Orijinalini görmek için tıklayınız : RAPTOR RİDERS VE HİTİT MOTOR TOSYA - DİPSİZGÖL BULUŞMASI
speedygonzales
17.July.2007, 09:25
Aha ! Yaw Baba , niye öyle diyosun? Bak elim ayağım tutmadı şimdi. Çok ciddiyim. Ne diyeceğimi de bilmiyorum ! Ben de çok isterim , Ama benim evi değiştirme durumum var. Yoksa gelmez miyim? Şöle diyelim "işleri halledersem ordayım " ama sen böyle konuşup üzme beni lütfen. Gelebilmek için elimden geleni yapacağım SÖZ !!!
müslüm baba
17.July.2007, 09:45
Aha ! Yaw Baba , niye öyle diyosun? Bak elim ayağım tutmadı şimdi. Çok ciddiyim. Ne diyeceğimi de bilmiyorum ! Ben de çok isterim , Ama benim evi değiştirme durumum var. Yoksa gelmez miyim? Şöle diyelim "işleri halledersem ordayım " ama sen böyle konuşup üzme beni lütfen. Gelebilmek için elimden geleni yapacağım SÖZ !!!
Abi evi taşıyacaksan çağıracaksın regal tayfasını 2 saatte evin de taşınır temizliğinde yapılır sende gelirsin tosyaya evi düşünme sen gün saat ver bir topik aç bak neler oluyor, biz motosiklettr.com da öyle yapmıştık çok şamata olduydu istersen ben hazırım, ağır yük kaldıramam malum yaşlandık ama en azından koordinasyonu sağlarım.
carvalho
17.July.2007, 09:48
Speedy, hakkaten. Ev taşma olayında omuz atarız. Tek sorunun taşınmak olsun.
yaw arkadaşlar öncelikle delilik etmeyin gece sürüşünden vazgeçin.sakat iş.edirneden gelirken oldukça zorlandım ki yol 3 saat sürdü.siz 7 belki üzeri bir süre yol yapacaksınız.yanlış edersiniz derim.
birde şu arzu kardeşimizi kim artçı yapacak?yokmu bir delikanlı türk erkeği artçısı olmayan?
bize yakışmaz burda geelmek için bekleyen bir hanım kardeşimiz varken sizlerin tek olarak gitmesi.
elleri bekliyorum
bişi çıkmazsa isim verecem ona göre
walla gece değilde de rıza abi 7 saat sürmesi beni korkutuyo...
eskişehire giderken inci ablamın uyuması gibi bende tosyaya giderken uyursam :oops:
arzuma ben bi kardeş buldum ama net değil ....
ooo piti piti karameli sepeti terazi lastik cimlastikkk..... biz size geldik vs... vs...
sen cıktın rıza abi.... :cheesy:
speedygonzales
17.July.2007, 10:13
Yok daha neler, halledeceğim artık ve gelemek için elimden geleni yapacağım sözzzz ! Beni dert emeyin!
müslüm baba
17.July.2007, 10:15
Yok daha neler, halledeceğim artık ve gelemek için elimden geleni yapacağım sözzzz ! Beni dert emeyin!
Haaa şöyle yola gelll
walla olmaz ben kimle cross yapacam sonra yaw ....
kubilay
17.July.2007, 11:19
Sevgili dostlar, şenliğimize yaklaşık 10 gün kaldı ve gerek yaptığımız toplantılara gelen, gerekse de bize promosyon ve ekonomik olarak destek olan dostlarımızla birlikte işleri toparlamış durumdayız.
Öncelikle şenlik alanına giderken Samsun ve İstanbul yönlerinden gelirken göreceğiniz bez afişlerimiz sizi şenlik alanına yönlendirecektir.
Girişte promosyonlarınız ile birlikte cüzi bir ücrete alacağınız biletleri kaybetmiyorsunuz ve Cumartesi akşamı konser aralarında düzenleyeceğimiz çekilişte bir çoğunuz aşağıda yazmış olduğumuz listedeki hediyelere sahip olacaksınız.
Şenliğe ilk gelecek üç motorcu dostumuza ayrıca bir hoş geldiniz hediyemiz olacaktır. Çadırda ve tesiste kalacak olan dostlarımıza girişteki görevli arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.
Tüm out-door etkinliklerimiz ödüllüdür. Mini enduro yarışı, yavaş sürme yarışı, yoğurt yeme yarışı, sandalye kapmaca yarışı, gölden ilk balığı tutma yarışı, çuval yarışı, halat çekme yarışı gibi yarışmalarda ilk üçe girenlere yine Mey içki tarafından birer votka hediye edilecektir.
Tesiste konaklamak isteyen dostlar 0312.442 65 92 no'lu telefondan rezervasyon için yer ayırtmak için acele etsinler. Şimdiden bazı yerler tutulmaya başlandı.
Tesiste gün boyunca ızgara alabalık, ızgara köfte, tavuk sota, et sote, döner, dondurma, gözleme, makarna, çorba, patates tava, mısır, kuruyemiş ve içeceklerinizi piyasa fiyatlarına yakın olarak temin edebileceksiniz. Bu sıcakta yanınızda birşey taşımamanız için herşey düşünüldü. Sabah kahvaltısı saat 06:00'dan itibaren hazır olacaktır. Ayrıca saat:07:00 gibi gözleme yapılmaya başlanacak ve Tosya'dan getirtilecek taze poğaçalar hazır olacaktır.
Perşembe akşamı barkovizyonda Redbull Romaniacs sunumu yapılacaktır.
Şenlik süresince sizlere rahatsızlık vermeyecek şekilde sürekli olarak müzik yayınımız olacaktır.
Cuma günü akşam barkovizyonda açık hava sineması düzenlenip "Çılgın Motorcular" filmini hep beraber izleyeceğiz.
Cumartesi akşamı 2 müzik grubunun konserini izlerken fonda da barkovizyondan yine motosiklet görüntüleri ekrana gelecektir. Konser öncesi ve aralarında elinizdeki biletlerinde çekilişleri yapılacaktır.
Sevgili dostlar,şenliğimizde girişte alacağınız biletlere Cumartesi akşamı yapılacak olan çekilişte aşağıdaki hediyeler verilecektir:
-Turmek turizmden 1 ad. Yurtiçi gidiş-dönüş uçak bileti
-ETS'den 1 ad. yurtiçi gidiş-dönüş uçak bileti
-Dipsizgöl işletmesinden 1 kişiye Amasra-Çakrazda tam pansiyon haftasonu tatili
-Motoart'tan 3 ad. Held yazlık mont
-Korlas Ankara'dan 1 ad. Nitro kask
-Kuruçayırlıdan Nike tişörtler
-Rider'den 1 ad. full koruma
-Ulusan'dan 1 ad. Drina enduro mont
-Teknoloji marketten 1 ad. mp3 çalar
-Orca'dan 5 ad. Solution temizleme seti
-Kuki cafe'den 2 kişilik yemek
-Cafemiz'den 2 kişilik yemek
-Mey içkiden 24 adet Binboğa votka
-Quik China restorandan 2 kişilik yemek
-DKNY'dan 100ytl. hediye çeki
-Dainese'den hediyeler
-Korlas Ankara'dan 5 ad. Suzuki gömlek
-Korlas Ankara'dan 5 ad. Suzuki tişört
-Kaan TUNA'dan 1 kişiye yol sürüş eğitimi
-Ottimo cafe'den 2 ad. 2 kişilik yemek
-Pepper Mill'den 2 kişilik yemek
-Network music center'den 4'lü cd seti
-Satem temizlikten temizlik seti
-Burakcan film yayıncılıktan 2 ad. 5'li DVD seti
-İpekyol'dan 1 ad. bayan cüzdan
-Neo Club'tan 3 ad. Natuca tişört
-Cerem bilgisyardan 3'lü VCD film seti
-Medical Ercüment'ten 1 kişiye diş taşı temizliği :)
-Kulübümüzden 10 ad. HMK duvar saati
-Kulübümüzden 10 ad. tişört
-Kulübümüzden 3 ad. off-road motosiklet kullanım teknikleri kitabı
-Kulübümüzden 10 ad. HMK kahve kupası
-Kulübümüzden 10 ad. ruhsat kabı
-Kulübümüzden 10 adet enduropale cd'si
-Kulübümüzden 5 ad. Redbull Romaniac cd'si
Evet dostlar, kimseyle yarışmak gibi bir iddiamız yok. Ama mütevazi ve herkesin keyif alacağı bir organizasyon düzenleyip sizlere hoşça bir vakit geçirtmeye, sizleri tanımaya Tosya Dipsiz Göle bekliyoruz. Bir kusurumuz, eksiğimiz olur ise şimdiden de "affola" diyoruz.
Hitit Motosiklet Kulübü Yönetim Kurulu
müslüm baba
17.July.2007, 14:40
Sevgili dostlar, şenliğimize yaklaşık 10 gün kaldı ve gerek yaptığımız toplantılara gelen, gerekse de bize promosyon ve ekonomik olarak destek olan dostlarımızla birlikte işleri toparlamış durumdayız.
Girişte promosyonlarınız ile birlikte cüzi bir ücrete alacağınız biletleri kaybetmiyorsunuz ve Cumartesi akşamı konser aralarında düzenleyeceğimiz çekilişte bir çoğunuz aşağıda yazmış olduğumuz listedeki hediyelere sahip olacaksınız.
]
Hani girişte ücret alınmayacaktı
kubilay
17.July.2007, 15:28
RAPTOR RİDERS
- Girişte vereceğimiz promosyonlar karşılığı sembolik bir ücret alınacaktır. RAPTOR RİDERS sponsör davetlisidir. (sarıkayalar a.ş , moto junior)
[/url]
Herkese selamlar,
Öncelikle girişte sembolik olarak alınacağını belirttiğimiz ücret (5 lira) verilecek promosyonların dahi bedeli olmadığı gibi Hitit Motosiklet Kulübünün cebine de girmeyecektir. Tam tersi promosyonların ücreti kulübümüz tarafından karşılanacak olup girişteki sembolik para sizinde hak vereceğiniz üzere 4 gün boyunca işletmenin yapacağı giderlerine (temizlik, elektrik, su, şenlik için fazladan çalıştıracağı personel, ses düzxeni, müzik grupları vs) cüzi bir katkıdır. Kulübümüzün bu etkinlikte yalnızca organizasyonun duyurulması, promosyonların temini, şenlik alanındaki herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için düzenin sağlanması gibi görevleri olup bu şenlikten herhangi bir kar amacı gütmemektedir. Daha önceleride belirttiğimiz gibi ne kimse ile festival yarıştırma, ne de bir rant peşindeyiz. Amacımız motorsever yeni dostlar edinmek onlarla bir araya gelip yeni dostluklar kurmak. Ayrıca yukarıdaki alıntıda gördüğüm kadarıyla sarıkayalar a.ş ve moto junior'un bu konuda sponsor desteği olacağı vurgulanmış.
Bu durumda da sanırım ücret alınmayacak derken sponsor desteği ile bunun karşılanacağı anlaşılmakta. Bilmem benmi yanlış anladım???
Selamlar, sevgiler...
aidikurt
17.July.2007, 15:36
]
Hani girişte ücret alınmayacaktı
müslüm baba mehmet abi bizim giriş ücretlerini sponsorumuz olan sarıkayalar karşılayacak dedi kubilay beyle ilgili değil.Giriş ücretli ama raptorriders üyelerininkini sponsorlar karşılayacak.
müslüm baba
17.July.2007, 17:03
Bu para işlerinden oldum olası sıkılmışımdır o kadar çok yerde o kadar çok kişiden kazık yedimki inanamazsınız , adama tamire gideriz usta ne vereceğiz diye sorarsın yaw önemlimi kardeşime bak der iş bittikten sonra ufacık bir tamire ver 150 YTL yeter senin için der hadi şimdi gırtlağına sarılıp bu adamı motorun içine sokma.
Bu tür organizasyonları yaparken her şeyi baştan söylemeniz gerekir tabiki orada büyük bir organizasyon var kesinlikle inanılmaz masrafları olacaktır, sizler önder insanlarsınız gerçekten çok zor görevler yapıyorsunuz, insanlar hem yardım etmezler hem de en iyisini isterler, sürekli de eleştirirler, bende zamanında çok organizasyonlar tertip ettim kimseyide mutlu edemedim, şunu öğrendimki bedeli ödenmeyen şeylerin değeri bilinmiyor, giriş ücreti alınacaksa veya başka nereye ne ödenecekse önceden yazılırsa sorun çıkmaz herkes bilerek gelir, bu işlerde sürprizle karşılaşınca tatsızlık oluyor.
kubilay
17.July.2007, 17:24
Hocam çok doğru söylüyorsun, tüm söylediklerine katılıyorum. Gerçektende birileri çıkıp bir şeyler yapmaya kalkar, zamanını harcar, emek verir, millete dil döker, çabalar, didinir ve bu işleri yaparken yardımcı olanların sayısıda inan bir elin parmaklarını geçmez. Ama haklısınız, azda olsa çokda olsa baştan belirtmekte fayda vardı ama bu da az önce dediğim gibi bu kadar işin içinde bizim ihmalimiz. :? Yoksa taaa bilmem nereden gelmiş, masraf etmiş birisi zaten 5 liranın hesabını elbette yapmayacaktır.
Sakın "adama tamire gideriz usta ne vereceğiz diye sorarsın yaw önemlimi kardeşime bak der iş bittikten sonra ufacık bir tamire ver 150 YTL yeter senin için der " gibi algılamayın, çünkü öyle emirvaki etmek değildi maksadımız. :cry:
Bizim tek beklentimiz siz dostlarımızın geldiğinde memnun olarak ayrılması ve bu organizasyonun mali yükünü üstlenecek işletmenin de zarar etmemesi. Çünkü yaklaşık bir sayı tahmin ediliyor ona göre hazırlık yapılıyor, masraflar ediliyor onlarda bu işten memnun kalsın istiyoruz. İnanın bana, kendilerine de "biz bu işten herhangi bir gelir falan beklemiyıoruz, tek isteğimiz bu organizasyona katılanların ve de sizin bu işten memnun kalmanız. Sizlerin memnuniyeti bizlerin memnuniyeti olacaktır" diye belirttim. Ve bu şenlikteki kendi adımıza düşen herşeyi kendi imkanlarımızla, kişisel ilişkilerimizle halledip ne gelecek dostlarımıza, ne işletme sahiplerine yük olmamaya çalışıyoruz.
Umarım gelip de tanıştığımızda sohbet ettiğimizde beni daha iyi anlayacak, hak vereceksiniz.
Selamlar...
iakyurek
17.July.2007, 18:25
heytt beaa varya gelme imkanım neredeyse yok ama o kadar güssel gidiyo ki topic gaza geldim beaaa.
hayırlısı diyelim :cry: :cry:
carvalho
17.July.2007, 18:28
heytt beaa varya gelme imkanım neredeyse yok ama o kadar güssel gidiyo ki topic gaza geldim beaaa.
İsmailim, yaparsın sen bişiler... Birlikte gaz açmayacak mıyız???
iakyurek
17.July.2007, 18:33
İsmailim, yaparsın sen bişiler... Birlikte gaz açmayacak mıyız???
Selçuk kardeşim sen nereye istersen oraya gaz açarım ammmma aile işin içine girince :cry: :cry: :cry:
Halletmeye çalışıyom kardeşim inşallah tosyadayız hep beraber...
ya arkadaslar abiler birisi bana biras yardımcı olabilirmi ben sinoptan gelecemde nasıl gelecem ben oraya motorumda yok zaten gelmesemmi ne anlamadım gitti okan abiyide göremiorum msn lerde bu aralar :) vala böle giderse benim işde yatacak gibi birisi yardımcı olursa msn den falan konussam az bi iyice bi bilgi alsam cok iyi olacak benim için :S
aslanburclu
17.July.2007, 19:41
bide şu geliş yollarını kroki ve yol haritası gibi belirtseniz
müslüm baba
17.July.2007, 19:49
Hocam çok doğru söylüyorsun, tüm söylediklerine katılıyorum. Gerçektende birileri çıkıp bir şeyler yapmaya kalkar, zamanını harcar, emek verir, millete dil döker, çabalar, didinir ve bu işleri yaparken yardımcı olanların sayısıda inan bir elin parmaklarını geçmez. Ama haklısınız, azda olsa çokda olsa baştan belirtmekte fayda vardı ama bu da az önce dediğim gibi bu kadar işin içinde bizim ihmalimiz. :? Yoksa taaa bilmem nereden gelmiş, masraf etmiş birisi zaten 5 liranın hesabını elbette yapmayacaktır.
Sakın "adama tamire gideriz usta ne vereceğiz diye sorarsın yaw önemlimi kardeşime bak der iş bittikten sonra ufacık bir tamire ver 150 YTL yeter senin için der " gibi algılamayın, çünkü öyle emirvaki etmek değildi maksadımız. :cry:
Bizim tek beklentimiz siz dostlarımızın geldiğinde memnun olarak ayrılması ve bu organizasyonun mali yükünü üstlenecek işletmenin de zarar etmemesi. Çünkü yaklaşık bir sayı tahmin ediliyor ona göre hazırlık yapılıyor, masraflar ediliyor onlarda bu işten memnun kalsın istiyoruz. İnanın bana, kendilerine de "biz bu işten herhangi bir gelir falan beklemiyıoruz, tek isteğimiz bu organizasyona katılanların ve de sizin bu işten memnun kalmanız. Sizlerin memnuniyeti bizlerin memnuniyeti olacaktır" diye belirttim. Ve bu şenlikteki kendi adımıza düşen herşeyi kendi imkanlarımızla, kişisel ilişkilerimizle halledip ne gelecek dostlarımıza, ne işletme sahiplerine yük olmamaya çalışıyoruz.
Umarım gelip de tanıştığımızda sohbet ettiğimizde beni daha iyi anlayacak, hak vereceksiniz.
Selamlar...
Kubilay kardeşim inanın ben sizi çok iyi anlıyorum bu işler çok zor sizleri kutluyorum medeni cesaret diye buna denir.
yenikoylu_ua
17.July.2007, 19:55
ya arkadaslar abiler birisi bana biras yardımcı olabilirmi ben sinoptan gelecemde nasıl gelecem ben oraya motorumda yok zaten gelmesemmi ne anlamadım gitti okan abiyide göremiorum msn lerde bu aralar :) vala böle giderse benim işde yatacak gibi birisi yardımcı olursa msn den falan konussam az bi iyice bi bilgi alsam cok iyi olacak benim için :S
Arkadaşım arabaylamı gelicen yoksa otobusmu düşünüyorsun eğer araban varsa vur İstanbul yoluna yolda gördüğün Tosya tabelalarını takip et gerisi kolay yok otobusle geliyosan gel Tosyaya kadar alırız bi şekilde seni oralardan hatta belki dolmuş bile olabilir Tosya dan dipsiz göle malum festival
ben otobusle gelecemde ımmm nasıl desem şimdi kastamonu merkese geldim diyelim ordan dolmus falan yokmus tosyaya bi de ben 27 si aksamı sinopa donmem lazım işler cok var benim anca izin koparabildim kalacak yer falan nasıl oluor nasıl gidior öğrenmem lazım anlatabildimmi bilmiorum :)
yenikoylu_ua
17.July.2007, 20:00
O konuda yardımcı olamıcam çünkü zaten biz 27 sinde akşam yola çıkıp geliyoruz
hımm anladım cok saol bende 26 sında gelip 27 si aksamı geri dönmeyi düşünüorum cunku işler falan iyice yoğunlaştı nasıl yapcam ne etcem hiç bilmiorum yaws offfss....
aslanburclu
17.July.2007, 20:02
Arkadaşım arabaylamı gelicen yoksa otobusmu düşünüyorsun eğer araban varsa vur İstanbul yoluna yolda gördüğün Tosya tabelalarını takip et gerisi kolay yok otobusle geliyosan gel Tosyaya kadar alırız bi şekilde seni oralardan hatta belki dolmuş bile olabilir Tosya dan dipsiz göle malum festival
hayda adama bak ya sanki kırk yıllık tosyalı nasılda davranıyo hadi banada tarif et bende çankırının yapraklı kazasından gelecem :lol: :lol: :lol: simdi söyle bakalım kaç km. nasıl gelecem yollar toprakmı çakılmı asfaltmı ... :P :P :P :P sepetli mötürle gelsem kaç saatte orda olurum arabayla gelsem lastiklerim eskirmi :P :P :P sonra girişte regalci olarak kabul ederlermi bide dipsiz göl tosyaya hatta anayoldan 15 km falan içerdemi vs.vs hadi cevapla şuna bak ya adam işi gücü bırakmış bodrumdan yazıyo duruyo :P :P :P ha bide bodrumdasın bülent ersoy bodrumda nikahlanmış doğrumu :lol: :lol: :lol: :lol:
ya belki aranızda bilen birisi vardır diye sölediydim ben keşke sölemeseydim
yenikoylu_ua
17.July.2007, 20:09
O nedemekk arkadaşım tabiki sorucan burda yardımlaşmak için varız.Konuda emeği geçen motojunior zaten Tosyalı o daha hakimdir konuya bi ara istersen
Komtanım nikah olduğu için burdayım zaten ayıptır sölemesi nikah şahidiydim gelinin :P :P :P :P :P :P :P
aslanburclu
17.July.2007, 20:09
ya belki aranızda bilen birisi vardır diye sölediydim ben keşke sölemeseydim
ya abicim sen ne alınıyon anlıyan anlamıştır saten allah allah sana sözüm yok hani o küpeli varya o tophanelimi feriköylümü yeşilköylümü ,çengelköylümü ahh uuhhhhh köylümü herneyse işte o köylü işte :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
neyse arkadaslar saolun genede olmayacak galiba belki baska bi yerde baska sefere gelme imkanım olur galiba....
yenikoylu_ua
17.July.2007, 20:13
Komtanım bi tek tophaneyi tutturmuşsun arada ilkokul yıllarım orda geçti
aslanburclu
17.July.2007, 20:14
ya ros kardeşim olmıyacak ne var sen sinoptan gelecen o istikametten tosyayı geç anayoldan devam et tosya çıkışınnda dipsiz göl işaretli levhaları göreceksin göremem deme muhakkak göreceksin işaretlere göre devam ettt. işte bu kadar hala anlamadım deme
ya ben anladımda otobusle gelecem kastamonu merkese ordan falan neylen gelecem hani dolmus molmus bişi varmı orlara giden ama sanırsam yok ne bilim işte...
aslanburclu
17.July.2007, 20:20
ya ben anladımda otobusle gelecem kastamonu merkese ordan falan neylen gelecem hani dolmus molmus bişi varmı orlara giden ama sanırsam yok ne bilim işte...
kastamonu içerde kalır ist.istikametine gelen araçlara bin dipsiz göl levhasının önünde in. bizim tayfadan biri muhakkak alır seni yawwww motojinıurun tlf.nunu yaz bi köşeye 05323148789
yenikoylu_ua
17.July.2007, 20:35
oke saol
Aslında gelişini 28 ine ayarlasan bizde yüzyüze tanışmak isterdik.Malum çogunluk cumartesi orda oluyo ama iş daha önemli tabi
yaws bizim yat var su an dukkanda cıkarmamız lazım ağustosun baslarına doğru işte 26 sında falan elektrik tesisatları doseenecek benim bi işim yok o gun 27 si aksamıda geri dönerim dedim ben gene işime devam ederim dedim 2001 den beri yatı hala cıkaramadık :) o yüzden yani dediğin gibi haklısın keşke öle olsa ama işte bilmiorum o gunler boşum ben onun için gelebilirim dediydim bakalım ne olacak bende hiç bilmiorum
jashuaa
18.July.2007, 00:21
selamlar arkadaşlar
bende aranıza yeni katılmış hatta eskişehir organizasyonunu kaçırmış biri olarak bu organizasyona katılamyı çook istiyorum.
ama kendi başıma eskişehirden gelmem pek mümkün değil. eskişehirden katılmayı düşünenler varsa bi ses versin emrah komutanımmm sen gidicekmisin???
ToMCaT
18.July.2007, 00:42
selamlar arkadaşlar
bende aranıza yeni katılmış hatta eskişehir organizasyonunu kaçırmış biri olarak bu organizasyona katılamyı çook istiyorum.
ama kendi başıma eskişehirden gelmem pek mümkün değil. eskişehirden katılmayı düşünenler varsa bi ses versin emrah komutanımmm sen gidicekmisin???
Kardeş ben kısmetse gidicem ama o tarihte izinde olacağım için eskişehirden gitmeyeceğim. buradan katılıyor olsam bir ekip yapardık ama maalesef..Emrah ın planı tam belli değil ama sen onunla bir konuş. belki olumlu düşünebilir...
jashuaa
18.July.2007, 00:45
tamam ayhan abi ben zaten komutanıma bugun yarın bir cay icmek icin ugrayacagım. inşallah oda gelir. başka bildiğin birileri varmı eskişehirden gelmeyi düşünebilecek?
bir soru daha : bu sadece regalcileri kapsayan bir organizasyon değil dimi :!:
ToMCaT
18.July.2007, 00:49
ya ros kardeşim olmıyacak ne var sen sinoptan gelecen o istikametten tosyayı geç anayoldan devam et tosya çıkışınnda dipsiz göl işaretli levhaları göreceksin göremem deme muhakkak göreceksin işaretlere göre devam ettt. işte bu kadar hala anlamadım deme
Yav Yaşar baba ne kadar güzel anlatıyosun :cheesy: bi de bana Tokat dan nasıl geliceğimi yazsana çok memnun olurum :lol: :lol: :lol:
aslanburclu
18.July.2007, 00:55
sana her yol serbest hatta ordan gecen doğu kuryelaerine bin tam d.gölün üzerinde c-130 veya 160 ın yan kapısından sallan aşağı korkma biz tutarız seni aşağıdan ha
handojoe
18.July.2007, 01:02
yaws bizim yat var su an dukkanda cıkarmamız lazım ağustosun baslarına doğru işte 26 sında falan elektrik tesisatları doseenecek benim bi işim yok o gun 27 si aksamıda geri dönerim dedim ben gene işime devam ederim dedim 2001 den beri yatı hala cıkaramadık :) o yüzden yani dediğin gibi haklısın keşke öle olsa ama işte bilmiorum o gunler boşum ben onun için gelebilirim dediydim bakalım ne olacak bende hiç bilmiorum
selam ROS dostum biraz özel olacak ama sinopta bir çlingir (anahtarcı nalburda olabilir) dükkanı işleten ERDİNÇ ÖRS isimli bir asker arkadaşım var.
sinop küçük yerdir diyerekten sordum hani tanıyormusun.
HANDO silah arkadaşlarını hatırladı... :)
hımmm vala doğrudur ama tanıyamadım görsem kesin bilirim yani tanımasamda görmüşlüğüm vardır dediğin gibi küçük yer burası
ToMCaT
18.July.2007, 01:38
sana her yol serbest hatta ordan gecen doğu kuryelaerine bin tam d.gölün üzerinde c-130 veya 160 ın yan kapısından sallan aşağı korkma biz tutarız seni aşağıdan ha
O zaman boş yere paraşüt alıp ağırlık yapmayım ben... bu sıcakta çekilmez :D
aslanburclu
18.July.2007, 01:45
O zaman boş yere paraşüt alıp ağırlık yapmayım ben... bu sıcakta çekilmez :D
yaw akıllı ol al paraşütünü yanına bulunsun hiç olmadı çadır niyetine kullanırsın.... hatta bizim pilotlara güven olmaz tutar alakasız bir yerde geldik hadi atla falan derler :P :P :P :P :P :P
selamlar arkadaşlar
ama kendi başıma eskişehirden gelmem pek mümkün değil. eskişehirden katılmayı düşünenler varsa bi ses versin emrah komutanımmm sen gidicekmisin???emrah komtanım gelecek.... hiç merak etmeyin..... benim misafirim olarak gelecek.... ben bilirim gelir.. kimseyi kırmak istemess....
Eskişehir, Ankara, Samsun olarak çıkartma yağacağız Tosya dağlarına ormanlarına. Bakın gelince sayın İstanbul dan fazla olmazsak o zaman tüm biralar Okan dan. Mersin i de saymadım daha Kino Baba ve ekibi zaten geliyor.
ilkerkoparal
18.July.2007, 11:12
okanım aksu abi ne diyor işin içine idda girdi bak şimdi. ama biliyorsun ben bira içmem (içerimde rakının üzerine cila niyetine ona göre)
yenikoylu_ua
18.July.2007, 11:19
Eskişehir, Ankara, Samsun olarak çıkartma yağacağız Tosya dağlarına ormanlarına. Bakın gelince sayın İstanbul dan fazla olmazsak o zaman tüm biralar Okan dan. Mersin i de saymadım daha Kino Baba ve ekibi zaten geliyor.
Ey istanbul duydunuzmu bakın biraların sponsörüde bulundu hadi eller havaya :lol: :lol: :lol: :lol:
ilkerkoparal
18.July.2007, 11:21
abi şu gece olayını netleştirelim artık diyorum msn adresine beni ekle konuşalım ilkerkoparal@hotmail.com
jashuaa
18.July.2007, 11:39
aksu abi selamlar.
dediğim gibi ben eskişehirden gelmeyi düşünüyorum ama eskişehirden şuan için başka gelen yok.
ben ankaraya gelsem ordan beraber gidermiyiz??
kubilay
18.July.2007, 11:43
Secgili dostlar, Ankara'dan Cuma akşamı iş çıkışı gelecek olanlar var arzu ederseniz onlar ile birliktede yola çıkabilirsiniz.
Kubilay kardeş bizler şimdilik 3 kişi yani 3 Regal ci Cuma akşamı çıkmayı düşünüyoruz. Siz nerde saat kaçta toplanacaksanız yazın biz de oraya gelelim. Sayımızda artış olur eksilme olmaz. Cumartesi sabahdan da gelecek arkadaşlar var Ankara dan.
müslüm baba
19.July.2007, 10:41
Bendemi Ankaradan gitsem
speedygonzales
19.July.2007, 11:12
Sen daha düşüne dur baba, ben çarşambadan , Ankara'lı Raptorcuların yanına gidicem. Bi dee, rotaya bak ;
İzmit, Bolu, Abant, Mudurnu, Nallıhan , Çayırhan, Beypazarı, Ayaş, Anakara !
Mehmet abimler karşılıcak , orda 1 gün takılıp,hep beraber Tosya yolları taştan yapçaz...
Artçı yok , öncü yok ! Hepsi benim !
Siz de takılın işte... :evil: :evil: :evil:
BİRİ ARTIK CİDDEN BENİ DURDURSUNNNNNNNNNNNN! :twisted: :twisted: :twisted:
müslüm baba
19.July.2007, 11:19
Sen daha düşüne dur baba, ben çarşambadan , Ankara'lı Raptorcuların yanına gidicem. Bi dee, rotaya bak ;
İzmit, Bolu, Abant, Mudurnu, Nallıhan , Çayırhan, Beypazarı, Ayaş, Anakara !
Mehmet abimler karşılıcak , orda 1 gün takılıp,hep beraber Tosya yolları taştan yapçaz...
Artçı yok , öncü yok ! Hepsi benim !
Siz de takılın işte... :evil: :evil: :evil:
BİRİ ARTIK CİDDEN BENİ DURDURSUNNNNNNNNNNNN! :twisted: :twisted: :twisted:
Ahhh ah bekarlık işte ne diyeyim şimdi ben sana
Tosya nın yolu Ankara dan geçer. Yani aklın yolu birdir gibi birşey. Müslüm kesin gelir de düğerlerini bilemem ama gelene de kapımız açık elimizden geleni yaparız.
Samsun dan da acemiler gelecekmiş emme Angara ya gelemezler kelebekler, ha belki arabayla gelir o başka.
Spedy Angara nın altını üstüne getirebilirsin sana her şey serbest. Burdan da Tosya ya beraber gitmek de ne şenlikli olur ki sorma. Hatta Hitit motor ile de birleşip bir motosiklet ordusu da oluşabilir.
Ben demedimmi Ankara İstanbuldan çok sayıda katılımı sağlayacak diye.
jashuaa
19.July.2007, 11:28
aksu abi büyük ihtimal bende eskişehirden ankaraya gelicem sizle gitmek için çünkü burdan kimseyi bulamadım :(
speedygonzales
19.July.2007, 11:31
AAAAAA, bakın bi geliim de , Öcü'ye son yapacağım bombayı görünnn !
Demiş ya Aksu abim, "Ankara'nın altını üstüne bi getirem bakam ! :twisted: :twisted: :twisted:
aksu abi büyük ihtimal bende eskişehirden ankaraya gelicem sizle gitmek için çünkü burdan kimseyi bulamadım :(
Tamam dostum perşembe belli olur cuma akşamı veya cumartesi sabah gideceğimiz, sende ona göre ayarlama yaparsın.
Ancak Emrah ve Ayhan komutanlardan izin al yoksa aramız bozulur bizim ekipten adam çalıyorsun diye. Yoksa bak Eskişehir çıkışı Jandarma çevirir seni benden söylemesi.
kubilay
19.July.2007, 11:39
Mehmet hocam Cuma akşamı yola çıkacak olan çok gibi bizde ama tam nereden hareket edeceklerini bilmiyorum. Belli olsun size haber veririm.
ilkerkoparal
19.July.2007, 11:45
VAKİT YAKLAŞIYOORRRRRR. YOL YAPMAK LAZIMMMMMM
Mehmet hocam Cuma akşamı yola çıkacak olan çok gibi bizde ama tam nereden hareket edeceklerini bilmiyorum. Belli olsun size haber veririm.
Tamam Kubilay arkadaşım teşekkürler. Hitit Motosiklet sitesine de yazmıştım bir iki kelime. Sizden toplanma yeri ile ilgili detayları belli olunca öğreniriz.
ŞŞŞŞŞ... BEN PERŞEMBE ÖĞLEN ORDAYIM.....BİRİ BENİ TIRMALASIN.....AMAN DURDURSUN DİİCEEDİM...... :P
kubilay
19.July.2007, 14:26
Okan kardeş perşembe ilk gelen 3 kişiden biri sen olursunumarımda hediyelerini kaparsın. :cheesy:
Okan kardeş perşembe ilk gelen 3 kişiden biri sen olursunumarımda hediyelerini kaparsın. :cheesy:O ZAMAN ÇARŞAMBA GÜNÜ GELİİM.. GARANTİ OLSUN....EHİEHİEHİ...
kubilay
19.July.2007, 14:56
Bu iyiydi bak :cheesy:
yenikoylu_ua
19.July.2007, 15:15
Vay be bu ne hız gene beş Raptor gücündemi gelcen
Vay be bu ne hız gene beş Raptor gücündemi gelcenbu sefer harbi raptor gücüyle gelecem.... geçen sefer yarıldım yavv.. ne kadar benzinci varsa uuradık yolda... :twisted: :twisted:
aslanburclu
19.July.2007, 20:14
la bu tosyalılar ne vercek anca bi torba pirinç verirler oda kırık cinsinden :P :P :P
sancezz
19.July.2007, 21:31
yaa dostlar o kadar gelmek ıstıyrm tosyaya ama ızın vermedıler patron mılletı degılmı sevkıyatı ıslerı aksayınca para hesabına oturyrlar yokmu oyle ozel soforluk kurtarın benı yaa paranın gozu kor olsun gonlu hep acık ve benı gorsun :lol:
yenikoylu_ua
19.July.2007, 21:37
Cumartesi pazar ne işiymiş bu hiçmi tatil yok gerçi özel şöförlük daha kötü be kardeşim ben yaptım zamanında hala yapan arkadaşlarım var ne gece ne gündüz ne cumartesi ne pazar alo diyince kapıda isterler iyi düşün bence
sancezz
19.July.2007, 21:40
hadı yaa dostum bak orasını dusunuyorumda aslında pek sıcak bakmıyorum cumartesı aksam paydos kamyonumla evıme donebılıyom pazartesı sabaha kadar karısaanım yok gercı ama napalım yaa bazende ısyan edıyorum bızım ıs rahat gorunsede ınan cok yorucu yaptıgına gore cok ıyı bılırsın saol :cheesy:
yeşilkapak
21.July.2007, 00:54
Ben gelemicem ama motorum gelse olurmu acaba
yenikoylu_ua
21.July.2007, 17:27
Ben gelemicem ama motorum gelse olurmu acaba
Olmamı olur tabi
çarşamba gününden gelenler ön teker kaldırsın..... :P :P :P :P
aslanburclu
21.July.2007, 21:33
la napcan allahın dağında kaç gün yaw sivriler yer bitirir :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P
ilkerkoparal
22.July.2007, 20:32
komutanım sen ne gün çıkıyordun yola
la napcan allahın dağında kaç gün yaw sivriler yer bitirir :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :Psinek ilaçları promosyon dağıtılacakmış.. yaşar baba....ehehehe...
lunatic
22.July.2007, 22:22
Yok promosyonla değil ama çekilişleymiş. İstersen 5YTL verip ekstra bilet alırsınız şansınız katlanır walla.
siyahus
22.July.2007, 22:38
Bende gelmeyi çok istiyordum Tosya gezisine ama , kankam evleniyor ve benim arabayı gelin arabası yapıcaz , pazargünü sabah 9 gece 01:00 (eve teslim) e kadar şöförlük yapıcam. cuma gelsem cumartesi dönmek olmaz . Yolda ölürüm kesin. Çok üzüldüm bu kötü tesadüfe :(
carvalho
24.July.2007, 09:59
Şimdiii
İstanbul ekibi,
Cuma akşam yola çıkmayı planlayan grup, aynı fikirde misiniz?
Benim gibi cumatresi yola çıkmayı planlayan arkadaşlar, kaçta yola çıkmayı planlıyorsunuz.
Ben, 5'te yola düşecem, bilgilerinize.
Berceste'de kahvaltı molası. Sonrasında belki bir-iki mola daha, express Tosya...
Birlikte gitmek isteyen arkadaşlarla carrefour'da buluşabiliriz. Eğer gelen yoksa ben Küçükyalı'dan basacam...
Birlikte gitmek tercihimdir tabii...
Yol çok uzun, fazla oyalanmaya gelmez. Kapıdağ'a 9 saatte varmıştık :)
ilkerkoparal
24.July.2007, 10:00
selçuğum katıl bize burhanda bizle geliyor ertesigün bolca vaktimiz olur. bu arada berceste nerde
selçuğum katıl bize burhanda bizle geliyor ertesigün bolca vaktimiz olur. bu arada berceste nerdeotobanda.... :)
müslüm baba
24.July.2007, 10:04
Berceste boluya gelmeden otoban üzerindeki yermiydi yoksa Bolu dağındaki yermiydi karıştırdım,eğer bolu dağındaysa boş ver yeni tüneli kullan daha az risk var.
carvalho
24.July.2007, 10:05
selçuğum katıl bize burhanda bizle geliyor ertesigün bolca vaktimiz olur. bu arada berceste nerde
Berceste, Kaynaşlı turnikelerden çıkışta var, ama o zaman bolu dağını tırmanmak gerekiyor. Bir de Bolu'ya gelmeden TEM üzerinde var diye biliyorum.
Siz kaçta çıkacaksınız yola İlker???
ilkerkoparal
24.July.2007, 10:06
akşam saat 9 da yola vurucaz sabah 4-5 gibi ordayız vurur kafayı 9 kadar yatarız mis tüm gün bizim göle gireriz aksiyon yaparız. bak kalabalıkta çıkıyoruız
müslüm baba
24.July.2007, 10:19
Gece yolculuk yapacakları yeniden uyarıyorum kesinlikle orjinal farınızla yola çıkmayın,20 YTL ye yenileniyor, reflektörlü mont veya şerit reflektör takın,kask vizörünüz çizik olmasın ve temiz olsun.
Gerededen sonra yol gidiş geliş ve bazı yerlerde mucır ve işaretsiz keskin virajlar var çok dikkatli gidin, solayacağınız araçların arkasına çok sokulmayın çünkü bir leşi ortalıyor olabilirler,eğer çok yakın seyretmek zorundaysanız mutlaka öndeki aracın tekerlek izinden gidin, köpek leşi veya çukur önünüze aniden çıkabilir, kamyonlardan düşebilecek taşlar takım levye veya yük parçaları çok tehlike yaratabilir,araç sollamalarını mümkün olduğunca hızlı gerçekleştirin.
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER.
carvalho
24.July.2007, 10:20
Cuma ola hayrola İlkerim. Bakıcaz, 40 derece sıcakta gitmektense akşam serinliğinde, dostlarla gitmek tabii ki daha iyi...
Gündüz yol yapmanın keyfi de başka.
carvalho ikilemde kaldı :frown:
ilkerkoparal
24.July.2007, 10:30
HAVA ÇOK SICAK YOL UZUN GÜNDÜZ TEK ÇEKİLMEZ KARDEŞİM GEL DERİM KATIL BİZE. MÜSLÜM ABİM ENDİŞENE KATILIYORUM VE ÇOK ÖNEMLİ TEDBİR KARARLARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. AMAÇ BOLCA HOŞ VAKİT GEÇİRMEK. AMA ÖNCE TEDBİR SONRA DİKKAT VE BİRDE ALLAH'IN İZNİYLE VARICAZ İNŞALLAH KAZASIZ BELASIZ. DUALARIMIZ TÜM MOTORCULARIN KAZASIZ BELASIZ YOL YAPMASINDAN YANA...
iakyurek
24.July.2007, 10:59
kardeşlerim hepinizi iyi yolculuklar. bilirsiniz beni aranızda olamamak ve yol yapamamak şimdiden sıkıntı verdi bana. :cry: :cry:
bu haftasonu maalesef çok çok özel bir sebepten dolayı gelemiyorum... bol bol foto yapın ki gelemediğime pişman olayım :P :P :mrgreen: :mrgreen:
ilkerkoparal
24.July.2007, 11:01
İSMAİLİM ERGÜN KALAYAI GEÇİYOR GELMEYENE BİLİRSİN!!!
iakyurek
24.July.2007, 11:02
bilirim kardeşim. ama o çok çok özel sebebi Ergün biliyo o yüzden pek bişi diyceğini zannetmiyorum sıyırdım annıycan :cheesy: :cheesy:
Ergünle sonaa ilgilencem :P :mrgreen: :mrgreen:
ilkerkoparal
24.July.2007, 11:03
EYVALLAH DOSTUM ÇARŞAMBA GÖRÜŞÜRÜZ OZAMAN
speedygonzales
24.July.2007, 11:16
bilirim kardeşim. ama o çok çok özel sebebi Ergün biliyo o yüzden pek bişi diyceğini zannetmiyorum sıyırdım annıycan :cheesy: :cheesy:
Yaw ii güzel de , yine de hani nası yapsak da uydursak diye düşünmüyo diiilim ! :? :? :?
Şaka bi yana , hayırlısı kardeşim...
Nasıl olsa , ben yine milleti geldiklerine pişman ederim !! :evil: :evil: :evil: :evil:
iakyurek
24.July.2007, 11:30
EYVALLAH DOSTUM ÇARŞAMBA GÖRÜŞÜRÜZ OZAMAN
Eywallah kardeşim. çarşamba yanınızdayım..
yenikoylu_ua
24.July.2007, 11:48
Yaw ii güzel de , yine de hani nası yapsak da uydursak diye düşünmüyo diiilim ! :? :? :?
Şaka bi yana , hayırlısı kardeşim...
Nasıl olsa , ben yine milleti geldiklerine pişman ederim !! :evil: :evil: :evil: :evil:
Nası yani fare ilacı koyarım biralarının içine :P :P :P
infinitedreams
24.July.2007, 11:49
Cuma ola hayrola İlkerim. Bakıcaz, 40 derece sıcakta gitmektense akşam serinliğinde, dostlarla gitmek tabii ki daha iyi...
carvalho ikilemde kaldı :frown:Aynen söylediklerini düşünüyorum ben de Selçuk. Gündüz sağı-solu göre göre gitmek var. 40 derecede olsa hava tenimizi yaka yaka sürmek var.
...ama nispeten kalabalık bir grupla gecenin bir yarısı çorba içebileceğimiz bir yerde mola vermek, sonu yokmuş gibi görünen asfaltta karanlığa sürmek de var.
Bunu yarın bir konuşalım.
(Heyecan)
carvalho
24.July.2007, 13:03
carvalho ikilemde kaldı :frown:Aynen söylediklerini düşünüyorum ben de Selçuk. Gündüz sağı-solu göre göre gitmek var. 40 derecede olsa hava tenimizi yaka yaka sürmek var.
...ama nispeten kalabalık bir grupla gecenin bir yarısı çorba içebileceğimiz bir yerde mola vermek, sonu yokmuş gibi görünen asfaltta karanlığa sürmek de var.
Bunu yarın bir konuşalım.
(Heyecan)
Cuma izine çıkacağımdan, bizim koordinatörün de yarın izne çıkacağından dolayı işler fena yoğun ve ben maalesef katılamıyorum yarınki buluşmaya.
Nihat, eğer gündüz gitmeye karar verirsen birlikte gideriz. Sabah 4:30 yahut 5 gibi gaz açtık mı hem serinlikle gideriz, hem gündüz keyfiyle... Bir gün öncesinden de istirahatimizi yapmış oluruz zaten...
Telefonlaşırız...
MotoJunior
25.July.2007, 17:25
arkadaslar eger bolu tünelini kullanmazsanız kaynaslı akakabe tesisleride olur. berceste rampaya saraken sağ tarafta.
ben sabah 6 da çıkıyom millet... hadi hepinize iyi yolculuklar....perşembe gelenler olursa kafa dinlerler.. geç gelen samataya kalır .. yorgunluktanda bi sey anlamadan muhabbet biter....perişan perişan geri dönerler...
carvalho
25.July.2007, 18:02
ben sabah 6 da çıkıyom millet... hadi hepinize iyi yolculuklar....perşembe gelenler olursa kafa dinlerler.. geç gelen samataya kalır .. yorgunluktanda bi sey anlamadan muhabbet biter....perişan perişan geri dönerler...
Patron adamsın tabi, rahat rahat konuşuyon :P
Fırsatım olsa gelmez miyim toprağım ama mecburiyet işte bir yerde...
Pazar Samsun'a dönecez biz de... Bir motür bir araba...
yavv carvalhom selçuğum.. valla sıcaklardan rutubetten bıktım terk edecem buraları en sonunda....bana kalsa bu akşam dan çıkacam da hanıma laf geçiremiyoss.. :(
yavv carvalhom selçuğum.. valla sıcaklardan rutubetten bıktım terk edecem buraları en sonunda....bana kalsa bu akşam dan çıkacam da hanıma laf geçiremiyoss.. :(
Senin gücün yetermi hanıma laf geçirmeye, yanında kedi gibi duruyon sessiz ve utangaç.
Senin gücün yetermi hanıma laf geçirmeye, yanında kedi gibi duruyon sessiz ve utangaç.ahan yine başladık... :P :P yok yavvvv.. gidince kimse olmass canımıs sıkılır diye erken çıkmayalım diyo ......ulaaaa....aazımdan bişi kaçırmaya gelmiyo yaa... :lol: :lol: :lol: :lol:
Açık vermeyecen abi biz burda boşa pusuda beklemiyoz, bazen sahte hacker avlıyoz bazen de ağzından laf kaçıranları.
müslüm baba
25.July.2007, 18:22
Arkadaşlar ben cuma sabah çıkıyorum, başka cuma günü sabah çıkacak varmı.
yenikoylu_ua
25.July.2007, 18:42
Baba patron izin vermiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo
müslüm baba
25.July.2007, 19:25
Baba patron izin vermiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo
Sen şu patronunun telefonunu ver bana bak senden nasıl özür dileyecek yarın ve sana hemen izin verecek hemde ücretli,ayrıca yol masraflarını da karşılayacak. :mrgreen: :mrgreen:
infinitedreams
25.July.2007, 19:32
Sen şu patronunun telefonunu ver bana bak senden nasıl özür dileyecek yarın ve sana hemen izin verecek hemde ücretli,ayrıca yol masraflarını da karşılayacak. :mrgreen: :mrgreen:Bu uygulama her üye için geçerli midir?
Eğer öyleyse ben de yararlanmak istiyorum.
Sen çok yaşa Müslüm Baba.
müslüm baba
25.July.2007, 19:59
Hizmette sınır yok
agresus
25.July.2007, 20:59
Sen şu patronunun telefonunu ver bana bak senden nasıl özür dileyecek yarın ve sana hemen izin verecek hemde ücretli,ayrıca yol masraflarını da karşılayacak. :mrgreen: :mrgreen:Bu uygulama her üye için geçerli midir?
Eğer öyleyse ben de yararlanmak istiyorum.
Sen çok yaşa Müslüm Baba.
olm senin patronun gözü biraz zor korkar kanaatindeyim... belki Bush falan arasa diicem ama... yok yok... son dönem onunlada arası çok ii diil....
Dün yapılan baba oğul toplantısı sonucunda ile ben gelemiyorum arkadaşlar ve abilerim ...
Dün buluşmadan sonra eve dönerken Ozan arkadaşımızın başınada ufak bi kaza geldi ...
aslında bizden kaynaklandı tamamen ... basmayıp ortaya alsaydık bişey olmazdı ...
ilker ben ozi üçümüz devam ediyorz saat gec olduğu için ole kafamıza göre gidiyoruz neyse ...
ben cevizlibağ sapağına gelince hızımı artırıp ilker ve oziye selam verip girdim sapaktan ...
yan yol ve E-5 yan yana bariyer ayırıyor ...
ilker devam ediyodu onu gördüm neyse ozana bakıyorum yok...
dedim bakım nerde bu durmak zorunda kaldım ...durduğum yerde tam travestilerin müşteri beklediği yer... :oops:
(içimden walla müşteri değilim abi falan diyorum bi yandan...hayır o değil hepsi çam yarması hadi bi motor fantezisi yapalım deseler zıctım :cry: )
bakıyorum E-5 kimse yok 2-3 dakka bekledim ozan yok...
dedim kamyonun solunda gitti heralde ondan göremedim ..
çünkü ayrıldığım sapakla durduğum yer arası 600 metre falan..ozanın o kadar sürede gecmemesi imkansız ..
velasım ozanın benzin bitiyo, o panik rezerveye alamıyo motoru kamyonlar falan derken sağamı cekti solamı durdu bilmiyorum ...
elini motor bloğuna mı artık nereye soktuysa yakmış elini ...
motor süremediğini soyledi, kastomonuyada gelemeyecmiş...
yenikoylu_ua
26.July.2007, 13:03
Sen şu patronunun telefonunu ver bana bak senden nasıl özür dileyecek yarın ve sana hemen izin verecek hemde ücretli,ayrıca yol masraflarını da karşılayacak. :mrgreen: :mrgreen:
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Şa ka maka hayırlı yolculuklar dilerim biz daha geç çıkıcaz yola dipsizgölde görüşmek dileğiyle
Denizim çok üzüldüm ya bak Müslüm baba benim patronla görüşecekti hakkımı sana devretsem bi babayla görüştürsek etkili olurmu acaba
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Şa ka maka hayırlı yolculuklar dilerim biz daha geç çıkıcaz yola dipsizgölde görüşmek dileğiyle
Denizim çok üzüldüm ya bak Müslüm baba benim patronla görüşecekti hakkımı sana devretsem bi babayla görüştürsek etkili olurmu acaba
abi sanmam ha motoru bırakayım gideyim desem güle güle git gel olum der ..
tek korkusu motor yani onun...
müslüm baba
26.July.2007, 13:38
Deniz bu nasıl iş be kardeşim Ozan çok mu acemi nasıl yakar elini, sonra motorun benzini küt diye bitmezki Km leri sıfırlamıyormusunuz 300 Km de benzin alınacağını söylemedinizmi, üzüldüm yani.
Deniz gelebilseydin iyi olurdu. grubu canlandırıyordun.
İstanbul şimdi ne oldu şöyle bir liste yapın Cuma sabahdan Akşamdan Cumartesi sabahdan gidecekler diye de kim geliyor kim gelmiyor bilelim. Biz Ankara dan yine kaldık 2-3 kişi
müslüm baba
26.July.2007, 14:00
Yarın sabah bir tek ben çıkıyorum yola kimse yok
aidikurt
26.July.2007, 14:08
geceee olum sattın cok adisin yav ulan kac yasşına geldin bi yere giderken babadanmı izin alıyon hala kepekli erkek seni.
ozzy geçmiş olsun kardeşim.
Deniz bu nasıl iş be kardeşim Ozan çok mu acemi nasıl yakar elini, sonra motorun benzini küt diye bitmezki Km leri sıfırlamıyormusunuz 300 Km de benzin alınacağını söylemedinizmi, üzüldüm yani.
Deniz gelebilseydin iyi olurdu. grubu canlandırıyordun.
müslüm baba cok acemi değil ama nasıl yaptı bende anlamadım..
250 de yedeğe düşmüş ...
geceee olum sattın cok adisin yav ulan kac yasşına geldin bi yere giderken babadanmı izin alıyon hala kepekli erkek seni.
ozzy geçmiş olsun kardeşim.
alper dün gülçin, kubilay abi falan konuştuk ...
rızasını almadan cıkmak istemiyorum ...
dün 1:30 gibi eve gectim tam konuşamadım ...
akşam erken gidip sınavdı şuydu buydu diye güzel bi ağlıcam artık...
bilmiyomusun sizle motor sürdüğümde ne kadar mutlu oluyorum niye satayım ..
biliyosun yol molda fark etmez bana ...
aidikurt
26.July.2007, 14:21
olup ne yap et ikna et eskişehire nasıl geldin burayada gelirsin
(rızasını almadan cıkmak istemiyorum ... ) :P :P
yenikoylu_ua
26.July.2007, 14:21
Hadi hayırlısı şansın bol olsun inşallah izin verir
İstersen bu yazdıklarımızıda okut belki etkili olur
olup ne yap et ikna et eskişehire nasıl geldin burayada gelirsin
(rızasını almadan cıkmak istemiyorum ... ) :P :P
eskişehirede motorları yaşar comtana bırakacağız ordan inci öğrentmenle arabayla gideceğim dedim ... :D
döndüğümde neyle gittin doğruyu soyle dedi bende doğruyu soyledim ... 8)
ben senin gibi büyük adammıyım bea, hala ana kuzusuyuz, bak ağzım bira kokuyo dünden kalmış, sahildede ne güzel oluyo hani :D :cheesy:
iakyurek
26.July.2007, 14:43
dimi be kardeşim . süperdi sahil, hafif ıslanaraktan yudumladık biraları :lol: :mrgreen: :D
ozziiiim çooook geçmiş olsun ...
yenikoylu_ua
26.July.2007, 14:44
Vayy ondan bir anda arkamızda kimse kalmadı herkeşler kayboldu
iakyurek
26.July.2007, 14:50
Vayy ondan bir anda arkamızda kimse kalmadı herkeşler kayboldu
kubilay baba, bana uydular dostlar damardan kanlarına girdim :evil: :evil: :lol: :lol:
dimi be kardeşim . süperdi sahil, hafif ıslanaraktan yudumladık biraları :lol: :mrgreen: :D
ozziiiim çooook geçmiş olsun ...
iakyurek süperdii varya biz bunu her hafta yapalım... :cheesy:
toplantıdan sonra caktırmadan sahile :D
o değilde köprüde bir rüzgar vardı, motorlar sağa yatmış o kadar net ki yattığı ama düm düz gidiyo cok komikti...
ozzymania
26.July.2007, 14:52
sağolun dostlar. Yaa oldu işte bir dikkatsizlik.
Tamda gaza geldiğim bir anda gitmeyi çok istediğim bir geziydi ama kısmet diyelim.Her işte bir hayır vardır.
Müslüm baba aslında acemiliği attım ama benim motor 260-270 de yedeğe geçiyordu.İbrede 230'u gösterdiği için pek önemsemedim.Cevizlibağa gelirken motor hiç öksürmeden bir anda yavaşlamaya başladı.Solumdan otobüsler sağımdan kamyonlar hızlı bir şekilde geçerken ne sağa kaçabildim ne sola, o şekilde giderken bari yedeğe geçeyim derken (işte burası acemilikten) motor yalpaladı bende sol elimi nereye soktuysam artık heyecandan ,yandı.:(
Neyse sonra gittim benzinliğe benzinimi aldım soguk bişiler aldım elim için ama elimin avuç içi'de su topladı sabaha karşı.
hayırmı şermi belli olur yakında.Sağlık olsun üzülüyorum orda olamıycağım için okadarda havasına girmiştim ama neyse.
ben hafta sonu için kefken hizipçiliğime başlıyayım :D
iakyurek
26.July.2007, 14:54
ne zaman istersen gecee kardeşim. haberleşelim organize olalım, tüm istanbul bizimdir...
aman diim ozzy mm. inşallah başka gezilere diyelim..
ne zaman istersen gecee kardeşim. haberleşelim organize olalım, tüm istanbul bizimdir...
aman diim ozzy mm. inşallah başka gezilere diyelim..
eywallah ismailim abim akyüreğim
süper olur walla bole başımızdan gecen maceralar, muhabbet, sohbet, sahil içeçek...
iyide ben boyle saydıkca gaza geliyorum ...
yenikoylu_ua
26.July.2007, 15:10
Gel sen gaza gel sen Tosya işini ayarlama bak nasıl gaza gelcen
Ozzymania geçmiş olsun kardeşim. İlk başlarda olur o kadar acemilik zamanla alışırsın. Bende de ilk gaz kesme olayı TEM de oldu bizim eski Bakırköy tayfası ile Bebek çay bahçeleri derken gece dönüyoruz, Hakan önde ben arkada benim motor tırrrrrrrrr dedi stop. Allah Allah bu birşeydi ama neydi diye düşünürken Hakan da durdu dedi benzin bitmiştir, aklıma geldi tamam dedim çevirdim yedeğe bir dakika sonra bastım canavar.
Gel sen gaza gel sen Tosya işini ayarlama bak nasıl gaza gelcen
litfen amaaaaa kubilay beyyy :oops:
korkutuyosssuunuzzz benii
niye boyle yapıyossssuun ama panik atak var bendeeee ...
noliyii yaaa noliyiiii
aidikurt
26.July.2007, 15:25
oulm deniz gelmezsen ............
iakyurek
26.July.2007, 15:38
ver gazı alperim :mrgreen: :mrgreen:
ver gazı alperim :mrgreen: :mrgreen:
hınn hınnn
ahada marş motoru döndü ateşleme sağlandı ...
dur bakayım....
s.a işallah naber baba diye bi telefonla giriş yapayım ... :D
yenikoylu_ua
26.July.2007, 15:46
Hıııın Hıııııınnnnn Hıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olucakları düşün Nişantaşı Çocuğuuuuuuuuuuuuuuuu panik ataklı
RızaHoşgör
27.July.2007, 00:27
değerli site dostları
dün ögle öncesi aldıgım bir mahkeme çağrı pusulası tüm planlarımı bozdu :(
benim fatihteki dünkanın ev sahibinin erkek kardeşi dişi abisine yetmeyince biz kiracıları çıkartma kararı almış.gerekcesi o da mekanın mirascısı.abuk sabukta bir kira bedeli istemiş.2 gündür bu konuyla ilgileniyorum.bu deli adamın ve kontratımı imzalayan ev sahibimle acilen görüşme yapmam lazım.onlarda haftasonundan başka görüşme tarihi vermediler.anlayacagınız Tosya ya gelemiyorum :(
benim içinde bol bol foto çekin dostlar.iyi yolculluklar.tekerinize taş değmesin
yenikoylu_ua
27.July.2007, 00:48
Abicim geçmiş olsun ya ne dengesiz insanlar var inşallah tatlıya bağlanır temennin içinde teşekkürler
Ya Rıza sen gelmiyon o gelmiyor Deniz e babası izin vermiyor ne olacak böyle biz Tosya da yalnızları mı oynayacağız. Tosya ya veya başka yere herkes yalnız da gidebilir ama gezi bahane gaye sizlerle görüşmek sohbet etmek. Neyse canınız sağolsun önce iş sonra gezi doğrusu da bu. 1-2 Eylül Ankara inşallah görüşeceğiz.
(Deniz bak baban izin vermiyorsa sakıncası da yoksa bana ver telefonunu ve adını bir alo diyeyim şansımı deneyeyim senin için, ya izin alırız yada fırça yeriz, koca koca adamlar ayıp değilmi çocukları ayartıyorsunuz diye.)
aidikurt
27.July.2007, 10:52
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
speedygonzales
27.July.2007, 12:54
Heyyy millettt ! Çalışıyomusunuz be yaaa????
Ben yollardayımmm.. Çok fena çok , harika yerler geziyorummmm. Yakalayın da durdurun beniii :evil: :evil: :evil:
Bakıyorum da dökülmeye başlamışınız...
Neyse son dakika bilgileri veriim ;
Zinciri ekleme yapmıştım ya, tabi koyverdi sonunda, Allah'tan burda hallettik. Bi de lastiğim patladı, civi girmiş "8" lik. Çıkartıp, burda inşaatla uğraşan bi arkadaş var ona verdim lazım olur diye... :evil: :evil: :evil:
1 saat sonra yola çıkıyorum tekrarrr.... Yolu bekletmemek lazım...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
carvalho
27.July.2007, 14:24
Ben de yarın sabah 5'te çıkıyorum. Grup sürüşü yapıcaz. Önde ben, artçı carvalho, Selçuk da ortada gelecek...
Tek başımayım yani. Liste ile katılımcı sayısı arasında yine uçurum var...
Yolun keyfini sürecem yarın...
kaldera
27.July.2007, 15:23
yolda çok dikkat edin.!
aşırı sıcaklarda millet haşlama olmuş yollarda..
büyük araçların çoğunda klima olmadığı için ne yapacakları belli olmaz.
bu tür araçlara daha fazla dikkat..
iyi yolculuklar..çıkarın keyfini.
ozzymania
27.July.2007, 18:40
sanırsam ilk istanbul grubu yola çıktı.Gece yarısını heçe dipsizgölün soguk havasını ciğerlerine çekecekler.
Eh geride kalanlarda artık resimleri bekler. :)
çıkanlarında çıkacaklarında yolu açık olsun dikkatli sürüşler.
Ben de yarın sabah 5'te çıkıyorum. Grup sürüşü yapıcaz. Önde ben, artçı carvalho, Selçuk da ortada gelecek...
Tek başımayım yani. Liste ile katılımcı sayısı arasında yine uçurum var...
Yolun keyfini sürecem yarın...
Nihat'a ne oldu ektimi? :?
baba sabahta çok erken çıkıyon
"yolda basıp gidecem arkamada hiç bakmayacam" demiyosan bende geleyim senlen :?:
aidikurt
30.July.2007, 17:07
arkadaşlar gene mükemmel bir gezi oldu gelen herkesten razı olsun iyiki varsınız dostlar gene hitit motor festivalindede çoğunluk bizdeydi
moonchild
30.July.2007, 17:28
Eminim mükemmel olmuştur! Fotoğrafları falan bekliyoruz işte, artık siz vazifenizi biliyosunuz! :D
arkadaşlar gene mükemmel bir gezi oldu gelen herkesten razı olsun iyiki varsınız dostlar gene hitit motor festivalindede çoğunluk bizdeydi
yaw anlatınsana catlatmayın adamı...
walla kuduracam bak haa...
yenikoyluartcı
30.July.2007, 17:30
anlatmakla olmaz yaşamak lazım :D
yenikoylu_ua
30.July.2007, 17:33
Aha buda son nokta
Bundan sonra hemen resim yok. Biz o kadar koşturalım yorulalım siz hemen resim bekleyin belki hafta sonu bir kaç tane atarız sizler görsün diye.
Çok merak edenler bundan sonraki gezilere gelir ve resimle avutmaz kendini bizzat yaşar, hem resimlere saf saf bakıpda ne olacak, resim öyle duruyor sen ona bakıyon o sana bakıyor, ama gidip görüp gezdiğin zaman olayı hayalinde video olarak canlandırıyorsun ve sabit durmuyor gözünün önünde oynuyor. Serin havayı, ormanı ve bu arada motor sürüyorsun derken sipidinin çamurluğu geliyor gözünün önüne, sonra Okan ın yarışması. Resme bakıp ne anlayacaksın sipidi ne yapıyor Okan motorla sağa sola neden kıvırıyor diye.
iakyurek
30.July.2007, 17:51
Önemli olan kazasız belasız gidip gelmenizdi. hepinize helal olsun tekerinize taş değmesin.
Haftasonum benim için beklediğimden daha iyi geçtiği için kalmama fazlasıyla değdi. eminim ki süper geçti ve çok iyi eğlendiniz.
bir sonrakinde bende yanınızdayım...
Aha buda son nokta
gelmeyin üstümeeeee
panik atak var bendeeeeee :P
offf anammmmmm noliyiii yaaaa noliyiii
ozzymania
30.July.2007, 20:04
son anda gelmeye karar verdim, son anda gelemedim şimdi hani resimler demeye korkuyorum :P
artık siz ekledikçe vay be deyip bakıcaz iç çekip :)
ula deniz sen niye gelmedin bakem... :x :x :x fırıltak adam seniiiii....kelebeh motörcüüü... :P :P :P
lunatic
04.June.2008, 13:55
Geç olsun da güç olmasın
http://img178.imageshack.us/my.php?image=tosya001gy1.jpg
Ahmet ne la bu fakirin tavuğu tek tek, hemde bir yıl sonra, o fakir ölür bir yıl sonraya.
aslanburclu
04.June.2008, 22:43
memedim tombalağım bu sene yine olursa ordayım yazdır tombolvmu hombolavmu her neyse işte o evlerden:cheesy::cheesy: bi 2 kişilik:cheesy::cheesy::cheesy:
aslanburclu
04.June.2008, 22:46
bu senede aynı tarihlerde yokmu yawwww:cheesy::cheesy::cheesy:
Tayfun
05.June.2008, 01:29
Mezardaki topiği çıkardınız gene yaw :p
la bu Lunatic varya kıs kıs gülüyodur şimdi.. adam topik hortlatmakta lider yavv...:?:
lunatic
05.June.2008, 12:37
Niye kıs kıs güleyim kahkahayla gülüyorum. Alın bana bi digital dedim almadınız pintiler sizi. Görün bu yaz ki gezilerimin fotolarını da 2 sene sonra atacağım. heh heh he.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.