PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HD İron

Bugra
17.September.2013, 23:03
Arkadaşlar Harley Davidson İron hakkında ki düşünceleriniz nelerdir? Geçenlerde TT custom olanıyla karşılaştım o günden beri aklımdan çıkmıyor görüntüsü beni çok cezbediyor sizin bir bilginiz var mı bu araç hakkında yada kullanma fırsatı olanınız?

Erkan
18.September.2013, 01:50
Harley Davidson bayiliğinde üzerine binmişliğim var ama anahtara elletmediler :mrgreen: Harleylerin arasında en ucuz olan modeldir kendileri. Harley dünyasına yeni gireceklere özellikle çok öneriyorlar. Hafif ve hakimiyetin sende olduğunu hissetiriyor. Küçüklüğümden beri hastayımdır 48 ve 50lilerin motosiklet yarışlarına. Bana hep o yarışlarda ki Harley modelini anımsatır. Bkz. Harley Davidson Forty Eight) bu kasaya çok benzer. Zaten Forty Eight de isminden anlaşılacağı gibi 48lerin yarış modelinin modern halidir. Kısacası o hafif bobber tarzı, karizmatikliği ve egzoz sesine hayranım... :mrgreen:

cihan54
18.September.2013, 09:06
Celil abinin titreşimli diye yerden yere vurduğu motor :mrgreen:

korhan_751
18.September.2013, 10:37
80 kilo ve 1.78 boyun üstündekilerin kullanamıyacağı bir motor bence. motor altınızda gözükmüyor neredeyse :)

CELİL
18.September.2013, 10:58
Celil abinin titreşimli diye yerden yere vurduğu motor :mrgreen:
O kadar para vericem ve titrşimden bir yerim uyuşacak ne diye çözmüyorlarki anlamıyorum

namk
21.September.2013, 06:23
Titreşim eski model Harleylerde,direk şase üzerine bağlı olmasından kaynaklanıyordu.2006 model motorumda lastik takozlar üzerinde,ayrıca hareket mili var.Denemesi bedava sıkıntı yok.

CELİL
21.September.2013, 11:15
Titreşim eski model Harleylerde,direk şase üzerine bağlı olmasından kaynaklanıyordu.2006 model motorumda lastik takozlar üzerinde,ayrıca hareket mili var.Denemesi bedava sıkıntı yok.

Hoş geldin namık :D
Tüm harley ler için değilde 883 için herkes çok titreşimli olduğunu söylüyor ama en değerli bilği kullanıcıdan direk alınan bilğidir 8)