PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DD250e-9 su sogutma fan sorunu.

barkin07
10.September.2013, 19:37
selam merhaba arkadaslar. ben yeni katılıyorum aranıza.
ben 1 hafta once DD250e-92010 model motor aldım ve suanda aklıma takılan birsey oldu motorumun fanı hıc calısmıyor uzun yol yapmadım hıc ama antalyada yasadıgım ıcın sıcak bolge fan calısır dıye dusunuyorum 1 kac kısıye sordumda öle sureklı calısmaz dedıler ama bazılarıda hemen 3 5 dk sonra calısır normalde felan dedıler kafam cok karıstı fanda sorunmu vardır acaba yoksa ısınması ıcın baya zorlamammı gereklı motoru. en fazla yaptıgım 30km felan. acıkcası bılgılerınızı paylasırsanız benımle cok sevınırım...

ruschen
10.September.2013, 20:03
selam merhaba arkadaslar. ben yeni katılıyorum aranıza.
ben 1 hafta once DD250e-92010 model motor aldım ve suanda aklıma takılan birsey oldu motorumun fanı hıc calısmıyor uzun yol yapmadım hıc ama antalyada yasadıgım ıcın sıcak bolge fan calısır dıye dusunuyorum 1 kac kısıye sordumda öle sureklı calısmaz dedıler ama bazılarıda hemen 3 5 dk sonra calısır normalde felan dedıler kafam cok karıstı fanda sorunmu vardır acaba yoksa ısınması ıcın baya zorlamammı gereklı motoru. en fazla yaptıgım 30km felan. acıkcası bılgılerınızı paylasırsanız benımle cok sevınırım...

Selam Barkin aramıza hoşgeldin..

Fan radyatördeki su 80 derece olunca otomatik olarak çalışır. Fanın açılmadığından şüpheleniyorsan motoru olduğu yerde 5-10 dakika çalıştır, hala açmıyorsa servise veya motorcuna göster. fan muşüri bozuk veya fan motorun yanmış olabilir aşırı hararet yaptığında göstergedeki kırmızı ikaz lambası yanar motoru hemen stop etmelisin.

kartezyenx
15.September.2013, 15:32
Boşta 8-10 dakka çalıştır açılır ozaman hala açılmıyosa servise,birde radyatöründe yeteri kadar su yoksa çalışmaz fan

CELİL
15.September.2013, 22:40
Merhaba osman aramıza hoş geldin :)
yeni makinan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin nazar
arkadaşalrın dediği gibi fanın açması lazım açmıyorsa bir servise göster kolay gelsin 8)