Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaradan herkese merhaba
RideOn
12.September.2013, 01:31
Merhabalar,
Ben ogulcan
Ankarada yasiyorum
Universite ogrencisiyim.
Motorsiklet surmek icin cok hevesli bi o kadar acemiyim 8)
Sonunda motorumu aldim ve sitenin bi uyesi olmaya kendimi hazir hissettim :)
ruschen
12.September.2013, 01:36
Merhabalar,
Ben ogulcan
Ankarada yasiyorum
Universite ogrencisiyim.
Motorsiklet surmek icin cok hevesli bi o kadar acemiyim 8)
Sonunda motorumu aldim ve sitenin bi uyesi olmaya kendimi hazir hissettim :)
Oğulcan Aramıza hoşgeldi; makinen hayırlı olsun kazasız, belasız iyi günlerde kullanman temennisi ile....nazar
cihan54
12.September.2013, 01:45
Hoşgeldin.. Emrehan abinle tanış (Tanis)... Ondan kapacağın çok şey var 8)
RideOn
12.September.2013, 01:48
Teşekkürler Ruschen, sagolasin
RideOn
12.September.2013, 01:50
Hoşgeldin.. Emrehan abinle tanış (Tanis)... Ondan kapacağın çok şey var 8)
Umarım tanışırız sanırım öğreneceğim çok şey var :)
Erkan
12.September.2013, 02:28
Aramıza hoşgeldin Oğulcan. Makinen hayırlı olsun Ankara'da motor sürmek Temple Run oynamak gibi dikkatli ol :cheesy:
burak_332
12.September.2013, 03:00
aramıza hoşgeldin Allah kaz bea vermesn inşallah :)
Ömer
12.September.2013, 09:45
Hoşgeldin Oğulcan, motorun hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle
UCANLAZ
12.September.2013, 09:59
Sağlıklı günlerde kullan dostum..
Emrehan
12.September.2013, 12:30
Hoşgeldin Oğulcan. Daytona'n hayırlı uğurlu olsun; çok yakışıklı bir motosiklet seçmişsin. Kazasız belasız iyi günlerde kullan. nazar
Ama Ankara trafiğinde çok çok dikkatli olmalısın; Erkan doğru söylemiş. Tabii tümsekler, çukurlar ve çimler yerine özellikle viraj içlerini sulayan saygıdeğer(!) belediyemiz de cabası... :mrgreen:
En geç 29 Ekim kortejinde yüz yüze tanışmak dileğiyle. :cheesy:
CELİL
12.September.2013, 13:57
Merhaba Oğulcan aramıza hoş geldin :D
yeni daytonan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle sürmeyi nasip etsin nazar8)
burada hepimiz her konuda sana elimizden geldiğince destek veririz 8)
cihan54
12.September.2013, 14:11
burada hepimiz her konuda sana elimizden geldiğince destek veririz 8)
Öyle dediğine bakma Oğulcan, adam tek başına yetiyo :mrgreen:
RideOn
16.September.2013, 20:15
Herkese teşekkür ediyorum iyi dilekleri için sağolun herkese kazasız belasız sürüşler :)
RideOn
16.September.2013, 20:18
Hoşgeldin Oğulcan. Daytona'n hayırlı uğurlu olsun; çok yakışıklı bir motosiklet seçmişsin. Kazasız belasız iyi günlerde kullan. nazar
Ama Ankara trafiğinde çok çok dikkatli olmalısın; Erkan doğru söylemiş. Tabii tümsekler, çukurlar ve çimler yerine özellikle viraj içlerini sulayan saygıdeğer(!) belediyemiz de cabası... :mrgreen:
Şuana kadar incek yolu dışında sürüş yapmadım okula gitmemi sağlıyor yeter :mrgreen: Daha trafiğin olduğu yerlere bulaşmadım :|
adliyeci
17.September.2013, 01:53
hoş geldin kardeş
caglar
17.September.2013, 12:30
hoşgeldin dostum ankaranın yeni nesili baya sağlam , gümbür gümbür geliyoruz:cheesy:
bozo
17.September.2013, 14:34
Hoşgeldin arkadaşım. Motorun hayırlı uğurlu olsun.Regal Raptor farkını ankarada çok güzel yaşarsın harika seçim.
bozo
17.September.2013, 14:46
:))) Çok dua ediyorum çim sularken özellikle virajlarda suyu taşıran belediye görevlilerine.İşin aksi tarafı o ıslak zemini göremiyosun ve çokkere kaza atlattım bu yüzden.Ama bunun dışında bana sorarsanız Ankara sürücüleri İstanbul sürücülerinden daha düşünceli biz motorcular için.
RideOn
13.October.2013, 15:36
Uzun süredir giriş yapamadım herkese hoşbulduk :D
mertozkan
13.October.2013, 19:57
Merhaba kardeş hoşgeldin bizde 2 kişiyiz ve daytonayla Ankara'da sürekli geziyoruz umarım en kısa sürede tanışınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin dikkatli ol saygılar
Erkan
13.October.2013, 21:58
Geçen hafta bahçeli taraflarında iki beyaz daytona gördüm demek sizdiniz :) çok seksi görünüyordunuz :cheesy:
mertozkan
14.October.2013, 12:54
Aynen öyle o bizdik arasıra geçioz Bahçeliden :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.