Orijinalini görmek için tıklayınız : İnsanlar Önyargılı...Daytonası olanlardan yorum lütfen...
Silversax
02.September.2013, 14:01
Merhaba..
benim ismim adem.bursada yasıyorum 23 yasındayım.müzisyenim..
hersey işe gelip gitmek için bi arkadaşımın sana bir cbf150 satayım demesiyle başladı...uzaktan bile motorla ilgisi olmayan ben motora oturdugum an bambaşka biri oldum ve bu aşk çığ gibi buyudu...ve sonra bir gun beyaz rr daytonayı gordum ve beynimden vurulmuşa dondum...neyse bu şiirsel anlatımı bi kenara bırakayımmm konuya geleyim...forumunuz insanların birbirine karşı saygılı hoşgorulu sıcakkanlı yaklaşımlarından dolayı inanılmaz hoşuma gitti...bu durum için her uyeye teşekkur ederim...ancak insanlar çin motorlarıyla ilgili oyle şeyler soyluyorki ne yapacagımı bilemiyorum....motordan anlamam sadece alıp binmek istiyorum bu beyaz daytonaya...ama en kötü japon en iyi çine 1000 basar gibi argo soylemleri insan göz ardı edemiyor...efendim varsa beyaz daytonası olanlar iyi kötü eleştirilerini yazarlarsa minnettar kalırım....
CELİL
02.September.2013, 14:51
Merhaba Adem aramıza hoş geldin :D
bu motor virüsü bir bulaştımı bir daha gitmiyor ama güzelde oluyor :mrgreen:
çin makinaları malesef çok zayıflar ama bu kadar ucuz bu makinalar olmasaydı ben dahil pek çoğumuzun motor hayali başlamadan biterdi
bir gerçek göz ardı edilemez verdiğin para kadar kalite satın alabilirsin bu şartlarda bizler 2005 yılında türkiyeye giren çin makinalar içinde kalitesinin diğer muadillerinden çok üstün oluşu parça ve servis ikinci el satış sorunu olmadan ayakta kalmayı başarmış bir markadır bizler RR makinalarımızdan memnunuz 8)
ozguralic
02.September.2013, 15:11
Adem hoşgeldin. Facebook'dan "Raptor riders bursa" grubuna istek gönder seni buluşma mail grubuna alayım, Sunay arkadaşımız geçen ay aldı beyaz daytonayı onunla konuşursun. Buluşmaya gelir motoru yakından incelersin. Şuan motorun var mı?
Levent
02.September.2013, 15:25
Adem kardeş eğer bütçen motosikletin ikinci eline 20.000 TL verebilecek kadar iyiyse tabiki bir japon veya amerikan al.
Ama eğer bu işe yeni başladıysan ve bütçen kısıtlı ise alabileceğin EN KALİTELİ ÇİNLİ Regaldir.
Ben bir Daytona kullanıcı olarak kesinlikle tavsiye ederim. Hiç düşünmeden al.
korhan_751
02.September.2013, 15:30
Regal öyle bir markadırki far ampülünü söküyosun philips çıkıyor. düşün ne kadar kaliteli bir çin olduğunu. yağını suyunu eksik etme masraf çıkarmaz sana
aidikurt
02.September.2013, 15:57
Arkadaslarımız herseyı ozetlemıs valla
Bir çok farklı makıne kullanmıs bırı olarak bu fiyata alabileceğin en iyi makine Regal Raptor'dur.
Diyorum başkada söze gerek yok.Kimseye lafına bakma gonlunden gecenı yap pişman olmazsın.
ozguralic
02.September.2013, 16:05
Ayrıca Regal markasını bu kadar iyi yapan bizim site ve dostluk ortamıdır. Her türlü teknik desteği yardımı burada bulabilirsin. Sıkılmadan yardım etmeye hazır insanlarla dolu ve geçmişten bir çok problemin çözümü de mevcut. Başka markaları kötülemiyoruz ama bizim yerimiz farklıdır. 8)
burak_332
02.September.2013, 16:13
benim ki 2011 model 10 000 de , bu okadar daha giderim tık demez bence
pegasus
02.September.2013, 23:28
Aldim 6 ay once sifir km. 6ayda 6000 km. Daytona beyaz.
Su an'a kadar sadece 3defa yag degistirdim. Tek masrafim bu. Daha ne olsun...
Regal Raptor = cok ucuz, masrafsiz, yakisikli, titresimsiz, 2.elde rahat satarsin, az yakar cok kacar. Dusunme al derim. Bu forumda bircok kisi senin dusundugunu dusundu, ve simdi buradalar ise, bu motor ,sahibini memnun ediyor demektir.
Al sende aramiza katil. :)
Silversax
03.September.2013, 01:01
herkese paylaştıkları dusunce ve tecrubeleri için cok teşekkur ederim...içime su serpildi kullanıcısından duymak guzel... sayın ozgur alıc forumdan sunay beyi farkettim ve uzun zor çabalar sonucu kendisine facebooktan ulaşabildim...kendisi sağolsun ilgilendi bu hafta içi görüşmeyi planlıyoruz...
bu arada ben 120 kilo 190 boyunda ufak defek bir adamım cbf in altımda kaybolduguna gulenleri cok gordum... :) umarım daytona altımda komik durmaz ve sizlerin bilgileriyle yardımcı olabileceginizi dusundugum diger konu ise 250lik daytona benim kilomda sorun yaratır mı ? ister istemez yolcuda tasımak zorunda kalıcam bu durumda dahada zorlaşıcak işler...ne dersiniz !!!
CELİL
03.September.2013, 01:19
250 cc makina seni rahat taşır sıkıntı olmaz ama artçı aldığında dik yokuşlarda biraz zorlanır ama gider bunun yanında bütçe sıkıntısı yoksa 350 cc daha iyi olur karar senin kolay gelsin 8)
Silversax
03.September.2013, 01:25
teşekkur ederim celil abi bu bilgi onemliydi benim için sebebi ise 350 cc makine ile arasındaki fiyat farkını kostum ve guvenlik için ayırdıgım butçeye ekliyebilirim...
korhan_751
03.September.2013, 10:21
arkadaşlar bilmem sizde oluyormu ama ben bizim evin dik yokuşundan daytonamla 2. viteste çıkabiliyorum :)
oda mahalle egsoz sesinden saydırmasın bana diye :)
Ahmet Çakıl
03.September.2013, 13:00
Silversax hoşgeldin. Ben de senin gibi çok düşündüm taşındım çeşitli sebeplerle 5 yıl motor alamadım. Ama bu 5 yıl boyunca içimde motor hevesi hiç geçmedi. Sen de öyle olacaksın o yüzden hiç direnme ve teslim ol :D ben 15 gün önce beyaz daytona 250cc aldım. üzerine ilk oturuşumda 47km yaptım. henüz motorla kilometre yapmış değilim o yüzden kalitesi hakkında sana birşey söyleyemicem ama genel olarak herkes iyi dediği için iyidir korkmaya gerek yok önemli olan senin motorun kul yapısı olduğunu unutmadan nazikçe binmen.
Ve düşünmeden alman için en önemli sebep bu motorun senin ona verdiğin paranın fazlasını sana yaşatması :D olaya biraz böyle bakmak lazım. Yoksa bir Harley 40000 lira ama bana sorarsan benim o kadar param olsa da ben gidip bir Harley almam sıfır araba alırım :D ama hep bir daytonam kapımın önünde durur 8)
Silversax
03.September.2013, 20:41
peki sevgili daytona kullanıcıları kaç litre benzin alıyor ve kaç kuruş yakıyor...özellikle 250 cc kullananlar paylaşırsa çok sevinirim...
barbaroscakar
16.September.2013, 22:07
Merhaba arkadaşlar, :|
Bende aranıza yeni katıldım daytona 250 almak istiyordum fakat genelde 2 kişi olacağım için 350cc ye karar verdim gibi. Sorum 350cc ile çok dik olmayan yokuşlardan iki kişi rahatça çıkabilirmiyim veya 250cc ? (Taksime unkapanı yolunda giderken trt yokuşu)
Teşekkürler.
CELİL
16.September.2013, 22:23
Merhaba arkadaşlar, :|
Bende aranıza yeni katıldım daytona 250 almak istiyordum fakat genelde 2 kişi olacağım için 350cc ye karar verdim gibi. Sorum 350cc ile çok dik olmayan yokuşlardan iki kişi rahatça çıkabilirmiyim veya 250cc ? (Taksime unkapanı yolunda giderken trt yokuşu)
Teşekkürler.
Merhaba Barbaros aramıza hoş geldin :D
Tanışma başlığında kendinden biraz bahsedersen seviniriz 8)
350cc nin torku daha kuvvetlidir iyidir ama
250cc de her yokuşla başeder yeterlidir 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.