Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzoz susturucusu
cicada
12.September.2013, 17:45
Merhaba arkadaşlar.
Kanuni Tiger 250 cc kullanıcısıyım.
Egzoz petekleri döküldüğünden dolayı bir egzozcuya petekleri temizlettim ve egzoz sesi çok çıkmaya başladı.
1) Egzoz susturucusu yada susturucu görevini görebilecek bir aparat egzoza takılabiliyormu?
2) Eğer böyle bir işlem yapılabiliyor ise nerede ve ne kadar bir maliyete yapılabilir?
Yardımlarınız için teşekkür ederim...
CELİL
12.September.2013, 18:00
Merhaba arkadaşlar.
Kanuni Tiger 250 cc kullanıcısıyım.
Egzoz petekleri döküldüğünden dolayı bir egzozcuya petekleri temizlettim ve egzoz sesi çok çıkmaya başladı.
1) Egzoz susturucusu yada susturucu görevini görebilecek bir aparat egzoza takılabiliyormu?
2) Eğer böyle bir işlem yapılabiliyor ise nerede ve ne kadar bir maliyete yapılabilir?
Yardımlarınız için teşekkür ederim...
internette egzoz çıkışına takılan bir susturucu görmüştüm ebadı ayarsa olabilir hatta forumda bir ara konusu geçmişti bulabilirsem linkini yapıştırırım 8)
snopy413
12.September.2013, 22:07
internette egzoz çıkışına takılan bir susturucu görmüştüm ebadı ayarsa olabilir hatta forumda bir ara konusu geçmişti bulabilirsem linkini yapıştırırım 8)
Tanıdık arkadaşın tornacı varsa eğer bu iş cok kolay borunun icine aparat yapacak düğmesin altına getirecek kimse farketmeyecek sonra tam ac yarım ac tam kapat istediğni yap benim spyderde var istediğimi yapıyom örnek olarak aynı şahincilerin acma kapamalı apart egzos gibi
CELİL
12.September.2013, 22:16
Tanıdık arkadaşın tornacı varsa eğer bu iş cok kolay borunun icine aparat yapacak düğmesin altına getirecek kimse farketmeyecek sonra tam ac yarım ac tam kapat istediğni yap benim spyderde var istediğimi yapıyom örnek olarak aynı şahincilerin acma kapamalı apart egzos gibi
Gökhan dediğin aparat güzel herkesin istediği bir sistem maliyeti uygunsa çok taliplisi çıkar 8)
mrtckrt
12.September.2013, 22:56
fotoğraf yükleyebilir misin?
snopy413
12.September.2013, 23:42
Gökhan dediğin aparat güzel herkesin istediği bir sistem maliyeti uygunsa çok taliplisi çıkar 8)
evet abi kayseride zafer torna iki egzosa 50 tlden 100 tl verdim spyderin orta bölme borusuna taktık resmini cekiyim atıyım size
snopy413
12.September.2013, 23:44
fotoğraf yükleyebilir misin?
en kısa zamanda fotoğraf yükleyecem inşallah
:cheesy:
CELİL
13.September.2013, 00:01
evet abi kayseride zafer torna iki egzosa 50 tlden 100 tl verdim spyderin orta bölme borusuna taktık resmini cekiyim atıyım size
bence fiyatı uygun resimleri bekliyoruz 8)
cicada
13.September.2013, 23:08
Egzoz muanesinden de o şekilde geçebilecekmiyiz?
Fotoğraflarını bekliyoruz. Kargo ile tornacına gönderip yaptırırız artık :)
cicada
13.September.2013, 23:15
Celil hocam internet üzerinde çok araştırdım fakat motosiklet egzozlarına takılan susturucu bir aparat bulamadım :? öyle bir aparatı satışı yapan bir adrese acil ihtiyacım var. :(
CELİL
13.September.2013, 23:37
şekli aşağıdaki gibi ama link bulamadım bunu eksoz çıkışına delikli yeri içeride kalacak şekilde monte ediyorsun sesi kesiliyor :D
http://image5.sahibinden.com/photos/99/80/02/114998002ye3.jpg
cicada
14.September.2013, 00:30
bunun aynısını tornacıya yada egzozcuya yaptırsam nasıl olur ki sormak denemek lazım sanırım :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.