Orijinalini görmek için tıklayınız : spyder gaz yemiyor
mrtckrt
18.August.2013, 22:39
Herkese iyi akşamlar,
Arkadaşlar dün akşam itibariyle motorum ev eşyalarımla beraber kars'a geldi bugün motoru çalıştırdım bi sorun yok biraz bineyim dedim
Motor normal olarak hızlanıyor ama ani gaz açınca motor boğulup stop ediyor
(jigle kapalı ) acaba ne olmuş olabilir ?
Kamyonda saklandığı için biryerlere pislik tıkanmış olabilir mi?
Sadece ani hızlanmalarda stop ediyor...?
CELİL
18.August.2013, 22:52
Makina bir süredir yattığı için deponun dinine tortu , pislik çökmüş karbiratöre su ve giriş filitresine pislik gelmiş olabilir içinde benzin az ise bitir yeni benzin al bu arada pislik gelmişse atabilir veya sökülüp temizlenir bu değilse servisin incelemesi lazım kolay gelsin
mrtckrt
20.August.2013, 10:41
Arkadaşlar konu güncel ...
Acaba aranızda karbüratör temizleyen veya hava filtresini değiştiren var mı?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
korhan_751
20.August.2013, 10:44
yakınında servis varsa karbüratörü temizlet. tek başına yapılcak bir iş değil karbüratörü sökmesi zor iş
AyhanBağcı
20.August.2013, 16:32
hafızanız kuvvetliyse karbüratörü söküp takabilirsiniz :D parça arttırmamak lazım :D
hava filtresi de koltugun hemen altında, koltuktan sonra sol yan kapağı da sökmeniz gerekiyor, hava filtresinin içinde 2 adet plaka var zaten geçmeli bunlar, çıkartıp temizleyin :) kolay gelsin..
mrtckrt
22.August.2013, 23:20
herkese selam iyi akşamlar...
sonunda bugün bi fırsatını bulup hava flitresini söktüm motor ondan sonra kendine geldi ama hava filitresinde herhangi bir tıkanıklık veya kirlenme yoktu aynen geri taktım şimdi motor saat gibi işliyor maşallah :)
galiba motorun biraz ilgiye ihtiyacı varmış :)
ilgi gösterince aramız düzeldi....
CELİL
22.August.2013, 23:45
herkese selam iyi akşamlar...
sonunda bugün bi fırsatını bulup hava flitresini söktüm motor ondan sonra kendine geldi ama hava filitresinde herhangi bir tıkanıklık veya kirlenme yoktu aynen geri taktım şimdi motor saat gibi işliyor maşallah :)
galiba motorun biraz ilgiye ihtiyacı varmış :)
ilgi gösterince aramız düzeldi....
Geçmiş olsun bencede kesinlikle ilği istemiş nazar8)
ozguralic
23.August.2013, 10:05
Güneş girmeyen hava filtresine tamirci girer ara sıra havalandırmak lazım demekki 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.