Orijinalini görmek için tıklayınız : spyder almak için
cenk___
14.July.2013, 05:19
merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu hafta yada ay aradığım motoru bulunca diyelim :) bir regalci olmak istiyorum öncelikle 250-350 cc arasındaki fark çokmudur ? ben genelde şehir içi gezmek amacıyla arkamda artçıyla kullanacağım 3-4 ayda birde uzun yola çıkarım sanırım izmir bodrum vs acaba 250 cc likler ikikişi kullanımda nasıl sıfır 250 cc mi bakmalıyım yoksa 2. el 350 ccl leremi göz dikmeliyim ?
Merhaba Cenk aramıza hoş geldin :D
tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz 8)
Tanışma başlığı:
http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
bütçe sıkıntın yoksa 350 cc daha uygun olur ama bu demek değilki 250cc kötü bu makinaların ikiside radyatörlü su ve fan sogutmalı olduğundan şişme gibi durum kesinlikle yok kasmadan ortalama akar hızları 100 -110 km
maximum süratleride birbirne yakın zaten konu hız yapmak değil
uzun yolda yokuşla 350 cc torku daha kuvvetli olduğundan çabuk devir düşürmeden temponu bozmadan yola devam ediyor
250cc uzun yokuşlarda devir düşürüyor
Cenk bütçe olarak sıkıntın yoksa Celil'in tavsiyesine uyarak 350 al. Bende biraz bekliyorum onun tavsiyesine uyup 350 alabilmek için. Birazda başka sebepler var mecburi bekleyişime (benim için tabi). Seyahat konforu açısından olduğu kadar, ikinci elde de büyük CC motorlar biraz daha haraketli oluyor. Bu almadan satmayı düşünmek anlamında değil, ihtiyaç duyduğunda (öyle bir zorunluluğa düşmemen dileğiyle) satabilmende kolay olmalı. Ben yine siteden diğer arkadaşların tavsiyesine uyup SPT modelinden vazgeçmiştim bu sebepten dolayı. Bu da motorsuz birinin motor al tavsiyesiydi :)
cenk___
16.July.2013, 16:53
teşekkürler celil bey ve ömer bey bende 350 lik bakıyorum ama fiyatlar 15 gün önce 8200 ken buğün 9800 olmuş :) acaba temiz 350 lik bir motor varmıdır tanıdığınız satılık ben iki tane buldum ama istanbul dışında biri 5750 diğeri 5450 -olan 2009 model sanırım balansörsüz oluyor ?? yada celil abi diyeyim foruma dışardan bayadır bakıyorumda :) sıfır uygun fiyatlı bir bayiiniz varmıdır ?
teşekkürler celil bey ve ömer bey bende 350 lik bakıyorum ama fiyatlar 15 gün önce 8200 ken buğün 9800 olmuş :) acaba temiz 350 lik bir motor varmıdır tanıdığınız satılık ben iki tane buldum ama istanbul dışında biri 5750 diğeri 5450 -olan 2009 model sanırım balansörsüz oluyor ?? yada celil abi diyeyim foruma dışardan bayadır bakıyorumda :) sıfır uygun fiyatlı bir bayiiniz varmıdır ?
Cenk 2009 modeller blansörsüz 90 km üzeri az biraz titreşim olur 350 cc spyder piyasada az var bulmak daha zor sıfır için bayileri arayıp fiyat al sayfanın üzerinde linki olan site sponsorumuz olan motosikletcim yüksel beyi ara ismimi ver elinden geleni yapar 8)
arkadaşım bende 250 cc sypyder var düşünürsen
arkadaşım bende 250 cc sypyder var düşünürsen
Merhaba foruma satış yapmak için üye olduğunu görüyorum burada sadece daimi üyeler satış ilanı verebilir kusura bakma 8)
düz yolda 2 kişi 250lik gayet yeterli oluyor çünkü torku güzel motorlar
ama dik rampalarda 350 lik performansı vermez tabi ben 250cc den gayet memnunum devirli kullandığın zamanda uzun yolda gayet ekonomik motor
cenk___
03.August.2013, 21:04
arkadaşlar bir sorum daha var siyah spyder alsak üzerine alev deseni yaptırabileceğimiz bir yer varmı:mrgreen: ve ne kadar tutar acaba buğün bir daytona baktım portakal rengi alevdesenli siyah spyderdan daha çekici geldi :cry: sanırım desenlerde makinaya bir albemni katıyor :cry:
Bugra
03.August.2013, 21:32
arkadaşlar bir sorum daha var siyah spyder alsak üzerine alev deseni yaptırabileceğimiz bir yer varmı:mrgreen: ve ne kadar tutar acaba buğün bir daytona baktım portakal rengi alevdesenli siyah spyderdan daha çekici geldi :cry: sanırım desenlerde makinaya bir albemni katıyor :cry:
Sahibindende ki ilanı diyorsun galiba airbrush boya yapan yerleri arat internetten:) bende düşünmüştüm ama kask için :)
cenk___
10.August.2013, 15:28
Sahibindende ki ilanı diyorsun galiba airbrush boya yapan yerleri arat internetten:) bende düşünmüştüm ama kask için :)
evet kaskada güzel yakışır 8) ama ben spyder bakmaya gittim yanındada sahibinden ilanı olan daytona vardı spyder siyahtı dedim alevdesenlisi yokmu spyderlarda öle üretilmiyordedi siyahvardı bide telefondan verdiği fiyatın üstünde söyledi internetten yüzyüze indirim yaparız demişti onuda unuttu :mrgreen: açıkçası satıcı güven vermedi alev desenli daytonayıda bir bozukluğu sebebiyle aırblush yapıp satmak istiyorlar die kıllandım:cry: yoksa alıp çıkacaktım.
CELİL
10.August.2013, 19:08
evet kaskada güzel yakışır 8) ama ben spyder bakmaya gittim yanındada sahibinden ilanı olan daytona vardı spyder siyahtı dedim alevdesenlisi yokmu spyderlarda öle üretilmiyordedi siyahvardı bide telefondan verdiği fiyatın üstünde söyledi internetten yüzyüze indirim yaparız demişti onuda unuttu :mrgreen: açıkçası satıcı güven vermedi alev desenli daytonayıda bir bozukluğu sebebiyle aırblush yapıp satmak istiyorlar die kıllandım:cry: yoksa alıp çıkacaktım.
cenk alev deseni spyder'lerde 2011 modellerde var bayi olarak yukarıda linki olan motosikletcim'le görüştünmü o bizim foruma elinden gelen kolaylığı sağlıyor
gördüğün daytona'lar fuar için çin'den direk olarak öyle geldi farklı birkaç modeli var orjinaller sonradan yapılmadı 8)
cenk___
10.August.2013, 23:54
celil abi pazartesi yada salı gideceğim olmadı sıfırında tek sorunum rodaj ehliyeti eylülde alacağımdan rodajını yapacak istanbuldan bir arkadaş bulacağım artık :D
cenk___
11.August.2013, 00:09
cenk alev deseni spyder'lerde 2011 modellerde var bayi olarak yukarıda linki olan motosikletcim'le görüştünmü o bizim foruma elinden gelen kolaylığı sağlıyor
gördüğün daytona'lar fuar için çin'den direk olarak öyle geldi farklı birkaç modeli var orjinaller sonradan yapılmadı 8)
bu arada sanırım kredi kartına taksit imkanıda var motosikletcimde değil mi ??
CELİL
11.August.2013, 10:39
celil abi pazartesi yada salı gideceğim olmadı sıfırında tek sorunum rodaj ehliyeti eylülde alacağımdan rodajını yapacak istanbuldan bir arkadaş bulacağım artık :D
bu arada sanırım kredi kartına taksit imkanıda var motosikletcimde değil mi ??
rodaj sorun değil ilk 300km dikkatli olucan sonra makina ufak ufak alışmaya başlar 8)
sıfırda kredi kartına taksit var ama nakitte iyi indirimde oluyor 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.