PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ve sonundaa....

Ahmet Çakıl
19.August.2013, 00:36
Evet sonunda bende motorlandım. Motosikletcim Yüksel Abi'den Beyaz renk 250e-6c Daytona aldım. Ancak ruhsat işlemleri vs daha süreceği için motoru teslim almam 2 haftayı bulur gibi geliyor. En azından 1 ay falan bu yaz bitmeden biraz motora binebileceğim. Motoru alana kadar koruma ekipmanlarını alacağım.

http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7179 tanışma yazıma buradan ulaşabilirsiniz. çok pis içimi dökmüşüm :D

Son olarak çarşamba gününe üsküdar emniyetten randevu aldım ehliyetin dosyalarını vericem içeri. Becerebilirsem çarşamba gününe ümraniye emniyetten ruhsat için randevu alıcam ve 2 işi 1 günde halletmeye çalışıcam işten 1 defa izin almak için. Randevu almak da baya çileli bir işmiş bu arada. ne zaman açılacağı tam belli olmuyor bi açıldımı 5 dakikada hemen doluyor.
Bir de arkadaşlar zorunlu trafik sigortası tavsiyelerinizi bekliyorum. salı akşamı poliçeyi kesitirip çarşamba içeri vermem gerek.

Motoru alır almaz 40km lik bir yolum olacak. Dualarınızı bekliyorum :D Biraz şoförlüğü pişirince inşallah buluşmalara katılırım.

Bu arada Celil abi ilgine teşekkür ederim.

ilicio
19.August.2013, 00:46
hayırlı olsun.. :) tekerin düz bassın.. nereye gitmek istiyorsan oraya bak :)

Mantar
19.August.2013, 01:06
Hayırlı olsun. Kazasız belasız özgürlük dolu sürüşler :)

sunay690
19.August.2013, 02:27
Dostum hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum sana. Yollara bir beyaz daytona daha eklendi :)

Bu arada motoru alır almaz hemen bi Nazar boncuğu tak biyerine nazar çok ilgi çekiyo çünkü başına bi iş gelmesin benim gibi :)

CR0W
19.August.2013, 02:33
Dostum hayırlı olsun kazasız belasız hayırlı sürüşlere... :)

Ahmet Çakıl
19.August.2013, 10:30
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Çarşamba gününe hem ehliyet hem de ruhsat için randevu almayı başardım. Şimdi trafik sigortası yaptırmak dosyaları verdikten sonra da plakayı bastırmak kaldı.

CELİL
19.August.2013, 11:29
Merhaba Ahmet yeni Dayton'nan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmak nasip etsin nazar:cheesy:
işlemler için allah kolaylık versin 8)

Ahmet Çakıl
19.August.2013, 11:42
Saolasın Celil abi. Sigortam.net ten 251 lira teklif verdiler axa sigorta. Sizce fiyat nasıl arkadaşlar? Daytona modeli listelerinde yok tanımsız keseceklermiş poliçeyi. fiyat hesaplamayı 350cc lik bir regal modelini baz alarak verdiler.

CELİL
19.August.2013, 11:53
Saolasın Celil abi. Sigortam.net ten 251 lira teklif verdiler axa sigorta. Sizce fiyat nasıl arkadaşlar? Daytona modeli listelerinde yok tanımsız keseceklermiş poliçeyi. fiyat hesaplamayı 350cc lik bir regal modelini baz alarak verdiler.

siğorta fiyatı için önüne her gelen firmadan fiyat al daha uygun fiyat bulabilirsin gibi geliyor
marka olarak Daytona bulamazlar regal raptor yazmasında sıkıntı yok önemli olan kayıtlardaki motorun şase ve seri noları 8)

ozguralic
19.August.2013, 12:53
hayırlı olsun. güle güle kullan.

sigorta için sigortam.net sitesine üye ol, bilgilerini gir. sana çokça seçenek veriyor. pahalı gelirse dışarıdan takrar fiyat alırsın.

sunay690
19.August.2013, 13:37
Ruhsat, sigorta ve plaka işlemlerini an itibarı ile hallettim. Önce sigortayı yaptırdım ardından muamelecide dosya hazırladım ve polise verdim. 15-20 dk içerisinde ruhsatı verdiler. Plakayıda bu gün içerisinde alıcam muameleciden.

FİYATLAR

Ruhsat : 155 tl
sigorta : 208 tl (Grupama)
Plaka : 20 tl
Muameleci : 20 tl
TOPLAM : 403 TL

Bide bir sorum olucak. Ruhsata TİCARİ ADI kısmına DD350 E 6C yazmışlar benim motor 250cc. Bi sorun olurmu ?

CELİL
19.August.2013, 13:49
Ruhsat, sigorta ve plaka işlemlerini an itibarı ile hallettim. Önce sigortayı yaptırdım ardından muamelecide dosya hazırladım ve polise verdim. 15-20 dk içerisinde ruhsatı verdiler. Plakayıda bu gün içerisinde alıcam muameleciden.

FİYATLAR

Ruhsat : 155 tl
sigorta : 208 tl (Grupama)
Plaka : 20 tl
Muameleci : 20 tl
TOPLAM : 403 TL

Bide bir sorum olucak. Ruhsata TİCARİ ADI kısmına DD350 E 6C yazmışlar benim motor 250cc. Bi sorun olurmu ?
ruhsatta 350 cc yazılması belki sorun olabilir muaye zamanı sıkıntı olabilir konuyu yetkili yerlerden araştır 8)

sunay690
19.August.2013, 13:53
ruhsatta 350 cc yazılması belki sorun olabilir muaye zamanı sıkıntı olabilir konuyu yetkili yerlerden araştır 8)

Abi SİLİNDİR HACMİ : 248 , TİPİ : DAYTONA-250 , TİCARİ ADI : DD350 E 6C yazıyor. Yinede bugün plakayı almaya gittiğimde trafiğe de uğrayayım bi sorayım.

CELİL
19.August.2013, 14:01
Abi SİLİNDİR HACMİ : 248 , TİPİ : DAYTONA-250 , TİCARİ ADI : DD350 E 6C yazıyor. Yinede bugün plakayı almaya gittiğimde trafiğe de uğrayayım bi sorayım.
orada 250 E- 6C yazması gerekiyor sen yinede gittiğinde sorarsın için rahat eder 8)