PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karbüratör ile hava filtresi arasındaki parçada delik...

sunay690
18.August.2013, 18:22
Bu parçada delik farkettim dün. Sanki biri tornavida ile delik açmış gibi. Acaba bi sorun yaratırmı...

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/18/lJSa6.jpg

CELİL
18.August.2013, 19:31
merhaba sunay o parçada delik olması moturun düzensiz çalışmasına sebep olur değiştirmek gerekir 8)

sunay690
18.August.2013, 19:43
Sağol abi. Gülmeyecek bu güleç yüzüm :cry:. Ama durmak yok yola devam daha yeni başlıyorum soğumak yok pes etmek yok herşey iyi olacak :lol:
Nazar mı değdi acaba yahu. Bitane Nazar boncuğu asacam en sonunda nazar

CELİL
18.August.2013, 19:48
Sağol abi. Gülmeyecek bu güleç yüzüm :cry:. Ama durmak yok yola devam daha yeni başlıyorum soğumak yok pes etmek yok herşey iyi olacak :lol:
Nazar mı değdi acaba yahu. Bitane Nazar boncuğu asacam en sonunda nazar
evet dediğin gibi yılmak yok olur böyle şeyler iyi tarafından bakalım makinayı yakından tanımana yardımcı oluyor o delik nasıl ne zaman olmuş

sunay690
18.August.2013, 19:53
evet dediğin gibi yılmak yok olur böyle şeyler iyi tarafından bakalım makinayı yakından tanımana yardımcı oluyor o delik nasıl ne zaman olmuş

Bilmiyorum ki abi ne zaman oldu zaten motoru alalı 5 gün oldu belkide öyle delik geldi. :?:

Dün fark ettim bende, bi sandalye çektim oturmuş motorun karşısına kahve sigara keyfi yapıyordum :p aynı zamanda motoru inceliyordum o ara fark ettim orada ufak bi delik olduğunu.