Orijinalini görmek için tıklayınız : ben geldim.
adliyeci
12.September.2013, 17:18
Merhabalar yeni, sevgili ailem. ailem gibi bir yere geldiğimi düşünüyorum çünkü daha 1 saat olmadan arkadaşlarım bana hoşgeldin mesajları gönderdiler. Sağolsunlar. izmirde oturuyorum, adliye personeliyim, 39 yaşındayım, bundan iki yıl öncesine kadar neredeyse 25 yıldır motosiklet kullanıyordum ama eşimin korkmasından dolayı sattım, şimdi razı ettim ve yeniden motosiklet almaya karar verdim ve işte buradayım.....
cihan54
12.September.2013, 17:21
Hoşgeldin İbrahim hocam :)
ruschen
12.September.2013, 17:22
Hoşgeldin sefalar getirdin...8)
CELİL
12.September.2013, 17:46
Merhaba İbrahim aramıza hoş geldin :D
doğru algılamışsın bizler burada büyük bir aile olduğumuzu düşünüyor ve o sevgi ve saygı çerçevesinde elimizden geldiğince yardımlaşıp müşterek tutkumuz motorlarımızın keyfini çıkarıyoruz 8)
sende bu keyifi çok yaşamış biri olarak tekrar dönüş yapman çok güzel işallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
av. Cevdet Yılmaz
12.September.2013, 19:10
İbrahim aramıza hoşgeldin, güzel bir ortamın daimi bir üyesi olursun aramızda inş8)
Bazen alınan ne radikal kararlar insanın hayatını tahmin edilmeyecek kadar olumlu etkiliyor.Umarım bunun bir örneği de sen olursun:)
Tekrardan hoşgeldin8)
Ömer
13.September.2013, 10:11
Hoşgeldin, keyifli forumlar
mesutdikmen
13.September.2013, 13:46
Hoşgeldin İbrahim Keyifli forumlar...8)
adliyeci
13.September.2013, 14:50
arkadaşlar çok teşekkür ederim. yeniden hoşbulduk.
Mantar
15.September.2013, 01:03
Hoşgeldin abi, iyi forumlar :)
aidikurt
15.September.2013, 01:52
ibrahim kardeşim aramıza hoşgeldin katılımcı olman dileğiyle .
adliyeci
11.October.2013, 13:24
merhaba arkadaşlar. artık benim de motorum var. 2011 model 250 e-10. dün itibariyle istanbuldan satın aldım ve izmir e binerek geldim. müthiş bir duygu. iyi ki almışım. denemek için iki kez benzin aldım ve 250 km de 50 TL yakıt yaktım, süratim ortalama 110-120 civarındaydı. artık izmirde bir regal daha var. gerçi istanbuldan bir tane eksildi :-), vibrasyon var ama çok büyük sıkıntı vermiyor, motosikletin üzerindeki 3.saatten sonra rahatsız ediyor iyice. LS2 kask aldım ama benim kafa büyük galiba biraz, yanlardan acıttı yaaa. buna bir çözüm var mı sayın ailem. kaskı mı değiştireyim, kafayı mı küçülttüreyim ne yapam ki...
sercan.m
11.October.2013, 14:28
kaskın biraz sıkması iyidir :cheesy:
Erkan
11.October.2013, 14:32
Kafa ölçüne uygun aldıysan ilk başlarda sıkması çok normal. Bir süre sonra kafanın kalıbını alacaktır ve çok rahat edeceksin. Ama dediğim gibi kafa ölçüne uygun aldıysan bu geçerli...
CELİL
11.October.2013, 15:14
İbrahim yeni spyder in hayırlı olsun allah kaza bela vermesin nazar
uzun yol çok keyflidir tadını Çıkarmışsındır :cheesy:
Kask bedeninde sorun yoksa ilk başta sıkar ama sonra kafana göre yer yapar sorun kalmaz:)
Zafer
11.October.2013, 18:43
merhaba arkadaşlar. artık benim de motorum var. 2011 model 250 e-10. dün itibariyle istanbuldan satın aldım ve izmir e binerek geldim. müthiş bir duygu. iyi ki almışım. denemek için iki kez benzin aldım ve 250 km de 50 TL yakıt yaktım, süratim ortalama 110-120 civarındaydı. artık izmirde bir regal daha var. gerçi istanbuldan bir tane eksildi :-), vibrasyon var ama çok büyük sıkıntı vermiyor, motosikletin üzerindeki 3.saatten sonra rahatsız ediyor iyice. LS2 kask aldım ama benim kafa büyük galiba biraz, yanlardan acıttı yaaa. buna bir çözüm var mı sayın ailem. kaskı mı değiştireyim, kafayı mı küçülttüreyim ne yapam ki...
Hayırlı olsun kardeşim :D
adliyeci
12.October.2013, 13:01
celil abi benim kafa çok büyük değil aslında, kask da xl ama ne bileyim üstten ve yanlardan sıktı biraz. belki alışır kask bana ya da benim kafa kaska. gerçekten uzun yol yapmak çok güzel yaa, özlemişim valla.
Erkan
12.October.2013, 13:28
Kaskı taktıktan sonra yanlardan iki elinizle sıkıca bastırın ve kaskı sabit tutarak kafanızı içinde sağa sola çevirmeye çalışın. Eğer başınız kaskın içinde sağa sola rahat dönebiliyorsa bu çok tehlikeli ve yanlış ölçü seçimidir. Buna da çok dikkat edilmeli...
adliyeci
12.October.2013, 13:35
yok öyle dönmüyor. o konuda sıkıntı yok ama yanlarda iki adet amiyane tabirle çıtçıt var. galiba onlar ağrı yapıyor başımın yanlarında. birkaç gün daha kullanacağım böyle. gerekirse o çıtçıtları çıkaracağım. olmadı yeni kask alacağım. yapacak bir şey yok
bedo
13.October.2013, 15:21
abı hoşgeldın oncelıkle .....
box marka bı kask var bedenlerı ve kafaya oturusu cok guzel kaska uyumsaglayamaz degıstırmek ıstersen bı dene 4 guvenlık yıldızı var...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.