Orijinalini görmek için tıklayınız : motoru 250 cc ile değiştirmek.
Arkadaşlar merhaba. size birşey sormak istiyorum. uzun zamandır forumu takip ediyorum bir çok konudada konu açmadan sorunlarıma daha once acılan konulardan cavap aldım. yalnız birşey kafama takıldı. bende regal raptor 150 cc motor var. bu motora 250 cc bir motor takabilirmiyim :?. takabilirsem neleri değiştirmem gerekir. takabilirsem kaça mal olur?
şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba. size birşey sormak istiyorum. uzun zamandır forumu takip ediyorum bir çok konudada konu açmadan sorunlarıma daha once acılan konulardan cavap aldım. yalnız birşey kafama takıldı. bende regal raptor 150 cc motor var. bu motora 250 cc bir motor takabilirmiyim :?. takabilirsem neleri değiştirmem gerekir. takabilirsem kaça mal olur?
şimdiden teşekkürler...
Merhaba Özhan aramıza hoş geldin :D
tanışma başlıgında kendini tanıtırsan seviniriz
http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
250 cc ye çevrilebilir kasalar aynı ama çok masraf çıkar astarı yüzünü geçer ve uydurma olduğundan orjinali gibi sağlam olmayabilir
neler değişmesi gerek komple motor, karbiratör. zincir dişli seti artı ek olarak radyatör 2 fan 8)
eralp_goksu
15.July.2013, 12:34
Celil abinin soyledigi sebeplerden oturu 250lik makineye binmenin en az masrafli ve risksiz yolu elindeki 150ligi satip 250lik almandir :)
:D teşekkürler. sıkıntılı olacağını tahmin ediyordumda bir sorayım dedim :D bu sezonu bununla bitireyim gelecek yaza inşallah 250 likle devam ederim çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
ozguralic
15.July.2013, 12:57
Böyle bir işe girişmeni tavsiye etmem.
eralp_goksu
15.July.2013, 13:02
:D teşekkürler. sıkıntılı olacağını tahmin ediyordumda bir sorayım dedim :D bu sezonu bununla bitireyim gelecek yaza inşallah 250 likle devam ederim çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
Dogru karar 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.