Orijinalini görmek için tıklayınız : RegalRaptor.org
neandertal
20.September.2013, 22:13
öncelikle herkese selamlar, bende classic diye tabir ettiğimiz, dd 250 e9-b var. salak bi motorcunun hatası ve benimde biraz işleri ertelememden dolayı benzin deposunu paslattık. belki tanıyan vardır, ankara-şaşmaz taraflarında nail ustaya götürdüm, baktı etti, deponun ek yerleri hep çürümüş yeni depo lazım dedi. internetten bakarken, www.regalraptor.org adlı sitede, hem e9 hemde 9b adıyla parça satıldıgını gordum, fıyatlar arasında farkta yok gibi, napsam bilemedim, size sorayım dedim. başka site veya yedek parça dükkanı tavsiyelerinede açığım.
CELİL
20.September.2013, 22:29
Merhaba ibrahim geçmiş olsun linkini verdiğin yer bizim forum sponsorlarından ali ustanın sitesi sayfa üstünde demirtaş motosiklet olarak linki var güvenle alışveriş yapabilirsin bildiğim kadarıyla elinde hafif hasarlı çıkma depoda var istediğin renge boyatabiliyor ama boyanınca üzerindeki alev desenleri ve yazılar olmuyor 8)
neandertal
20.September.2013, 22:40
sitenin güvenli ve hızlı olduğuna dair bi süphem yok, daha önce bi kere yan kapak almıstım, ama, http://o1309.hizliresim.com/1f/n/svv45.png linkinde gorebılecegınız gıbı hem e9 hem 9b var, dd 250 e9b için hangisinden almak lazım, emin olamadım.
CELİL
20.September.2013, 22:46
sitenin güvenli ve hızlı olduğuna dair bi süphem yok, daha önce bi kere yan kapak almıstım, ama, http://o1309.hizliresim.com/1f/n/svv45.png linkinde gorebılecegınız gıbı hem e9 hem 9b var, dd 250 e9b için hangisinden almak lazım, emin olamadım.
Senin makina 250e-9b yani km saati depo üstünde olanlardan diğeri
250e-9 kartal gidon olanlardan km saati gidon üzerinde sana uymaz 8)
neandertal
20.September.2013, 22:59
aynen, km saati depo üzerinde, çaylak yada t gidon diyebiliriz, 9b modellerine bakıyorum o zaman ben, teşekkür ettim.
http://www.regalraptor.org/index.php?route=product/product&path=59_66&product_id=54 şu ürünü nasıl monte edebilirim, görünüşünden pek bişi anlamadım nereye takılıdıgı konusunda, kullanan varsa performansı hakkında bişiyler söyleyebilirse sevinirim.
çok soru sordum gibi ama bide şey var :) forumda bi ara titreşim sorununa karşı önlemler gibi bi başlık okumustum, ama şimdi aradım ve bulamadım. ankara-istanbul-izmir-ankara gibi uzun mesafeli bi sürüş planlıyorum, titreşimi azaltıcak her türlü önerinize açığım :)
ayrıca nail ustayı tanıyan veya ankarada başka bir regal ustası tavsiye edebilecek olan varmıdır?
ozguralic
20.September.2013, 23:05
Titresim icin egzostlarin arasindaki baglanti borusunu kestrmen işe yarar
Arka zincir dislisini 3dis azaltabilirsin
Supab ayari yaptirirsin ve 2000 km de yagi degistirirsin
Benim bildiklerim bu kadar
CELİL
20.September.2013, 23:08
Senin makina T gidon linkini verdiğin parça zincir ses kesme takazu yeri zincirin motora girdiği nikalaj kapağın altı kapağı sökünce gürürsün
titreşim olayı senin kasalarda motorun en üstünden deponun altına şaseye bağlantı demiri var onu sökünce titreşim azalır ama sanırım seninkinde sökülmüştür varsa sökersin 8)
neandertal
20.September.2013, 23:13
öneriler için sağolun, demir kesme mevzularını nail ustaya anlatmaya çalışıcam, inşallah yapabiliriz.
neandertal
20.September.2013, 23:42
öncelikle herkese selamlar, bende classic diye tabir ettiğimiz, dd 250 e9-b var. salak bi motorcunun hatası ve benimde biraz işleri ertelememden dolayı benzin deposunu paslattık. belki tanıyan vardır, ankara-şaşmaz taraflarında nail ustaya götürdüm, baktı etti, deponun ek yerleri hep çürümüş yeni depo lazım dedi. internetten bakarken, www.regalraptor.org adlı sitede, hem e9 hemde 9b adıyla parça satıldıgını gordum, fıyatlar arasında farkta yok gibi, napsam bilemedim, size sorayım dedim. başka site veya yedek parça dükkanı tavsiyelerinede açığım.
noktalamalardan dolayı yanlış anlaşılma olmasın, nail ustaya bi kaç tavsiye üzerine gittim. motorumu bu hale getiren adam 100.yıl çiğdem'de bi usta.
mrtckrt
21.September.2013, 20:02
Birşeyi merak ettim depoyu nasıl paslandırdın yani o dediğin "salak Motorcu" ne yaptı ? Öğrenelim de biz yapmayalım
neandertal
21.September.2013, 23:02
Birşeyi merak ettim depoyu nasıl paslandırdın yani o dediğin "salak Motorcu" ne yaptı ? Öğrenelim de biz yapmayalım
motoru bi arkadaşıma ufak bi gezinti için vermiştim, düşmüş motordan. önemli bi durum yok ama, ben almadanda 1 yıl kadar yattığı için sanırım; tam olarak deponun koltukla birleştiği yerde bi sızıntı oluştu. benzin koydukça ordan aktı. ama o kadar ufak ki ben zamanla sol yan kapağın üstünde malzemeyi atmasıyla farkına varabildim. sonra motorcuya götürdüm (çiğdemde yavuz usta) beni 2 hafta oyaladıktan sonra biraz sert çıkmamdan sonra bana 1 gün sonra teslim etti motoru. zannedersem motorun içi ıslakken kaynak attı ki sonra öğrendiğim kadarıyla normal değilde oksijen kaynagı kullanılması lazımmış bu durumlarda. sonuç olarak o kaynaktan sonra benım tahliye muslugumdan sureklı benzın akmaya basladı. sürekli pas birikmeye basladı makinede. en son artık benzın deposu kapalıykende tahlıyeden benzın akıyodu. bu süreç 1 1 bucuk aya yakın sürdü, bende biraz bıkkınlıkla uğraşmadım içindeki benzını akıtıp attım motoru kenara. belkı o zaman müdahele etsem 140 150 liraya kurtarabilirmişim motoru. şimdi en az 300 350 tl 0 depoya vericem. tanesi en az 70 ten 140 ta yan kapaklar falan filan. nacizane tavsiyem; herhangi bi soruna ilk anda müdahele etmek maddi açıdan inanılmaz faydalar sağlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.