Orijinalini görmek için tıklayınız : Müvekkil geldi:)
av. Cevdet Yılmaz
24.July.2013, 17:36
Muhabbetini cok özlediğim abilerim kardeşlerim dostlarım ailemin eski yeni üyeleri:lol:
Bu kardeşiniz hukuk fakültesinden mezun olabilmek için kendini kütüphanelere kapattı foruma baya bir giremedi çok şükür artık avukat olarak aranıza döndü.E ailemizden bukadar uzak kaldık artık yeniden muhabbete dönme zamanı geldi,cümleten selamlar:cheesy:
Yüzümüz eskimesin,mezuniyetten de bir fotoyla süsleyelim baslığı:D
http://r1307.hizliresim.com/1c/s/qqglw.jpg
Muhabbetini cok özlediğim abilerim kardeşlerim dostlarım ailemin eski yeni üyeleri:lol:
Bu kardeşiniz hukuk fakültesinden mezun olabilmek için kendini kütüphanelere kapattı foruma baya bir giremedi çok şükür artık avukat olarak aranıza döndü.E ailemizden bukadar uzak kaldık artık yeniden muhabbete dönme zamanı geldi,cümleten selamlar:cheesy:
Cevdet'im aramıza tekrar hoşgeldin.
Nihayet mezuniyetini de gördük.Allah hayırlı etsin kardeşim.Tebrik ederim.Vatana millete hayırlı olması dileğimle......8)
eralp_goksu
24.July.2013, 18:29
Ozlettin kendini Cevdet Abi. Hosgeldin. Mezuniyetini de tebrik ederim :)
Cevdet helal olsun, tebrik ederim. Devamıda güzel olur inş. 8) nazar
ozguralic
24.July.2013, 19:08
Cevdet'cim diploman hayırlı uğurlu olsun, başarılı bir iş yaşamı dilerim. Tekrar hoşgeldin. :)
Not: Çok karizma çıkmışsın kardeşim
Emrehan
24.July.2013, 19:15
Tebrik ederim kardeşim. Çok iyi bir avukat olacaksın inşallah. Çok duygulandım nan... :|
teoman25
24.July.2013, 20:30
tebrik ederim kardeşim :) hayırlı uğurlu olsun :)
Cevdet tebrik ederim çok emek verdin karşılığınıda aldın inşallah iyibir kariyer hayatı seni bekliyor başarılar dilerim nazar:cheesy:
resimde fena karizma çıkmışsın ama istanbuldan kaçıp bu durumu ıslatmayı unutacağımızı sanıyorsan yanılıyorsun istanbula dönünce bu durumu hep beraber kutluyacaz 8)
av. Cevdet Yılmaz
24.July.2013, 22:07
Cevdet'im aramıza tekrar hoşgeldin.
Nihayet mezuniyetini de gördük.Allah hayırlı etsin kardeşim.Tebrik ederim.Vatana millete hayırlı olması dileğimle......8)
Atim Allah razı olsun,sagolasın:)
Ozlettin kendini Cevdet Abi. Hosgeldin. Mezuniyetini de tebrik ederim :)
Abim bende cok özledim burayı,cansın:)
Cevdet helal olsun, tebrik ederim. Devamıda güzel olur inş. 8) nazar
Aminn amin eksik olmayasın:))
av. Cevdet Yılmaz
24.July.2013, 22:10
Cevdet'cim diploman hayırlı uğurlu olsun, başarılı bir iş yaşamı dilerim. Tekrar hoşgeldin. :)
Not: Çok karizma çıkmışsın kardeşim
Kardeşim o senin yakışıklılığın ya,sagolasın abi hosbulduk:)
Tebrik ederim kardeşim. Çok iyi bir avukat olacaksın inşallah. Çok duygulandım nan... :|
Heyt adamsın adam,oturup ağlaşalım hemde özlem gidermiş oluruz:cheesy:
av. Cevdet Yılmaz
24.July.2013, 22:13
Cevdet tebrik ederim çok emek verdin karşılığınıda aldın inşallah iyibir kariyer hayatı seni bekliyor başarılar dilerim nazar:cheesy:
resimde fena karizma çıkmışsın ama istanbuldan kaçıp bu durumu ıslatmayı unutacağımızı sanıyorsan yanılıyorsun istanbula dönünce bu durumu hep beraber kutluyacaz 8)
Okadar benim telefonlarda ki emeklerim yalan olmuş arkadaş ya hala ıslatmak filann:cheesy::cheesy:
Mc senin köpeğin olur havlar durur ya ıslatalım tabi:cheesy:
tebrik ederim kardeşim :) hayırlı uğurlu olsun :)
Teoman sagolasın kardeşim,sende bir kayboldun pir kayboldun:)
burak_332
24.July.2013, 22:31
kardeşim hayırlı uğurlu olsun tekrar hoşgeldin aramıza sahi ya görüşemedik ne zmandır :mrgreen:
av. Cevdet Yılmaz
24.July.2013, 22:39
kardeşim hayırlı uğurlu olsun tekrar hoşgeldin aramıza sahi ya görüşemedik ne zmandır :mrgreen:
Karşim dün sahur bir tuhaf geldi zaten,alışamadım yeni yemek düzenine:)
mrtckrt
25.July.2013, 01:54
Hoşgeldin tekrar aileye
Çoktandır yoktun merak ettik
Unuttu bizi dediler inanmak istemedik
Ama mezuniyetine çok sevindim hayırlı olsun
Artık başımız sıkışınca danışacak bir avukatımız var :- )
cihan54
25.July.2013, 02:16
http://r1307.hizliresim.com/1c/s/qqglw.jpg
Puhahah zuhah :p :p :p Haberim yokmuş gibi çek panpaaaaa http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gif Askerde bi laf vardır kep gitti ..t gitti diye :p hani nan kepin. Havalı havalı fotolar bi şekiller bişeyler :p
Bak bak bi de geldim diyo. Du bakalım ne kadan dayancak :p naber len bulaşık :p
Serkan
25.July.2013, 02:20
tebrikler kardeşim hoş geldin tekrar,artık sınavım var bahaneni kaybettin ama = )))
eralp_goksu
25.July.2013, 02:40
Puhahah zuhah :p :p :p Haberim yokmuş gibi çek panpaaaaa http://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/icon_wink.gif Askerde bi laf vardır kep gitti ..t gitti diye :p hani nan kepin. Havalı havalı fotolar bi şekiller bişeyler :p
Mesaja bak :mrgreen:
şiiiiişşşt biber sürücem bak sürekli geyik olmaz :p
eralp_goksu
25.July.2013, 02:46
:pls::ban::offtopic:
av. Cevdet Yılmaz
25.July.2013, 02:59
Hoşgeldin tekrar aileye
Çoktandır yoktun merak ettik
Unuttu bizi dediler inanmak istemedik
Ama mezuniyetine çok sevindim hayırlı olsun
Artık başımız sıkışınca danışacak bir avukatımız var :- )
Kardeşim eksik olma,unuturmuyuz buraları hiç:)
ilk görüşmemize vekaletnameyi imzalatırım eh artık kapı gibi avukatın var:)
Ya olum sen niye böyle terbiyesiz oldun ya,sen böyle değildin ya yok kep fılan olum acarım bak hakaretden davayı:)
Yok olum kaçmamı gerektiren hazırlanacagım bir sınav kalmadı artık:):cheesy:
tebrikler kardeşim hoş geldin tekrar,artık sınavım var bahaneni kaybettin ama = )))
Serkanım özledik ya,bahane dediğin kolay hacı da artık girmıycem o işlere her daim bir aloya bakarım:cheesy:
Burakçalık
25.July.2013, 06:44
Heyt be yürü be kim tutar seni kızlar duruşuna yollar gidişine hasta :mrgreen: tebrikler kardeşim
cihan54
25.July.2013, 09:13
Ya olum sen niye böyle terbiyesiz oldun ya,sen böyle değildin ya yok kep fılan olum acarım bak hakaretden davayı:)
Kime dava açıyon sen yampiri, önce stajını yap :lol: olm bak sana çok doluyum zaten, iftarıydı festivaliydi öyle 90'lara astın beni, bunun acısı yavaş yavaş çıkacak. Ona göre bana iyi davran, yoksa avukatmış müvekkilmiş basarım mahkemeni, muhakemeni hanımköyünle yapmak zorunda kalırsın. :ntr:
Hem fotodaki o yanındaki kız nasıl bir psikoloji içerisinde, onu da çok merak ediyorum. Ama onu soracağım kişi belli :ntr: ATİ AABİİİİİ.. O KIZ NAAPIYOOOO :?
Biraz takıl bakalım sen buralarda delikanlı. Görelim boyunu posunu endamını. Ne kadar sürecek aktifliğin bakalım. :-1:
Bi dur abi yaa hoşuma gidiyo kaç kere yakalıyorum şu kuleyi :p hem doluyum da ona karşı içimde büyüyen bir şeyler var..
marlox
25.July.2013, 09:24
kardeşim hayırlıo olsun ıslataım dicem ama mesafeler kör olsun :( artık sana istanbul ekibi bir kutlama yapsın ( eşşek değiller ya ) :D:D:D:D
Hem fotodaki o yanındaki kız nasıl bir psikoloji içerisinde, onu da çok merak ediyorum. Ama onu soracağım kişi belli :ntr: ATİ AABİİİİİ.. O KIZ NAAPIYOOOO :?
O uzun kavak aldında yatar uyumaz oğullarından.Tabi kavağı bulunca malum.....:love: ..........:mrgreen: :mrgreen: :p :p
Erkan 28
25.July.2013, 09:42
Adamın HASIII gelmiş, HOŞGELMİŞŞŞŞ. :+1::oky:
Cevo Hayırlı olsun kardeşim, ama İnşaAllah sana işimiz düşmez :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
sen yokken cihan arkandan çok dedikodunu yaptı, haberin olsun :twisted::twisted::twisted:
cihan54
25.July.2013, 09:43
O uzun kavak aldında yatar uyumaz oğullarından.Tabi kavağı bulunca malum.....:love: ..........:mrgreen: :mrgreen: :p :p
O zaman düz mantık diyerek; Müvekkil de bir kavak mıdır peki..
Cevo Hayırlı olsun kardeşim, ama İnşaAllah sana işimiz düşmez :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
sen yokken cihan arkandan çok dedikodunu yaptı, haberin olsun :twisted::twisted::twisted:
O varken de yapıyorum hiç sıkıntı değil.. Diyorum ya bakalım ne kadar takılcak abisi.. Ah canım.. Yesin onu ninesi yesin onu babası..
http://img153.imageshack.us/img153/2673/35044108261695890945100.jpg
O zaman düz mantık diyerek; Müvekkil de bir kavak mıdır peki..
"bir kavak"olmaz na mümkün..... cık
...ıııı ııııh
dedim ya "uzun kavak"
cihan54
25.July.2013, 09:54
"bir kavak"olmaz na mümkün..... cık
...ıııı ııııh
dedim ya "uzun kavak"
Zor tabi :( Ablaya anlayış göstermek lazım [smilie=greencolorz:
Müvekkil, gel bakayım çocum buraya.. Kaça gidiyosun bakim sen... Bak Ati abisi mezun da olmuş bu.. Oy conum conum..
Kardeşim eksik olma,unuturmuyuz buraları hiç:)
ilk görüşmemize vekaletnameyi imzalatırım eh artık kapı gibi avukatın var:)
Serkanım özledik ya,bahane dediğin kolay hacı da artık girmıycem o işlere her daim bir aloya bakarım:cheesy:
Cevdet hayırlı olsun kardeşim gözün aydın.
av. Cevdet Yılmaz
25.July.2013, 14:49
Adamın dibi yaa,erkanım cansın can,Allah düşürmesin ama lazım olursa hep yanındayım:)
Ya bu Cihanı ben ne yapayım nasıl baş edeyim bu cocukla bilemedim:cheesy::x Yok arkadas istanbul da yanımda kuzu burada sarıyor da sarıyor bana:x:cheesy:
:cheesy::cheesy:
Almayın kızın günahını yav oruçlu oruçlu,yanımda denk geldi:cheesy:
kardeşim hayırlıo olsun ıslataım dicem ama mesafeler kör olsun :( artık sana istanbul ekibi bir kutlama yapsın ( eşşek değiller ya ) :D:D:D:D
Kardeşim Allah razı olsun Eksik olma,Artık bekliyoruz valla istanbul ekibinden bekliyoruz bakalım bişeyler:)
Heyt be yürü be kim tutar seni kızlar duruşuna yollar gidişine hasta :mrgreen: tebrikler kardeşim
Aslan kardeşim benim sagolasın istanbula gelince haber edeceğim sana:)
Kime dava açıyon sen yampiri, önce stajını yap :lol: olm bak sana çok doluyum zaten, iftarıydı festivaliydi öyle 90'lara astın beni, bunun acısı yavaş yavaş çıkacak. Ona göre bana iyi davran, yoksa avukatmış müvekkilmiş basarım mahkemeni, muhakemeni hanımköyünle yapmak zorunda kalırsın. :ntr:
Biraz takıl bakalım sen buralarda delikanlı. Görelim boyunu posunu endamını. Ne kadar sürecek aktifliğin bakalım. :-1:
Bi dur abi yaa hoşuma gidiyo kaç kere yakalıyorum şu kuleyi :p hem doluyum da ona karşı içimde büyüyen bir şeyler var..
Olum inad ettim aktif olacagım forumda bu saatten sonra,hem memlekette yapcak bişey yok yatmaktan başka,bende oturur senin benimle uğraşmalarına sabır gösterir oradan kaparım artık sevapları napacan:cheesy:
av. Cevdet Yılmaz
25.July.2013, 14:50
Cevdet hayırlı olsun kardeşim gözün aydın.
Kardeşim eksik olma,teşekkür ediyorum:)
cihan54
25.July.2013, 14:57
Ah canım, geri vitesin de bi güzel oluyo senin. Erkanın arkasına mı sığıncan. ikiniz de gelin :ntr:
Niğde'ye atmış kapağı, oh paşam büyüksün paşam. İftar yaparız kalkar istanbula gideriz aileye. Kule yok. Festival düzenleriz, mıçımızı yırtarız düzenliycez de sevdiklerimiz kardeşlerimiz gelicek onların elini sıcak sudan soğuk suya değdirmiycez diye. Kule yine yok. Adam motor alır, mezun olur falan fişmekan. Bunca şey olur aradan onca zaman geçer, kule yine yok. Görebilene aşkolsun.
Haksızsan haksızsın de :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x yağmurlu havada su yok artık sana... :-1:
av. Cevdet Yılmaz
25.July.2013, 15:07
Ah canım, geri vitesin de bi güzel oluyo senin. Erkanın arkasına mı sığıncan. ikiniz de gelin :ntr:
Niğde'ye atmış kapağı, oh paşam büyüksün paşam. İftar yaparız kalkar istanbula gideriz aileye. Kule yok. Festival düzenleriz, mıçımızı yırtarız düzenliycez de sevdiklerimiz kardeşlerimiz gelicek onların elini sıcak sudan soğuk suya değdirmiycez diye. Kule yine yok. Adam motor alır, mezun olur falan fişmekan. Bunca şey olur aradan onca zaman geçer, kule yine yok. Görebilene aşkolsun.
Haksızsan haksızsın de :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x yağmurlu havada su yok artık sana... :-1:
Senin o triplerini yesinler olum:)Sınavlar bitmeden gelmek olmazdı kardeşim yoksa yine okulu uzattık kolpadan müvekkilin olurdu gerçeğe dönüşmezdi:)
Hem ben niye gelmiyorum festivale,seni göremiyeceğiö için organizatorsun olum sen:x
cihan54
25.July.2013, 15:21
Senin o triplerini yesinler olum:)Sınavlar bitmeden gelmek olmazdı kardeşim yoksa yine okulu uzattık kolpadan müvekkilin olurdu gerçeğe dönüşmezdi:)
Hem ben niye gelmiyorum festivale,seni göremiyeceğiö için organizatorsun olum sen:x
He bu adamlar senin kadar akıllı değil di mi bu listeyi oluşturuyolar
1-cihan54 (Fest. organ izatör)
2-ozguralic
3-mesutdikmen
4-Salih
5-CELİL
6-serhatsezer
7- Eralp
8-Burak_332
9-Burakçalık
10-Fatih+
11-Serkan
12-Emre + 1
13-AyhanBağcı + 5 Edirme
güzel bir bahanen var............
av. Cevdet Yılmaz
25.July.2013, 15:53
Dur bakıyım delifişek şu benim motoru satıp değiştirirsem basar gelir kardeşinde8)
mrtglc
25.July.2013, 23:05
hoş geldin bro.
av. Cevdet Yılmaz
26.July.2013, 01:28
hoş geldin bro.
Kardeşim hoşbuldum seni gördüm daha iyi oldum:)
marlox
26.July.2013, 09:17
ya cevdet yanında oturan eleman Hidayet türkoğluna ne kadar çok benziyor yahu :D
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKwc3Ugz0kK5rSVb4tqTooxbqo59fvt R1oHls28rtGCtQ7MDLw
av. Cevdet Yılmaz
26.July.2013, 15:07
http://s1307.hizliresim.com/1c/u/qt603.jpg
http://s1307.hizliresim.com/1c/u/qt61m.jpg
Valla engin helal olsun kardeşim,4 yıldır can ciğer arkadaşım ama sen deyince farkettim benzediğini:cheesy::cheesy:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.