Orijinalini görmek için tıklayınız : radyatör kapagı sorunu
_ALPER_
15.August.2013, 10:31
arkadaslar dün akşam itibariyle regal raptorumla kaza yaptım radyatör kapahının altındakı su koymak için kullanılan plastik kırıldı yapıstırmayı denesem sorun olurmu acaba ufacık bır plastık parcasına 40 tl vermek ıstemıyorum açıkcası
Rona
15.August.2013, 10:57
arkadaslar dün akşam itibariyle regal raptorumla kaza yaptım radyatör kapahının altındakı su koymak için kullanılan plastik kırıldı yapıstırmayı denesem sorun olurmu acaba ufacık bır plastık parcasına 40 tl vermek ıstemıyorum açıkcası
Kırılan antiftriz yedek deposu görevini yaptığı sürece sıkıntı olmaz yeter ki sızdırmaz bir şekilde yapıştırabilirsen.Sanayide plastik yapıştırıcıları var plastiği eritip kaynak yapmışçasına yapıştırır sarsıntıdan titreşimden etkilenmeyecek şekilde sağlam olur.
O depo yumuşak plastikten imal edilmiş kırılabilecek bir şey değil anca delinir ama nasıl kırıldı anlamadım.:shock:
_ALPER_
15.August.2013, 11:10
abi kusura bakma resim paylasamıyorum ama lınk atayım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-regal-raptor-dd250-10-radyator-kapak-plastigi-105424683/detay/
Rona
15.August.2013, 12:08
abi kusura bakma resim paylasamıyorum ama lınk atayım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-regal-raptor-dd250-10-radyator-kapak-plastigi-105424683/detay/
Senin motosiklet eski kasa 9B lerden galiba ben yanlış anladım yeni kasa zannederek yazdım .Yeni kaslarda yedek su (antifriz)deposu radyotörün altında bulunuyor da.
Senin bahsettiğin parça radyatör alt kapak .Bunun içinden sıcak sıvı devir daim olur. Yapıştırma olabilir fakat sıcaklık faktörü var.Ne kadar sağlıklı olur orası şüpheli.İstersen sanayilerdeki herhangi bir radyatörcüye parçayı göster,durumu anlat en iyisi.8)
9B kasalarının ordinaryüsü Celil Bey den de konuyla ilgili yorum bekliyoruz.
CELİL
15.August.2013, 15:39
Alper geçmiş olsun o plastik parça çift karışımlı 404 plastik yapıştırcı ile belki tamir olabilir ama çok yüksek sıcaklık olan bir bölge olduğundan tekrar kaçırma riski var bence yenisini takdırmak daha sağlıklı kolay gelsin 8)
_ALPER_
16.August.2013, 17:56
sigara külü ve japon yapıstırıcısıyla yapısyırdım plastıgı uzerıne bırde havyayla erıttım güzelce üstünede 80 km yol yaptım şimdilik sorun yok tekrar atarsa degıstırcez artık bilgileriniz icin cok tesekkur ederım motorumu tanımaya basladım sayenızde
kadiragir
09.May.2014, 19:26
plastik contayla birdaha çıkmamak üzere yapıştırabilirsin. su eklemeyi dert etme akünün yanından ekle :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.