Orijinalini görmek için tıklayınız : Sesi nasıl yorumlar bekliyorum :D
huseyinaydogan_20
01.August.2013, 02:34
Merhaba Tüm RR ailesi egsozumun son sesi bu şekilde kısa 10 sn bir video paylaşıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca forumda egsoz açtırırsak nasıl olur ses nasıl gelir tok bir ses nasıl alabilirim diyen arkadaşlara da yardımcı olabilirim umarım. Bu arada ya bunun orijinali egsoz mu ekzos mu ya da neyse ya :D :D :D ing exhaust ama :D
http://www.youtube.com/watch?v=0wuvMFQcwWU
Bugra
01.August.2013, 10:58
Orjinali egzoz diye biliyorum ben :) Ben yardim isterim :)
av. Cevdet Yılmaz
01.August.2013, 17:02
Hüseyin buğra dogrusunu söylemiş,doğru kullanım Egzoz:)
Videoda birara kediyi ezeceksin gibi geldi ancak sesi kulağa hoş geliyor8)
huseyinaydogan_20
07.August.2013, 03:15
Hüseyin buğra dogrusunu söylemiş,doğru kullanım Egzoz:)
Videoda birara kediyi ezeceksin gibi geldi ancak sesi kulağa hoş geliyor8)
Valla kediyi sen deyince farkettim Allah seni inandırsın düşün sürerken bile hatırlamıyorum geçti mi geçmedi mi diye :D tekrar izledim videoyu o yüzden :D
cicada
15.August.2013, 12:03
edirne plaka motorun. eğer edirne de oturuyorsan motorunu görebilirmiyim.....
huseyinaydogan_20
15.August.2013, 13:51
edirne plaka motorun. eğer edirne de oturuyorsan motorunu görebilirmiyim.....
Plakam Edirne ama Balıkesir ve Çanakkale de motorum :D Plaka değişikliği yapmadım :D
Bugra
15.August.2013, 14:13
Tok bir ses nasil alinir diyen arkadaslara yardimci olucaktin hala yardim bekliyorum :D
cicada
15.August.2013, 14:15
RR chopper yada spyder almak istiyorum ve deneme sürüşü yapmak istiyorum.
22 plaka görünce ahanda buldum demiştim:x
huseyinaydogan_20
15.August.2013, 23:22
Tok bir ses nasil alinir diyen arkadaslara yardimci olucaktin hala yardim bekliyorum :D
Ben egsozu boşalttım fena da olmadı polislerle ilgili bir sıkıntı oluşabilir dediler durduklarında bende orijinal egsoz istersen bak diyorum bu motorlar böyle yüksek ses çıkarır orijinalden diyorum :D Farklı bir şeyler yapan arkadaşlarda söyleyebilir. Çok enteresan şeyler yapanlar çıkıyor :D Bir başka açılmış konuda yazdım. Motor fanları sorunu çok yaşayonca bilgisayar fanları takan bir arkadaşla karşılaşmam gibi. :D
huseyinaydogan_20
15.August.2013, 23:23
RR chopper yada spyder almak istiyorum ve deneme sürüşü yapmak istiyorum.
22 plaka görünce ahanda buldum demiştim:x
Hiç düşünme al bi RR bak keyfine. Spyder ya da başkası sonra. Dikkat çekiyorsun yapma desinler :D
REALİST
16.August.2013, 16:20
Buğra sen hala eksoz işini halledemedinmi yav okadar anlattık resim çektik bide şimdi eksoz emisyon ölçümü yapıyolarmış bence vazgeç bu sevdadan durup dururken 700TL ödeme :mrgreen:
huseyinaydogan_20
17.August.2013, 04:32
Buğra sen hala eksoz işini halledemedinmi yav okadar anlattık resim çektik bide şimdi eksoz emisyon ölçümü yapıyolarmış bence vazgeç bu sevdadan durup dururken 700TL ödeme :mrgreen:
Evet tüm Türkiye de yeni denetlemyel birlikte her yerde hiç beklemedeğimiz bir anda ölçüpğ yapabilrilermiş başlamışlar. Ceza da fena yani 700 tl ben yemedim al sen ye misali 8)
Bugra
17.August.2013, 13:55
Abi yardimlarin icin cok tesekkur ederim :D ben dis kapaktan 4er delik actirdim birde servisteki elemana soylemistim susturucuyu delmisti yani ben bunu anladim anlattigindan :D ses rolantide iyi ama surus sirasinda pek yok egzoz onerir misiniz peki uygun fiyata bizim makinalara uyan egzozlar var mi bildiginiz?
gurizingo
19.August.2013, 15:34
Aynen ben de yardım istiyorum. dd 250 e9 var bende de 8)
mrbozbey
19.August.2013, 15:37
Ankara da kim ilgilenir bu egzoz işiyle bilen var mı? nasıl tok bi ses alırız tarif eden olabilir mi ?250 9b var bende..
huseyinaydogan_20
20.August.2013, 01:33
Abi yardimlarin icin cok tesekkur ederim :D ben dis kapaktan 4er delik actirdim birde servisteki elemana soylemistim susturucuyu delmisti yani ben bunu anladim anlattigindan :D ses rolantide iyi ama surus sirasinda pek yok egzoz onerir misiniz peki uygun fiyata bizim makinalara uyan egzozlar var mi bildiginiz?
Uygun fiyata egsoz bulmak yerine iyi bir kromcu bulup int güzerl bir egsoz bul göster aynısını çıkarıyorlar valla :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.