Orijinalini görmek için tıklayınız : RR elcik
keskin
13.July.2013, 15:48
Herkese merhaba, bende 2012 daytona 250 var nazar , köşeleri sivri olan elciklerden istiyorum , bir türlü bulamadım , nerede bulabileceğimi bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz?
keskin
13.July.2013, 23:33
teşekkürler buğra görmemiştim sahibindendeki ilanı
teşekkürler buğra görmemiştim sahibindendeki ilanı
Ne demek bende sipariş ettim malzeme kaliteli geldi bana :)
keskin
14.July.2013, 02:00
başladık bakalım modifiye etmeye :mrgreen: RR logosunu çıkarıyorum deponun üzerindeki el yazısı ile daytona sticker ı yaptırıyorum bakalım güzel olacakmı?
başladık bakalım modifiye etmeye :mrgreen: RR logosunu çıkarıyorum deponun üzerindeki el yazısı ile daytona sticker ı yaptırıyorum bakalım güzel olacakmı?
bence güzel durur ama RR armasını çıkarmak zor üzerine vernik atılıyor boya ile vernik arasında kalıyor çıkarırken boya bozulur kolay gelsin 8)
keskin
14.July.2013, 02:09
İnşallah güzel olacak bakalım , Celil abi senin bildiğin anadolu yakasında armayı çıkartma işini temiz yapabilecek bir yer var mı?
İnşallah güzel olacak bakalım , Celil abi senin bildiğin anadolu yakasında armayı çıkartma işini temiz yapabilecek bir yer var mı?
armayı çıkarmak için dediğim gibi boyayı bozmak gerekiyor ve depoyu tekrar boyatman gerekiyor o zamanda satarken sorun olabilir anadolu yakasında tanıdık yok malesef
armayı çıkarmak için dediğim gibi boyayı bozmak gerekiyor ve depoyu tekrar boyatman gerekiyor o zamanda satarken sorun olabilir anadolu yakasında tanıdık yok malesef
aklıma daha pratik bir yol geldi yaptıracağın stıcer'ın zemini siyah deponun renginde yaptır yapıştırdığında alttaki yazıyı kapatır sorun olmaz 8)
keskin
14.July.2013, 02:24
bende otomobillerin renklerini değiştirirken kapladıkları folyo ile depoyu kaplayıp üzerine sticker yapıştırmayı düşündüm ama senin sölediğinde mantıklı abi
bende otomobillerin renklerini değiştirirken kapladıkları folyo ile depoyu kaplayıp üzerine sticker yapıştırmayı düşündüm ama senin sölediğinde mantıklı abi
depoyu komple kaplama işini bombeli olduğundan herkes yapamıyor pekte sağlıklı olmuyor yaparım diyen çok para istiyor 8)
keskin
14.July.2013, 02:29
Modifiye işi biraz başa bela , tüm istediklerimi yapıyım desen satarken sıkıntı yaşıyorsun ama ben el yazısı Daytona yı kafaya koydum .
Modifiye işi biraz başa bela , tüm istediklerimi yapıyım desen satarken sıkıntı yaşıyorsun ama ben el yazısı Daytona yı kafaya koydum .
modifiye biraz zengin işi bizim gibi parayı zor toparlayıp makina alanlar makinanın çok yüksek modifiye masraflarını yapıp satış zorluğunu ve yüksek zarar etmeyi göze alamıyoruz
bence en pratik ve makinaya zarar vermeyen işlem son dediğim siyah zeminli stıcer 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.