Orijinalini görmek için tıklayınız : Led sinyal uygulaması yardım lütfen
marlox
10.July.2013, 12:06
Arkadaşlar geçen gün nacizhane sağ lobum ile sol sinyalimi kırdım :D
e tabi yeni sinyal alayım dedim ve gidip aşağıdaki sinyalleri aldım
http://img399.imageshack.us/img399/8098/16814696qw5ow7.jpg
fakat bağladığımda flaşör yük algılamadığı için sinyaller sürekli yanık kalıyor ( daha doğrusu aslında yanıp söyora ancak o kadar hızlı yanıp sönüyor ki biz sürekli yanıyor sanıyoruz )
bu durumda sinyallere direnç bağlamam gerek fakat kaçlık direnç bağlayacağımı siz daha önce bu uygulamayı yaptıysanız bilirsiniz diye sizlere sorayım dedim... şimdiden teşekkür ederim... saygılar sevgiler...
engin sinyaller güzelmiş güle güle kullan 8)
led sinyallerin doğru çalışabilmesi için flaşörü değiştirmen gerekli led sinyale uyumlu elektronik flaşörlerden takman gerekli o zaman düzgün çalışır 8)
marlox
10.July.2013, 12:21
abi sinyallerden sadece arkadakileri değiştiriyorum öndekiler aynı kalacak bu nedenle flaşör ü değiştirmek öndeki sinyali etkiler mi?
abi sinyallerden sadece arkadakileri değiştiriyorum öndekiler aynı kalacak bu nedenle flaşör ü değiştirmek öndeki sinyali etkiler mi?
denemek lazım değiştiren herkes takım değişitirdiğinden böyle bir durum olmamıştı 8)
marlox
10.July.2013, 13:17
öndekilere uygun sinyal bulamıyorum ki kelepçeli sinyal olduğundan kolay bulunmuyor yoksa bir dk düşünmem onları da değiştiririm.... :D
öndekilere uygun sinyal bulamıyorum ki kelepçeli sinyal olduğundan kolay bulunmuyor yoksa bir dk düşünmem onları da değiştiririm.... :D
ben değiştirdim eski sinyalleri komple söküp atıyorsun yeni sinyalleri sinyallerin sağında bulunan sarı kedi gözlerini söküp oraya küçük bir L ayak kıvırıp vidalıyorsun üzerine sinyalleri bağlıyorsun oluyor 8)
Sinyallerin 2 tanesi normal 2 tanesini led taktığında yanıp sönme hızı normalden hızlı ama çok aşırı şekilde değil.
Sinyal verildiği gayet net olarak anlaşılıyor.8)
marlox
10.July.2013, 16:22
yok abi anlaşılmıyor sürekli yanıyor :D
yok abi anlaşılmıyor sürekli yanıyor :D
Bu durumda led sinyallere uygun flaşör almaktan başka seçenek kalmıyor dirençte lehimliyebilirsiniz ama kaç ohm luk olur bilemem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.