PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyatör Fanı Sorunu

easygo
14.August.2013, 16:14
Arkadaşlar, radyatör fanı ile ilgili sorun yaşayan var mı? Benim motorun fanı gene arıza yaptı. Elektrik sisteminde sıkıntı yok. 1 defa müşir, 2 defa fan arızası oldu. Değiştireceğim, ama orijinal mi, yan sanayi mi yoksa muadil başka bir model mi takmalıyım? Yardımı olabilecek öneriler için şimdiden teşekkürler.
RR - 250 E9 B (2011 Model)

Selamlar, saygılar.

rr250e9kırmızı
14.August.2013, 16:56
merhaba geçmiş olsun fan müşürünün arıza yapması normal bir durum ama fan motorunun arıza yapması ilginç fan motoru sıkışmadığı sürece döner başka bir sorun olmasın birde motorunu yıkatıyorsan yıkattıktan sonra fan kısmına dönen motorun olduğu yere HHS 2000 diye su tutmaz yağlayıcı kullanmanı tavsiye ederim

Uğur Yalçın
14.August.2013, 17:24
Arkadaşlar, radyatör fanı ile ilgili sorun yaşayan var mı? Benim motorun fanı gene arıza yaptı. Elektrik sisteminde sıkıntı yok. 1 defa müşir, 2 defa fan arızası oldu. Değiştireceğim, ama orijinal mi, yan sanayi mi yoksa muadil başka bir model mi takmalıyım? Yardımı olabilecek öneriler için şimdiden teşekkürler.
RR - 250 E9 B (2011 Model)

Selamlar, saygılar.

Benim rr 2013 olmasına rağmen fan arızası yaptı garantiden değişitirildi şuan bi sıkıntı yok.

easygo
15.August.2013, 14:00
Daha önce, garantiden benimki de değiişmişti. Gene arıza yapınca, farklı bir model, marka kullanan var mıdır, orijinalini mi almalıyım, yan sanayi ürününü mü yoksa başka bir alternatifi olan var mıdır bunu merak ettim.
Selamlar, saygılar.

CELİL
15.August.2013, 16:22
Merhaba Osman geçmiş olsun fan motorunun yan sanyisi yok yerine başka muadili yok malesef geçmişte bir parti yedek parça olarak gelen fanlar sorunlu çıkmıştı yeni takılsada sorun yapıyordu bence takılan fan motorundada böyle bir durum olabilir servis garantiden tekrar değiştirmek zorunda kolay gelsin 8)

easygo
15.August.2013, 16:45
Merhaba Osman geçmiş olsun fan motorunun yan sanyisi yok yerine başka muadili yok malesef geçmişte bir parti yedek parça olarak gelen fanlar sorunlu çıkmıştı yeni takılsada sorun yapıyordu bence takılan fan motorundada böyle bir durum olabilir servis garantiden tekrar değiştirmek zorunda kolay gelsin 8)
Teşekkürler, Celil bey. Aslında servisinden pek memnun olmadığım için gitmek de istemiyorum, ama şansımı bir deneyeyim bari.
Selamlar, saygılar.

huseyinaydogan_20
15.August.2013, 23:18
Geçmiş olsun öncelikle bir RR 250E 9B DE gördüydüm fan sorununu bilgisayarcıdan aynı boyutta aldığı fan parçalarıyla değiştirimişti. Gayet başarılıda olmuş ben beğendiydim eskisinden daha iyi oldu dediydi. :D Yapılabilinir mi bilmiyorum denenebilir ama :D

rr250e9kırmızı
15.August.2013, 23:33
Benim rr 2013 olmasına rağmen fan arızası yaptı garantiden değişitirildi şuan bi sıkıntı yok.

motorunu muhakkak yıkatmışındır ve motoru yıkattıktan sonra olmuştur fan arızası muhtemelen doğrumudur??

bedo
07.October.2013, 03:36
gecmıs olsun

bu arada 2. %80 tıtreşimden kaynaklı fanlarımın radyatöre baglantı kısımları kopuyor basına gelen varmı