Orijinalini görmek için tıklayınız : motor ekipmanları
CR0W
24.August.2013, 00:19
arkadaşlar biliyorsunuz bu ay başı spyder ıma kavuşmuştum ancak ehliyetim olmadığı için hala yatıyor benim gariban bende mont kask gibi kıyafetleri ayarlıyorum bu arada yarın ehliyet sınavım var ortalama 1 ay a ehliyetim hazır, konuya gelince benim ejdere yan demir korumalıklar taktırmak istiyorum ön kısma ve far ını değiştircem tabii elcikler ve aynalarıda önerebileceğiniz makul biryer varmıdır acaba, tüm bu eklentilerle beraber kış bastırmadan rodajını yetiştirmeye çalışıcam tavsiye edebileceğiniz makul ve günenilir yerleri beklemekteyim.. :)
iskenderyaz
24.August.2013, 01:56
Kardeş karuma demiri takmak biraz zor ali ustaya sormuştum oda hem görüntüyü bozdugunu hemde takacak yerin bile olmadıgını söyledi
ruschen
24.August.2013, 09:17
25 ağustos 2013 pazar ehliyet sınavı 1 haftada sertifika geliyormuş.10 eylülde ehliyeti alırsın.Bu arada grubumuz ali ustadan başka yere gitmiyor.Giden pişman olup, Ali ustaya dönüyor.
CELİL
24.August.2013, 12:03
koruma demirini 250e-9 unkini motorland uydurdu idare eder birkaç elcik modelleride var 8)
CR0W
24.August.2013, 15:23
koruma demirini başta bende düşünmüyorudum ama ilk vitesli motorum mahallede arkadaşın CBR 150 siyle akşamları deneme sürüşleri yapıyorum sıkıntı hiç yaşamadım ancak bazı arkadaşlar çok tecrübeli değilsin koruma demiri taktır hem senin açından hem motor açısından faydalı dediler bende istemeye istemeye koruma demiyi bakınıyorum her ne kadar spyder ın görüntüsünü değiştirmek istemesemde :(
sunay690
24.August.2013, 21:40
Koruma demiri ufaktan benimde aklımda var ama nasıl olur bilmem. Daytona ya koruma demiri taktıran varmı yada takılıyo mu acaba :?:
Bide ayak açıkken ateşlemeyi kesen sensörü söktüm ben geçen acaba garantisinde bi sorun çıkarırlarmı 300 bakımına giderken takayım mı sensörü yerine ?
makdag72
24.August.2013, 22:13
arkadaşlar biliyorsunuz bu ay başı spyder ıma kavuşmuştum ancak ehliyetim olmadığı için hala yatıyor benim gariban bende mont kask gibi kıyafetleri ayarlıyorum bu arada yarın ehliyet sınavım var ortalama 1 ay a ehliyetim hazır, konuya gelince benim ejdere yan demir korumalıklar taktırmak istiyorum ön kısma ve far ını değiştircem tabii elcikler ve aynalarıda önerebileceğiniz makul biryer varmıdır acaba, tüm bu eklentilerle beraber kış bastırmadan rodajını yetiştirmeye çalışıcam tavsiye edebileceğiniz makul ve günenilir yerleri beklemekteyim.. :)
Aşağıdaki linkte mevcut aynalardan aldım taktım ve çok güzel durdu aynı şahıstan krom elçiklerde vardı aldım şimdi galiba bitmiş ama ararsan en azından resmini gönderir sana...
Ben şahsen beğendim, tavsiye ederim...
Bu linkteki sivri uçludan da taktırdım....
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/101060-krom-elcik-tavsiyesi.html
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-chopperlara-ozel-yapim-krom-kapli-renkli-mavi-ayna-hafif-hasarli-126539591/detay/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.