PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu motor hakkında bilgilerinize....

makdag72
23.July.2013, 11:38
Merhabalar
Aşağıda linkini verdiğim motoru almayı düşünüyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var..
Şimdiden teşekkür ederim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-2012-model-balansorlu-daytona-350-4bin-km-de-131866281/detay

cihan54
23.July.2013, 12:00
Doktordan :yesil: valla hocam ben piyasayı bilmiyorum ama gayet temiz duruyor. Gözlerim açıklamada "şanzuman pulları, kronik arızadan dolayı garantiden değiştirildi" yazısı aradı ama göremeyince üzüldüm ne yalan söyliyim.

makdag72
23.July.2013, 12:03
Doktordan :yesil: valla hocam ben piyasayı bilmiyorum ama gayet temiz duruyor. Gözlerim açıklamada "şanzuman pulları, kronik arızadan dolayı garantiden değiştirildi" yazısı aradı ama göremeyince üzüldüm ne yalan söyliyim.

Üstat 2012'lerde balansör sorunu varmıdır?

cihan54
23.July.2013, 12:04

Balansör sorunu derken? Makine zaten balansörlü :ntr: Ama ben bir balansör sorunu duymadım hiç.. :?

Rona
23.July.2013, 12:13

Bence O da bu durumdan hoşlanmadı motoru satılığa çıkardı.Doktorlar bu tip sorunları pek sevmezler uğraşmak istemezler,bu konularda biraz kıldırlar.Zaten onca insanın arızasıyla uğraşıyorlar.Bunun üzerine mekanik arızalarla hiç işleri olmaz.Bin,git mantığını daha çok benimserler.

Evet gayet temiz bir motosiklet.Fiyatta makul biraz da pazarlıkla kesinlikle alınabilir.

Amaaaaaa yine de kontrol ettirmekte fayda var.:lol:

Rona
23.July.2013, 12:21

Balansör sorunu diye birşey yoktur.Sorun çıkartacak hareketli bir parça değildir.

Balansör denen meret krank miline sabitlenmiş,milin merkezkaç kuvetinden doğan titreşimini zıt yöne dağıtımını saglayan bir parçadır (dengeleyici ağırlık).8)

cihan54
23.July.2013, 12:22
Balansör sorunu diye birşey yoktur.Sorun çıkartacak hareketli bir parça değildir.

Balansör denen meret krank miline sabitlenmiş,milin merkezkaç kuvetinden doğan titreşimini zıt yöne dağıtımını saglayan bir parçadır (dengeleyici ağırlık).8)

Parladım ışık saçıyorum, aydınlat beni Ati abi http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gif

CELİL
23.July.2013, 12:32
Murat makina temiz görünüyor fiyatıda uygun bence bir servise kontrol ettirip alınır 8)

makdag72
23.July.2013, 18:50
Üstat,
Görüştüm araç sahibi ile bakalım bende fiyat konusunda bir teklif yaptım... Artık hayırlısı...

pegasus
23.July.2013, 22:32
Cok temizmis. 4000 km regal icin hicbirsey.