Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gri motorun dezavantajı olur mu ?

b.demirtas
13.July.2013, 03:46
Herkese merhaba, yaklaşık 2 aydır Regal Raptor 250E-9B arıyorum. Bulduğum ve beğendiğim motorlar var fakat aralarında gri olanlarda var ve fiyatları biraz daha düşük siyah renkte olanlara göre. Sormak istediğim şu ki, eğer ben gri bir RR alırsam ve ileride motorumu satmak istersem elimde kalma ihtimali yüksek midir ? Motor alırken ki kriterlerim arasında elden çıkarmanın kolay olduğu bir motor seçmek var. Bu kritere sizce gri RR uymaz mı ? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. [smilie=greencolorz:

Anilgardiyan
13.July.2013, 12:33
Herkese merhaba, yaklaşık 2 aydır Regal Raptor 250E-9B arıyorum. Bulduğum ve beğendiğim motorlar var fakat aralarında gri olanlarda var ve fiyatları biraz daha düşük siyah renkte olanlara göre. Sormak istediğim şu ki, eğer ben gri bir RR alırsam ve ileride motorumu satmak istersem elimde kalma ihtimali yüksek midir ? Motor alırken ki kriterlerim arasında elden çıkarmanın kolay olduğu bir motor seçmek var. Bu kritere sizce gri RR uymaz mı ? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. [smilie=greencolorz:

gri RR'larda gayet hoş makineler , T gidon vesayre albenisi yüksek bir makine , beğendiklerini zevklerini böyle düşünerek kaybetme , cünkü gerçekten binilecek güzel şekilli bir makine.

CELİL
13.July.2013, 12:47
Merhaba Burak aramıza hoş geldin :D
kendini tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz
http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27

T gidon makinalar kartal gidona göre daha fazla tutuyor ve renk olarak siyah daha fazla tecih edilsede herşey fiyat ve makinanın temizliğine göre değerlendirilir 8)

ozguralic
13.July.2013, 13:05
Ben siyah T gidon için Bursa'dan Çanakkale'ye gitmiştim.Kimse gücenmesin ama siyahın yerini hiçbir renk tutamaz. 8)

huseyinaydogan_20
14.July.2013, 13:22

İnş gönlündeki RR ye kavuşursun.Forumda yazdıklarıma falan baktıysan siyah tüm chopper motorsikletler için siyahtır. Asidir ve serttir. Tercihe bağlı olsa da tekrar satışını yapman gerekirse siyah motorsiklet olarak aranır. Şu ana kadar siyah aldım. Kullanım açısından ark griye de bindim kırmızıya da bindim. Siyahta doğru seçim yapılacağına karar kıldım.
Sana ufakta bir yazı yazayım benden :D

Deri giyer Motorcu… Dövmesi de olur çok zaman, façası da…
Kaya gibi sağlam adamdır vesselam... Dostlukta, aşkta, yolda, sofrada, sohbette, yatakta…
Gürültü adamıdır… içkisi bira, hatunu taştır…
Siyah onun için sadece bir renk değil, yaşam sembolüdür…

Neden siyah anladın 8) Umarım yardımcı olmuşumdur...

b.demirtas
14.July.2013, 14:49
İnş gönlündeki RR ye kavuşursun.Forumda yazdıklarıma falan baktıysan siyah tüm chopper motorsikletler için siyahtır. Asidir ve serttir. Tercihe bağlı olsa da tekrar satışını yapman gerekirse siyah motorsiklet olarak aranır. Şu ana kadar siyah aldım. Kullanım açısından ark griye de bindim kırmızıya da bindim. Siyahta doğru seçim yapılacağına karar kıldım.
Sana ufakta bir yazı yazayım benden :D

Deri giyer Motorcu… Dövmesi de olur çok zaman, façası da…
Kaya gibi sağlam adamdır vesselam... Dostlukta, aşkta, yolda, sofrada, sohbette, yatakta…
Gürültü adamıdır… içkisi bira, hatunu taştır…
Siyah onun için sadece bir renk değil, yaşam sembolüdür…

Neden siyah anladın 8) Umarım yardımcı olmuşumdur...

eyvallah hocam :) derman oldun adeta. bu zamana kadar temiz uygun bir siyah için bekledim şuan hala beklemeye devam ediyorum. İlgin için sağol. Selamlar.

ozguralic
14.July.2013, 15:49
bütçen ne kadar?

b.demirtas
15.July.2013, 00:41
bütçen ne kadar?

2500-3500 arası. Hayırdır ?

CELİL
15.July.2013, 01:04

özgür'de siyah T gdon var :mrgreen: satmayamı niyetlendi acaba 8)

b.demirtas
15.July.2013, 01:07

Niyetlensin de forumdan alayım ilk motorumu :)

eralp_goksu
15.July.2013, 03:34

Ozgur abi sever motorunu bence satmaz :)

ozguralic
15.July.2013, 09:52

Kısmet

:mrgreen:

Ozgur abi sever motorunu bence satmaz :)

Valla ne yalan söyliyim seviyorum

keyfi olarak koydum ama her an kaldırabilirim ilanı 8)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-dd-250-e-9b-131167317/detay/

CELİL
20.July.2013, 13:28
Burak internette gezerken siyah T gidon gördüm temiz ve uygun görünüyor bir bak istersen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-sahibinden,16000-km-de-muaneli-az-kullanilmis-tertemiz-131923631/detay/

Mustafa Hoca
20.July.2013, 16:15
siyahı ben de severim ama benim motor gri kırmızı o da fena değil. Siyahı olanlar abi bu da çok güzelmiş diyip duruyorlar.

oguzuslu
21.July.2013, 10:52
Bu başlıktan gri motorun duruşu hakkında detaylı bilgi alabilirsin. Kendi motorum ( 9B gri ) ile spyder'ı da tek karede görme şansın var :) Ben gri aşığıyım açıkcası 9Bler içinde. Daytona alırsamda beyaz depoluyu düşünüyüorum.

http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?p=137316#post137316

b.demirtas
21.July.2013, 15:51
Burak internette gezerken siyah T gidon gördüm temiz ve uygun görünüyor bir bak istersen

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-sahibinden,16000-km-de-muaneli-az-kullanilmis-tertemiz-131923631/detay/

Çok sağolasın abi. sahibiyle iletişime geçtim ama benim bütçe regale kavuşmak için çok yetersiz kaldı sanırım. Öğrencilik çok zor iş :)

b.demirtas
21.July.2013, 15:54
Bu başlıktan gri motorun duruşu hakkında detaylı bilgi alabilirsin. Kendi motorum ( 9B gri ) ile spyder'ı da tek karede görme şansın var :) Ben gri aşığıyım açıkcası 9Bler içinde. Daytona alırsamda beyaz depoluyu düşünüyüorum.

http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?p=137316#post137316

Hocam motorun iyi. Gri nin hep spor duruşu beni cezbetmiştir ama öğrenciyim takdir edersin ki ani ihtiyacım olduğu takdirde tek varlığım motorum olacak. İstemeyerek de olsa satmak zorunda kalırsam alınabilirliği yüksek olsun istemiştim. sende biliyorsundur ki genelde siyah motor ağırlıklı bir ilgi söz konusu. Endişem o yüzdendi. Ama motorun şahane iyi sürüşler dilerim :) sağolasın.

oguzuslu
22.July.2013, 10:27
Her modelin bir alıcısı vardır mutlaka, zevkler ve renkler herkese farklı. Piyasa da siyah daha fazla gidiyor olabilir. Ben motoru İzmir'den aldım , arkadaşım Eskişehirden. Yani zaten bu motor olayı, kendi bulunduğun şehir ile sınırlı kalan bir mevzu olmuyor asla.

İlla birileri bir yerlerde görüp, senin yaşadığın şehre gelip de alacaklar.

O yüzden kendi zevklerini önde tutmanı tavsiye ederim. Sen binecek, sen süreceksin. Keyfini doyasıya almadıktan sonra motor sahibi olmanında bir olayı yok bana göre.