PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zincir Sesinden Kurtuldum :)

tutugrul
26.August.2013, 13:17
evet arkadaşlar cumartesinden beri zincir sesi nedir bilmiyorum. 100 TL verdim ama inanın buna değer ali diye bir arkadas oturdu ve yaptı yarım saatte. darısı sizinde başınıza...

CELİL
26.August.2013, 13:34
evet arkadaşlar cumartesinden beri zincir sesi nedir bilmiyorum. 100 TL verdim ama inanın buna değer ali diye bir arkadas oturdu ve yaptı yarım saatte. darısı sizinde başınıza...

Tuğrul iyi haber vermişsin ama nasıl yapıldı kaça yapıldı resimler bilğiler isteriz 8)

Ömer
26.August.2013, 13:38
Gözün aydın darısı başımıza olsun ama maliyet ve yöntem konusunda bilgi verirsen daha iyi olur.

tutugrul
26.August.2013, 13:38
celil abi 100 tl ye yaptı ama her kurusuna değer nasıl yaptığını bilmiyorum sadece şimdilik oylesine yaptım dedi kalıbını aldım parca yaptırıcam dedi o zaman para almıcam senden dedi o parçayı taktığımda bir daha ses duymayacaksın dedi bende tamam dedim paşa paşa. :) ama o kadar çukura girdim ona buna girdim tık yok maşallah :)

tutugrul
26.August.2013, 13:39
biz o arada çocuklarla muhabbet ederken yarım saat içinde halletmiş abi alide çok hızlı o yuzden nereye ne yaptı bilmiyorum :)

korhan_751
26.August.2013, 13:43
100 liraya zinciri germemiştir inşallah : )

CELİL
26.August.2013, 13:58
test sürecini ve yeni yapılan parça bilğilerini senden takip edelim o zaman 8)
Ali dediğin bizim ali ustamı

tutugrul
26.August.2013, 19:14
100 liraya zinciri germemiştir inşallah : )

yok normalde zingir gerilse bile zincir sesi geliyordu bunda cukurlara girsem bile ses diye bir sey yok motordan soğumuştum sırf bu yuzden şimdi mutluyum

tutugrul
26.August.2013, 19:16
test sürecini ve yeni yapılan parça bilğilerini senden takip edelim o zaman 8)
Ali dediğin bizim ali ustamı

valla sizin ali ustamı bilmiyorum topkapıda yeri

ozgur
26.August.2013, 21:38
bende egsozların içini boşaltım zincir sesinden kurtuldum. :-)

CELİL
26.August.2013, 22:09
valla sizin ali ustamı bilmiyorum topkapıda yeri

O değilmiş bizimki beşiktaşta 8)

Ömer
27.August.2013, 11:49
zincir konusunda toplam dişli seti ile birlikte http://www.motorparcalari.net/regal-raptor-250-zincir-disli-seti-urun7827.html bu linkte 75 TL fiyat yazıyor.

Başka bir sitede zincir ses önleyici http://www.motorparcalari.net/regal-raptor-zincir-ses-onleyici-lastik-urun7813.html lastikten bahsediliyor 18 TL

Eğer 18 TL ye satılan lastikle bu iş çözülüyorsa daha önceden deneyen veya takan birinden öğrenip yapmakta veya yaptırmakta fayda var.
Yalova dönüşü Motorland ile bir konuşup çözüm üretiyorlar mı kesinlikle soracağım.

CELİL
27.August.2013, 11:53
zincir konusunda toplam dişli seti ile birlikte http://www.motorparcalari.net/regal-raptor-250-zincir-disli-seti-urun7827.html bu linkte 75 TL fiyat yazıyor.

Başka bir sitede zincir ses önleyici http://www.motorparcalari.net/regal-raptor-zincir-ses-onleyici-lastik-urun7813.html lastikten bahsediliyor 18 TL

Eğer 18 TL ye satılan lastikle bu iş çözülüyorsa daha önceden deneyen veya takan birinden öğrenip yapmakta veya yaptırmakta fayda var.
Yalova dönüşü Motorland ile bir konuşup çözüm üretiyorlar mı kesinlikle soracağım.

Ömer 2 linkteki parçaların hepsi küçük kasa 250e-9 klasik modele ait spyeder e olmaz 8)

tutugrul
27.August.2013, 12:15
bu gün 4 ncü gün ve hala tık yok şu kalıbı bi tam cıkarsında ondan sonra hepinizi götürüp bu dertten kurtarıcam merak etmeyin :) bunun haricince uzak doğu ile görüşmelerim devam ediyor eğer istediğim şeyi yaptırabilirsem hiç bir sey yapmanıza gerek kalmıcak sadece zinciri değiştireceğiz :)

tutugrul
28.August.2013, 15:01
5nci gün hala güzel hala sessiz :)

CELİL
28.August.2013, 15:21
5nci gün hala güzel hala sessiz :)
Tuğrul yeni bir gelişme yoksa yazmana gerek yok 8)

tutugrul
28.August.2013, 16:52

100 tl bayıldım her gun yazıcam abi :) şaka bir yana güzel bir duyguymuş

D e m i r
01.September.2013, 02:57

Celil abi,regal raptor 2509b nin zincir uzunluğu ne kadar biliyormusun, DİD zincir alacamda 108 bakla var, ayrıca bu zincirle, zincire bağlı titreşim ve sesten tamamen kurtulurmuyum. :cry:

CELİL
02.September.2013, 13:57
Celil abi,regal raptor 2509b nin zincir uzunluğu ne kadar biliyormusun, DİD zincir alacamda 108 bakla var, ayrıca bu zincirle, zincire bağlı titreşim ve sesten tamamen kurtulurmuyum. :cry:
Merhaba demir zincir baka sayısı aklımda kalmadı ben hep serviste değiştiriyorum ama forumda arkadaşlar yzmıştı arama bölümüne yaz orada ara çıkacaktır
zinciri orinkli kaliteli takarsan ses ve titreşim çok çok azalır zincir daha uzun ömürlü olur 8)