PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : RR Ailesinden Özür..

ruschen
07.September.2013, 22:56
Selam Arkadaşlar...

Bir süre önce, Yalova Kampı dönüşünde yazmış olduğum, Kamptaki gözlemlerim ile ilgili yazım haddini aşmış. Bazı arkadaşların kırılmasına sebep olmuştur. Amacım Kırmak değil, yanlışları eleştirel yönden anlatmaktı. Beni rahatsız eden konulardı. Kimsenin üstüne almayacağını sanıyordum ve Ortaya söylenmiş (sözler)eleştirilerdi. Yazımda hiç kimseyi kastedmediğimden emin olmanızı dilerim. Üstüne alınıp, bana kırılan arkadaşlardanda ÖZÜR dilerim.8)

Mustafa Hoca
07.September.2013, 23:45
Seni görmek güzel abi

ozguralic
08.September.2013, 03:46
Çok şık bir hareket Ruşen Abi tebrik ederim 8)

ağfndrdm
08.September.2013, 15:36
Eğer Master nickiyle bana özel yazan sensen.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1262751_539890672726373_1735893534_o.jpg
hem özür beklerken,
bir yandan özür dilemek
samimiyetine inanmadığım bir durum.

ruschen
08.September.2013, 23:41
Özür yazım; dikkatlice okunursa üstüne alınan Kardeşlerim içindi. Kampta huzur ortamını gerçekten bozanlar için değildi.:?
Ben hatalıysam özür dileyecek kadar cesur,komplexi olmayan ve medeni cesareti yüksek ayrıca özürü fazilet olarak gören bir kişiliğe sahibim.Hatamı fark ettiğimde özürümü dilerim. Herkes hata yapabilir veya yanlış anlışalabilir.Önemli olan Hatanın farkına varılıp, ÖZÜR dilenmesidir.Bu kişiyi küçültmez bilakis Büyütür. Adminlerden ricam polemiğe girmek isteyen arkadaşlara fırsat vermemek için konunun kapatılmasıdır.

ağfndrdm
08.September.2013, 23:52
Selam Arkadaşlar...

Kimsenin üstüne almayacağını sanıyordum ve Ortaya söylenmiş (sözler)eleştirilerdi. Yazımda hiç kimseyi kastedmediğimden emin olmanızı dilerim. Üstüne alınıp, bana kırılan arkadaşlardanda ÖZÜR dilerim.8)

Özür yazım; dikkatlice okunursa üstüne alınan Kardeşlerim içindi. Kampta huzur ortamını gerçekten bozanlar için değildi.:?

' kendisiyle çelişen insansın'
bende senin terliklerini cebir ve şiddetle dahası haberin olmadan arakladığım için özür dilerim.