Orijinalini görmek için tıklayınız : spyder 250 cc yardım
laceta
17.September.2013, 00:47
merhaba arkadaslar ustalar saygıdeger abilerim forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat ben yuki 150 g kullanıcısı oldugumdan pek konuscak bırseyım yoktu burda üye olmadım sımdı son 2 haftadır spyder modelıne pederin heves vermesı sonucu heveslendım bayagı hatta asıgı oldum spyder 250 nin boyum 190 kilom 90 sizce motor altımda nasıl durur ayrıyetten vıbrasyon sorunu nasıldır yokuş tırmanışı nasıldır max surat nedir vibrasyonlu vibrasyonsuz olarak bu anahtar sistemi tam olarak nedir değişik demiş herkes net bir ayrıntı verılmemıs dahada aklınıza gelen bu motor hakkında tecrubelerınızı dınlemek ısterım bu hafta ıcınde bi aksilik olmazsa motoru 2. el olarak alıcam fakat artıları eksılerı herseyını dınlemek ısterım :)
teşekkürler şimdiden her yorum için
CELİL
17.September.2013, 11:15
Merhaba Caner aramıza hoş geldin :D
spyder alımlı bir makina görüpte beğenmeyen yok 250 ve 350cc olanı var 2011 model altı blansörsüz az titreşim var 2011 model ve üstü blansörlüdür titreşim yoktur çekişi gidişi iyidir bir depo ile ortalama 250 km gider 100 km de 4 - 4.5 litre benzin yakar maksimum 130 -140 km ye çıkar
kasası en uzun choper makinadır altında küçük kalmaz seni rahat taşır
işallah kısa sürede gönlündeki spyder e kavuşursun 8)
cihan54
17.September.2013, 11:18
işallah :mrgreen:
laceta
17.September.2013, 12:51
teşekkürler yorumlar için celil abi bu kontak sistemi nedir peki?
CELİL
17.September.2013, 13:02
teşekkürler yorumlar için celil abi bu kontak sistemi nedir peki?
Kontak sistemi derken tam ne kastetiğini anlamadım ama diğer makinalara göre spyder ve daytona da kontak yapısı farklıdır yuvarlak boru şeklinde bir kontak anahtarı vardır anahtarın girdiği yer kapaklı gizlidir kontağın kapağını açıp anahtarla kontağı açıp veya kapatıp anahtarı cebine koyarsın kontakğın kapağını kapatırsın kontak olduğu belli olmaz öyle kullanırsın bu model harley lerde kullanılan modeldir 8)
laceta
17.September.2013, 16:46
aynen bunu sormustum hocam teşekkürler :) ya birde alıcagım makina 2011 model fakat grı kapalı balansor yokmudur sımdı onda daha canlı gormedım gerçi :)
CELİL
17.September.2013, 18:54
aynen bunu sormustum hocam teşekkürler :) ya birde alıcagım makina 2011 model fakat grı kapalı balansor yokmudur sımdı onda daha canlı gormedım gerçi :)
2011 gri kafada blansör yoktur siyah kafalar blansörlü 8)
laceta
17.September.2013, 19:17
çok sorun olurmu hocam ya ben zaten vibrasyona alıskınımda 90 dan sonra yuki ile
100 le tıtremeden gıtsın yeter bana :) bütçeme uygun birtek o motoru bulabildim zaten :/
CELİL
17.September.2013, 19:38
çok sorun olurmu hocam ya ben zaten vibrasyona alıskınımda 90 dan sonra yuki ile
100 le tıtremeden gıtsın yeter bana :) bütçeme uygun birtek o motoru bulabildim zaten :/
Olmuşken blansörlü olması daha iyi ama titreşim yukiye göre çok azdır son karar senin 8)
laceta
17.September.2013, 21:37
yok abi sırf görüntü için alıcam karar kesin motorcuya goturucem sorun yoksa hemen alıcam o motoru yarın :D
CELİL
17.September.2013, 23:09
yok abi sırf görüntü için alıcam karar kesin motorcuya goturucem sorun yoksa hemen alıcam o motoru yarın :D
hayırlısı olsun 8)
otisabi
18.September.2013, 11:31
Merhaba Ben şubat ayından beri 2012 spyder kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Yaklaşık 5000 km yaptım. Motor uzun oldugu için gösterişli fakat alçak bir motor. 190 boyunda oldugun için uzun yol suruşlerinde bel ağrısına sebep olabilir. 1 depo ile ortalama 250-260 km yaparsın. Yokuşlarda pek başarılı oldugu söylenemez. Motor 90-100 km hızdan sonra bağırmaya başlıyor ama 90 a kadar gayet seri hızlanabilirsin. Bugune kadar herhangi bir arıza vermedi. Yedek parçaları hem çok pahalı değil hem kolay bulunabiliyor. titreme yok denilebilecek kadar az.
laceta
18.September.2013, 13:56
Merhaba Ben şubat ayından beri 2012 spyder kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Yaklaşık 5000 km yaptım. Motor uzun oldugu için gösterişli fakat alçak bir motor. 190 boyunda oldugun için uzun yol suruşlerinde bel ağrısına sebep olabilir. 1 depo ile ortalama 250-260 km yaparsın. Yokuşlarda pek başarılı oldugu söylenemez. Motor 90-100 km hızdan sonra bağırmaya başlıyor ama 90 a kadar gayet seri hızlanabilirsin. Bugune kadar herhangi bir arıza vermedi. Yedek parçaları hem çok pahalı değil hem kolay bulunabiliyor. titreme yok denilebilecek kadar az.
çok teşekkür ederim yorumun için aslında hergun bıraz yokus cıkıcam ama dık yokus degıl 2 km boyunca yokus var bızım evden dershaneme kadar :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.