Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara +1

karatay
26.July.2013, 01:12
arkadaşlar herkese selam ben ankara dan salih bu hoysong gv 250 için söylenenlere daha fazla kayıtsız kalamadım gittim yerinde inceledim tesbitlerinizin aynısını ordada dinledim. bu güzel paylasımların yasandıgı forma önce uye olup katıldım. sonra motorum hoysong gv 250 ile organızasyonlarınıza insallah ramazandan sonra kabulederseniz aranızdayım

pegasus
26.July.2013, 01:20
Hosgeldin salih. Tabiki birlikte cok guzel gezilet yapacagiz. C.tesi ankara cikisli amasra gezisi var, ama sen ramazandan sonraki gezilere gelebileceksin. .

pegasus
26.July.2013, 01:22
Aramiza hysoungda katilmasi iyi oldu. Motorunu inceler regal ile arti ve eksilerini konusuruz...

leon
26.July.2013, 01:40
hemşerimmmm benim alacaksan al bak topuğuna sıkacam:)

karatay
26.July.2013, 02:17
hemşerimmmm benim alacaksan al bak topuğuna sıkacam:)

mustafa abi istersen kafama sık seninle ramazan sonrası organizasyonlarda olmaya çalışacam keyifli turlar seninle olur dıye düsünüyorum

karatay
26.July.2013, 02:21
Aramiza hysoungda katilmasi iyi oldu. Motorunu inceler regal ile arti ve eksilerini konusuruz...

gökhan kardesim mesajınla destegin icin tesekkür ederim ben de sizleri tanımak isterim

Mustafa Hoca
26.July.2013, 02:37
site güzel kaliteli İsmi regal olduğundan ilkin çekindim ama baktım ki kalite var GV250 ile ben de geldim. Tabii sonrasında fark ettim ki benim gibi arkadaşlar da varmış. Hasılı kendi adıma burada olmak güzel

cihan54
26.July.2013, 09:18
Hoşgeldiniz, daimi olmanızı dilerim... 8)

Not: Konu 'Tanışma' bölümüne taşınmıştır.