Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Kardeşinize Birkaç Yorumu çok Görmeyin!
cihan54
12.September.2013, 14:29
Herkese selamlar sayın ailem.
Bildiğiniz üzre, oğlum Şimşek Mcqueen'im satılık konumunda. Ve hayırlısıyla inşallah, yeni sahibini bulursa ben de yeni sevdalara yeni okyanuslara yelken açacağımdır inşallah.
Öncelikle tarz değiştiriyorum ve özümde olan chopper/cruiser moduna geri dönüyorum. Tavsiye, fikir ve araştırmalardan sonra son 3 model arasında gel-git yaşıyorum. Bu karmaşayı da sanırım, oğlumu sattıktan sonra sonuçlandıracağım. Bu sonuç için sizlerin de fikir ve yorumlarını almak istiyorum.
Aşağıda görmüş olduğunuz üç model, benim tercihlerimde bulunan ve ilanları da belirlenmiş modellerdir (Yani üzerindeki aksesuarlar olarak, belirlediğim ilanlara göre not düştüm). Bu durumda bilgileriniz ve fikirlerinize danışabilir miyim. A mı diyim B mi diyim C mi diyim ne diyim :? :ntr:
A: 2009 Yamaha XVS 1300A Midnight Star
B: 2011 Harley-Davidson Sportster XL883N Iron
C: 2012 Yamaha XVS 950A Midnight Star
(Not: 883'ün torku yanlış olmuş. 70 değil de 75 Nm)
http://img706.imageshack.us/img706/7808/o09y.jpg
Emrehan
12.September.2013, 14:47
Bebişim bisiklete bineceksen o kadar para verme bence. :p O yüzden Harley'i ele...
Ben 1300 diyecekken son anda 950 Midnight Star demeye karar verdim. Ama VZ800 INTRUDER M800 diyesim de var seçenekler dışında. 8)
Salih abime saygılar; Celil abime sevgiler. :cheesy:
cihan54
12.September.2013, 14:52
Bebişim bisiklete bineceksen o kadar para verme bence. :p O yüzden Harley'i ele...
Ben 1300 diyecekken son anda 950 Midnigt Star demeye karar verdim. Ama VZ800 INTRUDER M800 diyesim de var seçenekler dışında. 8)
M800'ü de eledim börülcem. Dediğim gibi çok fazla model üzerine düşündük ve elekten geçirdik.
HD'nin bir güzel yanı, üzeri o kadar full dolu ki, birşey koymak istesem koyamam. Ve parçaların tamamı HD'nin kendi orjinal upgrade parçaları. Egsozu hava filtresi yan çantaları tekli ve çiftli koltukları, uzaklaştırılmış ayak pegi, yan plakalığı, depo kapağı, depo kapağı işlemesi daha da sayamadığı çok (HD markalı) ekstrası var... :ntr:
Salih abime saygılar; Celil abime sevgiler. :cheesy:
Vaay :ntr:
CELİL
12.September.2013, 14:52
Bence diğerlerine göre modelinin yüksek oluşu yakıtı ve vergisi az oluşundan dolayı ( C ) diyorum 8)
cihan54
12.September.2013, 14:55
Bence diğerlerine göre modelinin yüksek oluşu yakıtı ve vergisi az oluşundan dolayı ( C ) diyorum 8)
Güzel bakış açısı.. :ntr: Hayret 883'ü yerden yere vurmadın :mrgreen:
Emrehan
12.September.2013, 15:03
Canım Yamaha'nın Rotweiler'ıyla Harley'in hamsterını kıyaslıyoruz. Hamsterı istediğin renge boya, üstüne başına istediğin aksesuarı tak; karşısındaki markası Yamaha da olsa köpek köpektir. :p
av. Cevdet Yılmaz
12.September.2013, 15:07
Kardeşim benimde oyum C ye gidiyor.Dün toplantıya gelen royalstarı tarttıgımda 1300luk motorun o agarlıgı benim bile gözümü korkutu, görüntü olarak da 950 midnightstar önde8)
korhan_751
12.September.2013, 15:13
ben A seçeneği diyorum 1300 cc torkuda iyi. sana fazerı aratmaz bence. konforlu bir makina. istanbula gelip giderken veya şehirler arası çok rahat edersin.
cihan54
12.September.2013, 15:24
Yakın zamanda 883'ü ve 950'yi test etme şansım olacak. Ona göre de birşeyler canlanır sanırım.
Emre
12.September.2013, 15:34
Hem A şıkkı gibi güçlü olsun, hem C şıkkı gibi az yaksın. Yamaha' dan böyle bir motor talep et bence :mrgreen:
cihan54
12.September.2013, 15:54
Hem A şıkkı gibi güçlü olsun, hem C şıkkı gibi az yaksın. Yamaha' dan böyle bir motor talep et bence :mrgreen:
Çok şey istiyon bence :p
Salih
12.September.2013, 17:02
Cihan tercih meselesi..
Canın ne istiyorsa onu al.
Biri der lastiği ince..
Öbürü der çok yakar
Çelişkiler uyutmaz gece
Beğendiğin cep yakar
Önünde ekran gündüz gece
Cihanım hep motor bakar
Derken bir hatun çıkar:lol:
Der ki ''Motor alma beni al'':?
Hiiiiç anlamazsın..:shock:
Yüzüğü parmağına bir takar !!:?
İşte o zaman görürüm seni.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cihanım iki çocuklu:lol:
Sıkutıra yan bakar :p:p
cihan54
12.September.2013, 17:08
Cihan tercih meselesi..
Canın ne istiyorsa onu al.
Biri der lastiği ince..
Öbürü der çok yakar
Çelişkiler uyutmaz gece
Beğendiğin cep yakar
Önünde ekran gündüz gece
Cihanım hep motor bakar
Derken bir hatun çıkar:lol:
Der ki ''Motor alma beni al'':?
Hiiiiç anlamazsın..:shock:
Yüzüğü parmağına bir takar !!:?
İşte o zaman görürüm seni.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cihanım iki çocuklu:lol:
Sıkutıra yan bakar :p:p
ehuehuehuehu Salih abime de içirmişler.. Ya ben de istiyorum şu içtiğinizden yaa :p
adliyeci
12.September.2013, 17:13
ahahahahaha:)
Erkan 28
12.September.2013, 17:26
C
:mrgreen::?:x:mrgreen::?:x
Mustafa Hoca
12.September.2013, 20:59
cihan kesinlikle yakıtı vergiyi göz ardı etme
Celil Abi'ye katılıyorum C seçeneği konusunda.
üçü de şekil olarak birbirinden güzel
Bu arada belli başlı modelleri neden elediğini de yazarsan bakarsın ilerde alacak olursak fikir babında yardımcı olur
cihan54
13.September.2013, 01:14
Daha sonra yazarım. Biraz kişisel sebepler, diğerlerinin elenmesi.. :|
Ömer
13.September.2013, 10:03
C diyorum ama hava soğutmalı oluşu biraz düşündürüyor.
Mustafa Hoca
13.September.2013, 10:37
Anlaşılmıştır cihan ;)
Ömer abi onların teknolojisi yüksektir sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.
UCANLAZ
13.September.2013, 12:44
950 ile 1300 hemen hemen aynı çizgileri taşıyor.Çok az farklılıkları var gibi gördüm.Teknik açıdan da çok fazla farkları yoksa yakıt ve vergi açısından ve satış rakkamları ile parça açısından 950 daha önde gibi ama Harleyin yeri bende herzaman başka olucaktır.Harleyde full HD aksesuar denildğinde sanırım 5000-10000 avrodan bahsediyoruz.Mutlaka dikkate alınmalı bence yanlız vergileri görünce dibim düştü ben bukadar yüksek olduğunu bilmiyordum..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.