makineyi pırıl pırıll sıkıntısız geri alacaksın :) gecmiş olsuun , başına gelebilecek en büyük sorun bu olsun :) geri alırken senden 70 TL gibi bir ücret isteyecekler , bujiyle yağ değişti diyecekler , onu verme , benden de istediler biraz çirkeflik yaptımm dedim öyle şey olmaz , hani herşey garantiden yapılacaktı dedim ve düzellttim ortalıgı :D

eyvallah kardeşim valla bir guruş bilem vermem bunun uzerine bide yagı bujisi yeni degiştirdim olebirşey derlerse benim yagımla bujileri taktırrım valla onlara. salı gunu alacagım inşallah.

Zafer
13.July.2013, 14:11
Zafer sanada geçmiş olsun garanti bitmeden ortaya çıkması avantajlı bir durum yoksa cepten işçiliği fazla tutardı 8)

Sağol celil abi aslında bende de olmadı dıye seviniyordum Anıl kardeşimiz gibi ama simdi daha cok sevinmem lazım galıba garantı bitmeden ortaya cıkmıs oldugundan:D

bedo
17.July.2013, 02:09
maalesef aynı sorın benım 5. vıtesımde var ama rampalara 110 120 gıbı hızlarda zorlarsam kısa sure sonra 4. vıtese gelıyor (halden anlıyo sanırım):D

CELİL
17.July.2013, 02:27
maalesef aynı sorın benım 5. vıtesımde var ama rampalara 110 120 gıbı hızlarda zorlarsam kısa sure sonra 4. vıtese gelıyor (halden anlıyo sanırım):D

senin makina eski kasa onlarda vites atma olayı sekromeç (vites ayları) nın aşınmasından yapıyor değişirsen düzelir değişmezsen çok zorlandığında vitesten ataınca dişli kırma ihtimali var 8)